Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zeby nie był taki off wklejam zdjęcia mojej zakręconej kitki:lol:

Spacerrek:razz:

Wypoczynek na Jurze:lol: słodki jezorek:loveu::loveu:

Kontemplacja spoczynkowa

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, nie medycyna, ale też koszmarnie - prawo ;) (jeszcze rok)
ale wcześniej był rok projektowania ubioru, a teraz w lutym kończę grafikę:multi:

Posted

A u mnie z marszu po terminie A jest termin B... i racja - na wiekszosci uczelni jest inaczej ;) Faktycznie troche malo czasu na nauke jest i ciezko jest sie zmobilizowac, jednak juz po zaliczeniu ma sie spokoj, az do pazdziernika i to jest bardzo in plus. Troche mi bedzie smutno za rok, ze juz nie bede czekac na kolejny pazdziernik...

Wszystkiego dobrego literko "F" :loveu:

Posted

Ja również planuję weterynarię (za siedem lat :lol:).
Wiem, że w przyszłości chcę mieć hodowlę akit, ale przecież prawdziwa hodowla to drogie hobby, a nie sposób na łatwy zarobek. :roll:
Ciekawe czy w ogóle zacznę tą weterynarię. :razz: Jeżeli w ogóle, to raczej w Warszawie. :p Nigdzie indziej (gdzie można weterynarię studiować) ni rodziny, ni znajomych. ;)
Najgorsze jest to, że tylko Fukashi pojedzie ze mną. :-( Hemiś to typowy pies wychowany w małym miasteczku (bardzo małym ;)) i nie widzę możliwości zabrania go do dużego miasta. Po prostu pies, który całe życie spędził na pilnowaniu (bo to jego pasja jest :lol:) bez swojego płotu i ogrodu będzie... nieswój. Tym bardziej, że będzie miał w tedy Misiu jedynaście lat... Po prostu wybieram mniejsze zło...
Ależ ja mam dalnekosiężne plany. :evil_lol:

wani
- dziękujemy! :multi:

Posted

Literki 'F' :lol: rosną jak na drożdżach, ja jeszcze pamiętam je jako puchate kuleczki, chociaż jak widziałam ostatni raz Fukashiego to był już pokaźną kuleczką :loveu:

Posted

INU napisał(a):
Ja również planuję weterynarię (za siedem lat :lol:).

wlasnie sie zastanawialam, w jakim jestes wieku ;)

Posted

A tutaj kilka zdjec z dzisiejszego, wieczornego spacerku...

Akita u Izis (FCI) Emiko - pręguska
Fearii Shiyo-Mokuteki - czerwona
Aikuchi (w domu - Mitsu) Sensakura - czerwony malec :loveu:

ależ mi się ten zachód słońca podoba...

nie mogę przestać na niego patrzeć...

aż otworzę paszczę! cudo!

a tutaj robię pułapkę na takiego jednego intruza czarnego... :evil_lol:

Posted

gdzie oni wszyscy poszli... hmm... :roll:

o! jest mój nowy, mały przyjaciel Mitsu! :p

Emiko! zaczekaj na mnie! :multi:

Posted

Fearii, gdzie jest malec? :cool3:
hmm... nie wiem, chyba za nami. Emiko, do ataku!

kurcze, dziewczyny mnie dopadły Ratunku!!! :placz:

Posted

co tam jest takie fajne??????

a tutaj będę udawał, że mam sterczące uszy! :cool3:

ehhh, chyba się nikt nie nabierze :shake:

lepiej będę się trzymał ze starszymi, a co!

i znowu, gdzieś mi te dwie cholery zniknęły...

Posted

Zeby bylo jasne... Mitsu do przyrodni brat Fearii ;)
A cudny jest i to bardzo... mam nadzieje, ze dzis rowniez uda mi sie go spotkac na spacerku i sie troszke poprzytulamy :loveu:

Posted

[quote name='INU']Skoro wszyscy offują, to ja chyba też mogę?
Może ten off będzie bardziej akitowy, ale off. ;)

Otóż dzisiaj, tj. 25. 07. 2008, szczeniaczki z miotu "F" Akita u Izis, skończyły pół roku!!
Wszystkiego naj, naj, naj dla (prawie) dorosłych dam - FUJI i FUMIKO, oraz młodych gentelmanów - FUMISATO, FUMITO i oczywiście mojego FUKASHIEGO!!:BIG::BIG::laola::laola:

One pół roku :-) a DAICHI skończył tego dnia 12 lat (mieliśmy wyprawę do sklepu zoologicznego gdzie sam sobie wybrał z tej okazji przysmaki, potem kąpanko i czesanko, żeby jubilat prezentował się w pełnej krasie). Czyli zaczął się staruszkowi 13 rok już :-) Piękny wiek nikt na spacerach nie wierzy, że tyle ma tak ślicznie się porusza :-)

Posted

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich "F" kitek:laola:.
A oto relacja z pierwszej żeglarskiej przygody Daichiego.

Rodzinka w komplecie

Piesek poszedł w Pańcia :lol:

"Hej kapitanie czy aby nie trzeba wybrać grota??"

"Tak!! Zdecydowanie trzeba"

"Nie mogę patrzeć jak ona kieruje tą łódką :)"

cdn

Posted

A ku ku

I moje ulubione " Błogosławieństwo"

Ogólnie Dajuś okazał się dzielnym żeglarzem. Byłam z niego naprawdę dumna:loveu:. Troszkę panikował na deku ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia. Trzeba mu teraz tylko kupić kapoczek :) i można pływać :).

Posted

Dla mnie bomba :-)
Zaraz pokaże DAICHI seniorowi co też jego wnuczek wyczynia ;-) i jaki dzielny jest.
DAICHI senior ostatnio nagrabił sobie u mnie mocno, gdy z powodu cieczek (i konkurencji w postaci RYUU) staruszek postanowił zaznaczyć terytorium ;-) pech chciał, że wybrał sobie do tego moje łóżko, pod którym zazwyczaj spał :-( dobrze, że był świeżo po spacerku i skończyło się na praniu narzuty i kołdry, bo gdyby przesiąkło to materac byłby do wywalenia...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...