Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdziesz się bokseromaniacy podziali? "Wakacjujecie" się czy co?

Pampero,

Dumka śliczna! :D Dobrze, że bedziesz mógł ją odwiedzać i obserwować jak rosnie, choć to juz nie to samo jak obserwacja u siebie w domu.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam po chwilowej przerwie :) Nie wiem co mi zrobicie ale zdjec dalej nie mam zeskanowanych... :( Ale napstrykane mam 2 klisze :) Nie moge tylko znalezc skanera zadnego...ale moze sie uda :) Killer ma sie dobrze...ma 10 tygosni i wazy z 15 kg :D Zrobil sie z niego niezly koks :)

Posted

Pampero szkoda,że Dumka idzie do nowego domku ale trudno jak mus to mus.Zawsze przecież będziesz mógł ją odwiedzić:)

AM są WAKACJE !!!! Przyznam sie :oops: ,że mi czasami się nawet nie chce sie włączyc komputera.

-=/\=- no wiesz co !!!!! a jak tak czekałam na te zdjęcia !!!!!!!! musisz obiecać,że jak tylko uda Ci się zeskanować to zaraz je tu wrzucisz.

Posted
Ja też się melduję.

Ostatnio sporo pracy (i zawodowej i przy maluchach). Szczeniaki rosną, są zdrowe i dokazują. Ach miłe to dla oka, ale...

Fajnie, żę szczeniak rosną i mają się dobrze, ucałuj je odemnie :wink:

Zapomniałam się zalogować, hihi to ja napisałam.

Posted

Hej bokseromaniacy co się z wami dzieje. Nie dozywacie się !!!

U mnie i u Sary wesztko dobrze. Sara ne te upały bardzo dużo spi. Mało wychodzi na dwór.

Posted

No i ja mam od ok. 3 tygodni bokserka ;) Straszna z niej rozrabiaka ale jaka koooooooochana ;) Nazywa się Neti i łączymy się z Wami bokseromaniakami ;) Ooo nawet rymowanka z tego wyszla :) Pozdrawiamy :)

Posted
No i ja mam od ok. 3 tygodni bokserka ;) Straszna z niej rozrabiaka ale jaka koooooooochana ;) Nazywa się Neti i łączymy się z Wami bokseromaniakami ;) Ooo nawet rymowanka z tego wyszla :) Pozdrawiamy :)

Super, że masz bokserka, one są takie kochane. Jeszcze wiele pracy i przyjemności przed tobą. Pozdrawiam

Posted

Nic nie szkodzi - tylko żywemu może się zdarzyć ;) A Twój piesio ma takie same zmarszczki na czole jak mój - a ja myślałam, że to tylko taki szczenięcy urok mojej psinki ;) No chyba, że Twoja bardzo się wytężała myśląc o smakołyku ;)