Asiunia02 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='cropka']Asia nie trzeba Ani pytać ;), ja wiem który :p pierwsze zdjęcie drugi z lewej, drugie to juz od razu widać, że drugi z prawej :loveu:. Jak mogłaś nie poznać :mad: hehehe. Tu zdaje się ten sam osobnik-nic się nie zmieniło słoneczko moje ;). No niestety nie wiedziałam który to, ale byłam ciekawa czy ty poznasz, że to ten miot :) Zdjęcia szczeniaczków były robione dla moich znajomych którzy rodzeństwo twojego pluszaka wzieli do siebie do mołdawi, gdzie mieszkają prawie w zoo :) i pilnują strusiów i kangurów :)
cropka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Asiunia02 napisał(a):No niestety nie wiedziałam który to, ale byłam ciekawa czy ty poznasz, że to ten miot :) Zdjęcia szczeniaczków były robione dla moich znajomych którzy rodzeństwo twojego pluszaka wzieli do siebie do mołdawi, gdzie mieszkają prawie w zoo :) i pilnują strusiów i kangurów :) Ja moje słoneczko wszędzie bym poznała :p.
Druchna Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Braterski spacerek weekendowy Jedź szybciej - ten z tyłu się strasznie pcha (Daichi) Jak gorąco, szybko do wody (Daichi) W krzakach
Druchna Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Odpoczynek CHyba masz coś na grzbiecie... Zaraz to zdrapię
ania_wawa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Słodkie ryje ( mają dziś urodzinki tak a propos i przyjmują życzenia :eviltong:) :). Do fotorelacji Anety dodam jeszcze fotki "bagażnikowe" bo wywołują uśmiech na mojej twarzy Jak Sardynki :) :) Braciaki naprawdę sie lubią i tęsknią kiedy się rozstajemy po wspólnych spacerach. Myślę że tak już pozostanie bo w ich stosunkach jest coraz lepiej i jeśli kiedyś często zdarzały się krótkie spięcia, to teraz zdarza się to bardzo rzadko :multi::multi:. Ciekawe czy podzielą się dziś tortem urodzinowym :diabloti::evil_lol::evil_lol: albo kością:evil_lol::evil_lol:.
wani Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 :BIG: Wszystkiego najlepszego dla chlopakow! Duzo pysznych smakolykow, cudowynych spacerow, wielkiej zabawy i co najwazniejsze wiele czulosci, milosci i dobroci ze strony swoich wlascicielek ;) :laola: Jakie prezenty szukujecie dla psiakow? ;) :popcorn: Wasze zdrowie kitki!!! Ania, Aneta... mam nadzieje, ze ten spacer chociaz przelozony uda nam sie jakos nadrobic? ;) Co robicie np. w czwartek wieczorem? :p Super zdjecia!!! Szczegolnie ciasnota samochodowa i drapanie po grzebiecie :D
ania_wawa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dziękuję w imieniu mojej rudej mordy:loveu::loveu::loveu:. Co do spaceru ja jestem za i tylko trzeba by zmolestować Anetę bo ona jest mobilna a ja nie. Aneta co powiesz na pomysł Marka?? A co do prezentu to zabieramy dziś braci na wspólny spacer po łakach i bagnach nad wisełką :). No i może jakąś pyszną kostkę dostaną .
wani Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Po pierwsze wani = Ewelina, Veene2 = Marek :p ehhh i zapomnialam, ze mamy impreze w czwartek :( ale moze w piatek wieczorkiem? :)
ania_wawa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Oj przepraszam Ewelina, pokiełbasiło mi się :oops::oops:. Piątek to chyba Anecie nie pasuje ale najlepiej jak ona sama się wypowie.
wani Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 heh, nic nie szkodzi :eviltong: Jak nie da rady w piatek to mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu jakos uda nam sie spotkac. Dzis tez z checia bym do was dolaczyla na urodzinowej imprezce chlopakow, ale mamy gosci przejezdnych wieczorem i niestety trzeba cos przygotowac na te okolicznosc ;) Bedziemy w kontakcie.
ania_wawa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 echh no szkoda bo co trzy kity to nie dwie :). Ale co się odwlecze...
Druchna Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 No to chyba przyszły tydzień - bo czwartek owszem, ale piątek to już Mazury :loveu: A co do prezentu to ja zaszalałam i zamówiłam to Widziałam na dogo w galeri, że ktoś takiej używał i ... pozazdrościłam. Mam nadzieję że się sprawdzi.
wani Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 To sa szelki podroznicze, czy cos innego...? Podaj jakiegos linka do sklepu internetowego posiadajacego w ofercie takie cuda :D Emiko coprawda ma szelki, ale raczej marnej produkcji i chcielibysmy jej wymienic na cos solidnego. Wiec postanowione, w przyszlym tygodniu sie widzimy! A wam oczywiscie zycze udanego wyjazdu na mazury... oby podoga byla laskawa.
Iwona&Wiki Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='ania_wawa']Słodkie ryje ( mają dziś urodzinki tak a propos i przyjmują życzenia :eviltong:) :). :new-bday::new-bday: To Słodkim Ryjkom vel Sardynkom:loveu: - urodzinowe uściski od Puchatka :BIG: :BIG:
ania_wawa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Iwonka, Wiki, dziękujemy serdecznie :). Puchatek jak zwykle piękny :loveu::loveu: . Brakuje mi zdjęć Wikiszona w galerii więc jakbyś miała chwilkę to wstaw coś na osłodę dnia :).
Druchna Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Czekając na zdjęcia pięknego Wikiszona, przedstawiam relację urodzinową: W tym dniu nie powinno się niczego zabraniać jubilatom więc... Błoto mniam Efekt Ten bardziej błotny to Dajut. Tu też
Druchna Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 W oczekiwaniu na urodzinowy tort czyli kiełbasę No dawaj już
wani Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 http://img225.imageshack.us/img225/8884/p7165570em6.jpg :lol: Ale im sie pofarcilo
ania_wawa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ewelina, następnym razem pomaluję Dajuta na różowo i przyczepię świński nosek :evil_lol:, bo może to jest świnka w ciele psa a my nic o tym nie wiemy :evil_lol::evil_lol:. Lubi błotko, chrząka, je jak świnka więc kto wie. :loveu::loveu::loveu: Jako dowód kolejne "swińskie" zdjęcie
Druchna Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Z dwojga złego lepsze błoto niż tarzanie się w kupach (końskich lub ludzkich najlepiej) lub padlinie. Na tym spacerze w pewnym momencie Taro się położył na plecach i przeszczęśliwy tarza się. Co się okazało... na drodze lażał zdechły kret.:diabloti: W tym kontekście błoto to perfumy:cool1:
Izis Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Hej dziewczyny to nie wiecie, że Daichi tak dla urody kąpieli błotnych zażywa ;-) możecie mu powiedzieć że i tak śliczny jest i nie potrzebuje takich zabiegów :-) no i Taro też zapachów "czarownych" dodatkowych nie potrzebuje :-) Życzonka złożone już wcześniej ale z racji mojego braku dostępu do internetu w dniu urodzin ponawiam jeszcze raz Wszystkiego Naj dla braci "D".
wani Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ania, niemozliwy ten Twoj psiak. Poddaj go hipnozie, kto wie co z niego wylezie - moze swinka, moze samolocik :lol: Aneta, ja juz coprawda opowiadalam jak Emiko lapie myszki i je wcina, ale dodam cos jeszcze w tej opowiesci. Kilka dni temu przyuwazylam ta cholere czyt. Emiko, jak najpierw lapie myszke, potem biegnie z nia dalej (zebym nie mogla jej zlapac), rzuca ja na ziemie i sie w niej tarza, gdy jej sie znudzi to zjada, a raczej polyka w calosci! :roll:
Taishi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 niedzielny spacer nad Wisłą (Nowy Dwór Mazowiecki) reszta w fotoblogu
Recommended Posts