Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam bokserkę - a właściwie ona ma nas wszyskich, całą rodzinę w wyłącznym posiadaniu. Jest jak plaster miodu, sama słodycz. Kiedy skończymy budowe domu, na pewno postaramy sie o jeszcze jedna, albo i niejedną bokulę. Pozdrawiam.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Halo a co tu tak pusto....?
Nikt nie zaglada? :o :cry:

CO tam u was słychac????

U nas powolutko wiosna :lol:
Sarcia ma sie dobrze....pewnie tez juz marzy co by sie ciepło zrobiło....

Posted

No ja walcze ciągle z oczami Tekili najpierw miał zapalenie spojówek , później sobie zatarł i zadrapał oko , więc walcze aby to wszystko się zagoiło, zmieniłam karme na Nutro Choice dla alergików więc zobaczymy jak to wszystko pójdzie ake jestem dobrej myśli :) a tak to ciesz się bo wreszcie pomału do nas przychodzi wiosna :) i od razu lepszy humor i nastawienie.
Buziaki dla wszystkich psiowych mordeczek no i buziaki dla właścicieli :)

Posted

Siostra napisał(a):
Sylwiu, dużo zdrowia dla pieska. Wszystko bedzie dobrze, byle do wiosny :D Trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam.

Dziękuje bardzo też jestem takiej myśli :) Mój to ostatnio się cieszy że co raz cieplej bo po sniegu to zbytnio nie lubi chodzić

• 3 weeks later...
Posted

Cześć Cześć :)!

Jestem Agata(Agatka) vel Cimi z Gliwic . I mam bezpapierowego :P boksera- Fiona się zwie

.

Kiedyś jak ktoś będzie chciał, to mogę wkleić więcej :P

Posted

witam nie mam co porawda boksera tylko pudla duzego czarnego trzy-miiesieczną suczke i mam do Was pytanie??
Dzisiaj na spacerze moja Rafa bawią sie z pzremiła suczką bokserka która była ja dla mnie ne typowa. Miala sierść w kolorze głębokiej czekolady z bialymi dodatkami. Właściciel powiedział mi, ze to bokser francuski i jest rodowodowy. Pierwszy raz sie z takim spotakałm jest ich wiecej??
Suczka przemiła , śliczna i doskonale zadbana.
Powiem że taż sie kiedyś zastanawialismy nad boksem, ale w końcu pudel do nas trafił. :D

Pozdrawiam wszystkie boksery!!!

Posted

Kurka jak dla mnie Bokser to bokser hmmm może z Hodowli francuskiej? No chyba że to bez papierów jak mój to może być francuski :lol: Ale widze że napisałaś że ma papiery.

Więc na poważnie :)

Tutaj jest strona clubu boksera we Francji http://boxer-france.com/planboxer.htm

Nie przeglądałam ale są tam zdjęcia :) http://boxer-france.com/Galerie_Vos_photos/Accueil_vos_photos.HTML

Może o taki kolor ci chodziło ?

• 2 weeks later...
Posted

Tyson skaleczyl sobie lapke wczoraj wieczorem na spacerku :( wszedl na szklo :( biedulek !1teraz przez 2 tygodnie krociutkie spacerki zero biegania i bawienia sie z innymi pieskami :(

Posted

[quote name='sylwiaskalska']

Może o taki kolor ci chodziło ?

Nie ona była nie pręgowana tylko taka czekoladowa ale nie czekolada mleczna tylko gorzka tzn. mocno brazowa.
Jednym słowem była śliczna i przemiła.

A jeszcze Wam powiem że moja Rafa ma ostatnio szczescie do bokserów, których na szczęście sie juz nie boi i pare dni temu bawiła sie z bokserem bardzo łądnym i szczuplutkim, w swietnej formie, który wygladał na oko na 3 lata a mial 10. Byłam po wielkim wrazeniem. :roll: Bo niestety boksery które widuję to jak wyjdą z okresu szczenięctwa to wygladają jak parówki takie obłe w kształcie. :(

Posted

teqquila napisał(a):
Tyson skaleczyl sobie lapke wczoraj wieczorem na spacerku :( wszedl na szklo :( biedulek !1teraz przez 2 tygodnie krociutkie spacerki zero biegania i bawienia sie z innymi pieskami :(

O cholirka to ucałuj go ode mnie i od Tekilii niech szybciutko wraca do zdrówka :calus:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No niestety niektóre boksie są zapasione ale to raczej wina właścicieli, - jeżeli mówimy o wygladzie parówki ;) ja chodź mam bez papierów jak na swój wiek dobrze się trzyma :)

Ja wiem, ze to wina właścicieli a nie psów biorą sobie pieska a zapominają że ten pies musisobie pobiegać a nie przejśc tylko wokół bloku. Na szczęście nie wszystkie pieski mają takich właścicieli :D
To samo dotyczy modnych obecnie labradorów :(