Hayne Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ponieważ przewidujemy wzrost liczby hokkaido w ciągu najbliszych dwóch lat wpisuję wyniki wystaw. Ewa proszę uzupełnij w wolnej chwili :) MWPR Warszawa 08.07.2006 1797 M'Kiba Tajgeta - o. doskonała - Zw. młodzieży, Zw. Rasy (Kiba) 1798 Tenkeiteki-Na Tajgeta - ... (Kai) 1799 Akarui Lovosicka Alej - ... (Usha) 1800 Tsubame Tajgeta - o. doskonała - Najlepsza suka w rasie (Jaskóła) Ps. Pomożecie mi zebrać wyniki z tego roku ze wszystkich wystaw? Quote
ewaka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :-( Kochanie, już uzupełniam ;) MWPR Warszawa 08.07.2006 psy - młodzież 1797 M'Kiba Tajgeta - I dosk - Zw. młodzieży, NJwR, BOB (Kiba) - Gratulacje, naprawdę zasłużenie ;) I fajnie, że sędzia Jakubowski nie bał się dać Rasy juniorowi, ktory naprawdę wypadł najlepiej (czego niestety nie mozna powiedzieć ponoc o tym sędzi z Izraela, który gdy nie za bardzo oreitnuje się w rasie, daje rasę tylko psom z Championów :-( ) psy - posrednia 1798 Tenkeiteki-Na Tajgeta - I dosk. - CWC, CACIB, NPwR (Kai) (łysy i wychudzony, ale już nad tym pracujemy, więc drżyjcie znowu ;)) suki - młodzież 1799 Akarui Lovosicka Alej - I dosk. - Zw. Młodzieży (Usha) (ukończony Młodziezowy championat !!!) suki - pośrednia 1800 Tsubame Tajgeta - I dosk.- NSwR (Jaskóła)(Agniecha szybko uciekła, CWC na pewno, ale trzeba sprawdzić CACIBa?) resztę wyników wystaw z tego roku uzupełnię wieczorkiem, i dorzucę, w koncu nie było tego tak wiele ;) ps. Kasiu, dopiero odebrałam sms-a , skypa nie mam, ale zadzwonie do ciebie po 18, to pogruchotamy :lol: Quote
ktrebor Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Faktycznie coś się Kibie odwidziało, pewnie to upał, nawet biegał i ładnie stał. Kasia dochodzi do wprawy w podnoszeniu psa by pokazać jego jajka :) nic to czeka nas w najbliższym czasie sesja na dworcu kolejowym. Po skończonej wystawie, wybraliśmy się na mały odpoczynek do Parku Skaryszewskiego. Kiba zabrał się za podrywanie Jaskóły, która go na początku trochę podszypywała w nos, ale później rozpoczęły się standardowe numerki ze skakaniem, unikami i zachodzeniem innych psów z boku. Quote
Matagi Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :lol: Gratulacje,gratulacje!!!!:lol: :multi: Agnieszka zwiała,bo szybowca musiała za moment wystawić!;) Ale cos mi sie zdaje,że Jaskóła CACIBA zgarnęła!:lol: Szybowcowa Keiko została najlepszą suka w rasie,dostała również Caciba!:lol: :multi: Rasę dostał pies /śliczny champion z Lublina/,którego ojciec pochodzi z Tajgety!:multi: :lol: BABA ,również Tajgeta,kolejne ZW.MŁ.:lol: Ojjjj,te Tajgety....;) :evil_lol: :multi: Quote
Recommended Posts