Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani maniacy.

Witam wszystkich serdecznie-u mnie ostatnio "szybkie" życie i bez internetu(zgroza)-więc korzystam z każej sytuacji i czytam posty-pierwszy raz od ponad miesiąca.

Pampero-piękne maluchy a Dumka cudna.

Pozdrawiam-do następnego czytania...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Sylwia i witamy po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecności. Po moich usilnych prośbach i "podchodach" na 90% Dumka zostanie w domu, ale to jeszcze nic pewnego. :wink:

Posted

No tak-teraz wiem, gdzie zniknela Sabka z lukrowych :lol:

Tu sie ukrywa :D

Czesc z Was nas zna z roznych for, czesc mailuje ze mna a z Sabka znamy sie osobiscie :D

Moj potwor (emblemacik)konczy teraz 4 latka w sierpniu i jego ojciec jest w hodowli Yakuza-Roki :D

Coris z roku na rok robi sie coraz bardziej podobny do taty :lol:

Pampero-gratulacje szczeniat-wygladaja naprawde obiecujaco!Wspaniale glowy, piekne kufy,ladna kosc i umaszczenia :D

Mi tez sie marzy nastepny boks, ale na to musze jeszcze poczekac :(

Wiem tylko, ze bedzie to niemiec, albo wloch :D

Pozdrawiamy wszytskich :D

Posted

Roki to piekny pies :) Znam go osobiscie :) Jest pradziadkiem mojego Killera :) Mam nadzieje ze moj Killer bedzie bardzo podobny do dziadka i taty (jak narazie wszystko na to wskazuje - slowa weta :wink: )

Posted
Po moich usilnych prośbach i "podchodach" na 90% Dumka zostanie w domu, ale to jeszcze nic pewnego. :wink:

To znaczy, że zona dała się urobić :D Wiedziałam. Nie można się oprzeć maleńkiemu boksikowi :wink:

Pozdrawiam

Posted

"Nie można się oprzeć maleńkiemu boksikowi" --> zgadzam sie w 100% :wink: Chociaz ja staram sie nie pozwalac na zbyt wiele Killerowi :wink: Najsmieszniej jest wtedy gdy Killer nasika tuz obok gazety i sie na mnie spojrzy przekrzywiajac glowe...nie wiem co mam wtedy zrobic: zabic go za to ze zrobil to z premedytacja czy wycalowac za jego spojrzenie :wink: :wink: :wink:

Posted

-=/\lf=-

Coris wazy teraz okolo 40 kg.Chodzimy prawie codzienie plywac, wiec schudlo mu sie i dobrze-przynajmniej ma figure :D

Ja Rokiego tez znam "osobiscie"-z kilku wystaw na ktorych bylismy wspolnie.Jednak synek nie przypadl mu do gustu :lol:

Posted

No tak, tu sie ukrywam...;)

Anastazja fajnie, ze jestes :)

Dla tych, ktorzy nie znaja Anastazji: Jest to osoba o przeogromnej wiedzy dotyczacej psow (marze, aby kiedys wiedziec i umiec tyle co Anastazja), ktora posiada wspanialego i doskonalego pod kazdym wzgledem boksera Corisa :)

Dlatego bardzo sie ciesze, ze tu do nas trafila :)

Sylwia- wracaj do nas jak najszybciej! :)

Jakis czas temu pisalam, ze Saba ma cos z tylna lapa. Myslalam, ze wszystko juz ok, ale niestety, ostatnio troszke wiecej pobiegala (to nie byl jakis przeogromny wysilek) i znowu kulala :( Wiec znowu musimy jechac do wroclawskiego weta zeby ja obejzal :(

W zwiazku z tym mam jeszcze jedno zmartwienie. Sabie na ostatniej wizycie podano jakis steryd, ktory podobno moze spowodowac, moze sie przyczynic do powstania ropomacicza :( Nie bylam przy rozmowie z wetem, wiec dokladnie nie wiem o co chodzi. Wiem tylko, ze mam ja obserwowac.

Dlatego mam nadzieje, ze lada dzien pojedziemy do tego weta i bede wszystko wiedziala.

Posted

witam wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!

-=/\lf=- jak się czuje Twój bokserek????

anastazja widziałam dużo zdjęć Corisa ,w galerii na dogomanii i też na innych www.Jest piękny,prawdziwy przedstawiciel tej wspaniałej rasy.

Sylvia&boksery cieszę się,że w końcu nas odwiedziłaś :lol: jak tam Twoje psiaki??? zaglądaj do nas cześciej!!!!!!

sabka jeżeli już będziesz coś wiedziała,to daj zanc jak tam Saba.

pampero super następny boks w domu!!! ja też tak chcę!!!! niestety narazie nie moge sobie na to pozwolic,ale napewno kiedyś sobie sprawie następnego psiaczka :wink: :wink:

Posted

Killer czuje sie dobrze...tylko go czasem najdzie tesknota za mama i robi sie smutny...nic mu sie wtedy nie chce...i troche jeszcze piszczy w nocy...drapie do moich drzwi i kaze sie ululac :wink: A tak poza tym to "bryka: sobie przes jakis czas i idzie spac... :wink: jedyne co mnie martwi to to ze malo je i wydaje mi sie ze jest strasznie chudy :(

Posted

-=/\lf=- nie martw się tym,że Killer nie je.Teraz gdy jest ciepło, psiak może nie miać apetytu.A może poprostu przesadzasz :wink: gdy mój Ares przyszedł do domu też wydawało mi się,że mało je a to dlatego,że miałam przed bokserkiem jamnika,który strasznie kochał jeść (praktycznie tylko jadł i spał) :wink: .

Za niedługo psiak przestanie tęsknić i będzie spokojnie przesypiał noc.

-=/\lf=- a tak wogóle to GDZIE ZDJĘCIA ??????

Posted

Moj jamnik tez wcinal za dwoch :wink: A zdjecia...hmmm...robia sie :wink: :wink: :wink: Padł mi aparat...wlasnie przez niego nie wyszly wszystkie zdjecia...ale cos wykabinuje...hodowca mial mi zgrac na plytke zdjecia z cyfrówki wiec moze nedlugo bede cos miał :wink: A jak nie to sam kupie aparat (co jest nieuniknione) i zrobie fotki :wink:

Posted
A jak nie to sam kupie aparat (co jest nieuniknione) i zrobie fotki :wink:

Ja też niestety cierpię na brak aparatu ale póki co mam ważniejsze wydatki - szkolenie mojego młodszego psa (na emblemacie)

Czekam na zdjęcia maleństwa :D

Posted

WITAM!

U mnie i u Sary wszystko wporządku. Sara już zdrowa. Odżyła, wróćiła jej ochota do zabawy. Apety ma koński, co widzi to zje. :D

We czwartek jedziemy na kontrol do weta.

Posted

Jeśli pies ma już wszystkie szczepienia to możesz z nim iść do psiego przedszkola. Pies tam bawi się z równieśnikami, uczy psich manier i podstawowych komend.

Po przedszkolu możesz zapisać psiaka na szkolenie PT1 (pies towarzysz) który kończy się egzaminem. Na tym kursie nauczysz się głównie Ty wychowywać i uczyć komend pieska. Po PT pies umie komendy siad, waruj, stój, do mnie, do nogi, aport, pozostawanie w siadzie lub warowaniu, chodzenie przy nodze na smyczy i smyczy.

Szkolenie PT otwiera Ci furtkę do dalszego szkolenia np. PTT, IPO1, IPO2, IPO3 (pies towarzysząco-tropiący, pies obronny)

Wszystkie regulaminy egzaminów znajdziesz pod tym linkiem:

http://www.tresura.pl/reg_pt1.html

Pozdrawiam