Siostra Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Mam bokserkę - a właściwie ona ma nas wszyskich, całą rodzinę w wyłącznym posiadaniu. Jest jak plaster miodu, sama słodycz. Kiedy skończymy budowe domu, na pewno postaramy sie o jeszcze jedna, albo i niejedną bokulę. Pozdrawiam. Quote
marmar Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 Mam bokserkę - a właściwie ona ma nas wszyskich Dokładnie tak jest,nie my je mamy a one nas maja :lol: Quote
Agga Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 DOkładnie sie z tym zgadzam...One maja nas... Quote
Agga Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Halo a co tu tak pusto....? Nikt nie zaglada? :o :cry: CO tam u was słychac???? U nas powolutko wiosna :lol: Sarcia ma sie dobrze....pewnie tez juz marzy co by sie ciepło zrobiło.... Quote
sylwiaskalska Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 No ja walcze ciągle z oczami Tekili najpierw miał zapalenie spojówek , później sobie zatarł i zadrapał oko , więc walcze aby to wszystko się zagoiło, zmieniłam karme na Nutro Choice dla alergików więc zobaczymy jak to wszystko pójdzie ake jestem dobrej myśli :) a tak to ciesz się bo wreszcie pomału do nas przychodzi wiosna :) i od razu lepszy humor i nastawienie. Buziaki dla wszystkich psiowych mordeczek no i buziaki dla właścicieli :) Quote
Siostra Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Sylwiu, dużo zdrowia dla pieska. Wszystko bedzie dobrze, byle do wiosny :D Trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam. Quote
sylwiaskalska Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Siostra napisał(a):Sylwiu, dużo zdrowia dla pieska. Wszystko bedzie dobrze, byle do wiosny :D Trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam. Dziękuje bardzo też jestem takiej myśli :) Mój to ostatnio się cieszy że co raz cieplej bo po sniegu to zbytnio nie lubi chodzić Quote
Siostra Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Byłam, widziałam, suńki piękne. Pozdrawiam z Nandą :)) Quote
sylwiaskalska Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Ja tez już byłam na stronce gratuluje psiaków :) są extra Quote
Cimi Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Cześć Cześć :)! Jestem Agata(Agatka) vel Cimi z Gliwic . I mam bezpapierowego :P boksera- Fiona się zwie . Kiedyś jak ktoś będzie chciał, to mogę wkleić więcej :P Quote
psowaty Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Czesc nazywamy sie Karolina i Maxi Jestesmy na tym forum od niedawna :lol: Quote
Frosh Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 witam nie mam co porawda boksera tylko pudla duzego czarnego trzy-miiesieczną suczke i mam do Was pytanie?? Dzisiaj na spacerze moja Rafa bawią sie z pzremiła suczką bokserka która była ja dla mnie ne typowa. Miala sierść w kolorze głębokiej czekolady z bialymi dodatkami. Właściciel powiedział mi, ze to bokser francuski i jest rodowodowy. Pierwszy raz sie z takim spotakałm jest ich wiecej?? Suczka przemiła , śliczna i doskonale zadbana. Powiem że taż sie kiedyś zastanawialismy nad boksem, ale w końcu pudel do nas trafił. :D Pozdrawiam wszystkie boksery!!! Quote
sylwiaskalska Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Kurka jak dla mnie Bokser to bokser hmmm może z Hodowli francuskiej? No chyba że to bez papierów jak mój to może być francuski :lol: Ale widze że napisałaś że ma papiery. Więc na poważnie :) Tutaj jest strona clubu boksera we Francji http://boxer-france.com/planboxer.htm Nie przeglądałam ale są tam zdjęcia :) http://boxer-france.com/Galerie_Vos_photos/Accueil_vos_photos.HTML Może o taki kolor ci chodziło ? Quote
teqquila Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Tyson skaleczyl sobie lapke wczoraj wieczorem na spacerku :( wszedl na szklo :( biedulek !1teraz przez 2 tygodnie krociutkie spacerki zero biegania i bawienia sie z innymi pieskami :( Quote
Frosh Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='sylwiaskalska'] Może o taki kolor ci chodziło ? Nie ona była nie pręgowana tylko taka czekoladowa ale nie czekolada mleczna tylko gorzka tzn. mocno brazowa. Jednym słowem była śliczna i przemiła. A jeszcze Wam powiem że moja Rafa ma ostatnio szczescie do bokserów, których na szczęście sie juz nie boi i pare dni temu bawiła sie z bokserem bardzo łądnym i szczuplutkim, w swietnej formie, który wygladał na oko na 3 lata a mial 10. Byłam po wielkim wrazeniem. :roll: Bo niestety boksery które widuję to jak wyjdą z okresu szczenięctwa to wygladają jak parówki takie obłe w kształcie. :( Quote
sylwiaskalska Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 No niestety niektóre boksie są zapasione ale to raczej wina właścicieli, - jeżeli mówimy o wygladzie parówki ;) ja chodź mam bez papierów jak na swój wiek dobrze się trzyma :) Quote
sylwiaskalska Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 teqquila napisał(a):Tyson skaleczyl sobie lapke wczoraj wieczorem na spacerku :( wszedl na szklo :( biedulek !1teraz przez 2 tygodnie krociutkie spacerki zero biegania i bawienia sie z innymi pieskami :( O cholirka to ucałuj go ode mnie i od Tekilii niech szybciutko wraca do zdrówka :calus: Quote
Frosh Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 sylwiaskalska napisał(a):No niestety niektóre boksie są zapasione ale to raczej wina właścicieli, - jeżeli mówimy o wygladzie parówki ;) ja chodź mam bez papierów jak na swój wiek dobrze się trzyma :) Ja wiem, ze to wina właścicieli a nie psów biorą sobie pieska a zapominają że ten pies musisobie pobiegać a nie przejśc tylko wokół bloku. Na szczęście nie wszystkie pieski mają takich właścicieli :D To samo dotyczy modnych obecnie labradorów :( Quote
Recommended Posts