Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cropka']Asia nie trzeba Ani pytać ;), ja wiem który :p pierwsze zdjęcie drugi z lewej, drugie to juz od razu widać, że drugi z prawej :loveu:. Jak mogłaś nie poznać :mad: hehehe.
Tu zdaje się ten sam osobnik-nic się nie zmieniło słoneczko moje ;).

No niestety nie wiedziałam który to, ale byłam ciekawa czy ty poznasz, że to ten miot :) Zdjęcia szczeniaczków były robione dla moich znajomych którzy rodzeństwo twojego pluszaka wzieli do siebie do mołdawi, gdzie mieszkają prawie w zoo :) i pilnują strusiów i kangurów :)

Posted

Asiunia02 napisał(a):
No niestety nie wiedziałam który to, ale byłam ciekawa czy ty poznasz, że to ten miot :) Zdjęcia szczeniaczków były robione dla moich znajomych którzy rodzeństwo twojego pluszaka wzieli do siebie do mołdawi, gdzie mieszkają prawie w zoo :) i pilnują strusiów i kangurów :)

Ja moje słoneczko wszędzie bym poznała :p.

Posted

Słodkie ryje ( mają dziś urodzinki tak a propos i przyjmują życzenia :eviltong:) :). Do fotorelacji Anety dodam jeszcze fotki "bagażnikowe" bo wywołują uśmiech na mojej twarzy

Jak Sardynki :) :)

Braciaki naprawdę sie lubią i tęsknią kiedy się rozstajemy po wspólnych spacerach. Myślę że tak już pozostanie bo w ich stosunkach jest coraz lepiej i jeśli kiedyś często zdarzały się krótkie spięcia, to teraz zdarza się to bardzo rzadko :multi::multi:.
Ciekawe czy podzielą się dziś tortem urodzinowym :diabloti::evil_lol::evil_lol: albo kością:evil_lol::evil_lol:.

Posted

:BIG: Wszystkiego najlepszego dla chlopakow! Duzo pysznych smakolykow, cudowynych spacerow, wielkiej zabawy i co najwazniejsze wiele czulosci, milosci i dobroci ze strony swoich wlascicielek ;)
:laola:
Jakie prezenty szukujecie dla psiakow? ;)

:popcorn:
Wasze zdrowie kitki!!!

Ania, Aneta... mam nadzieje, ze ten spacer chociaz przelozony uda nam sie jakos nadrobic? ;) Co robicie np. w czwartek wieczorem? :p

Super zdjecia!!! Szczegolnie ciasnota samochodowa i drapanie po grzebiecie :D

Posted

Dziękuję w imieniu mojej rudej mordy:loveu::loveu::loveu:. Co do spaceru ja jestem za i tylko trzeba by zmolestować Anetę bo ona jest mobilna a ja nie. Aneta co powiesz na pomysł Marka?? A co do prezentu to zabieramy dziś braci na wspólny spacer po łakach i bagnach nad wisełką :). No i może jakąś pyszną kostkę dostaną .

Posted

Po pierwsze

wani = Ewelina, Veene2 = Marek :p

ehhh i zapomnialam, ze mamy impreze w czwartek :( ale moze w piatek wieczorkiem? :)

Posted

heh, nic nie szkodzi :eviltong:

Jak nie da rady w piatek to mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu jakos uda nam sie spotkac. Dzis tez z checia bym do was dolaczyla na urodzinowej imprezce chlopakow, ale mamy gosci przejezdnych wieczorem i niestety trzeba cos przygotowac na te okolicznosc ;)

Bedziemy w kontakcie.

Posted

No to chyba przyszły tydzień - bo czwartek owszem, ale piątek to już Mazury :loveu:
A co do prezentu to ja zaszalałam i zamówiłam to
Widziałam na dogo w galeri, że ktoś takiej używał i ... pozazdrościłam.
Mam nadzieję że się sprawdzi.

Posted

To sa szelki podroznicze, czy cos innego...?
Podaj jakiegos linka do sklepu internetowego posiadajacego w ofercie takie cuda :D Emiko coprawda ma szelki, ale raczej marnej produkcji i chcielibysmy jej wymienic na cos solidnego.

Wiec postanowione, w przyszlym tygodniu sie widzimy!

A wam oczywiscie zycze udanego wyjazdu na mazury... oby podoga byla laskawa.

Posted

[quote name='ania_wawa']Słodkie ryje ( mają dziś urodzinki tak a propos i przyjmują życzenia :eviltong:) :).

:new-bday::new-bday:
To Słodkim Ryjkom vel Sardynkom:loveu:
- urodzinowe uściski od Puchatka
:BIG: :BIG:

Posted

Iwonka, Wiki, dziękujemy serdecznie :). Puchatek jak zwykle piękny :loveu::loveu: . Brakuje mi zdjęć Wikiszona w galerii więc jakbyś miała chwilkę to wstaw coś na osłodę dnia :).

Posted

Czekając na zdjęcia pięknego Wikiszona, przedstawiam relację urodzinową:
W tym dniu nie powinno się niczego zabraniać jubilatom więc...

Błoto mniam

Efekt

Ten bardziej błotny to Dajut.
Tu też

Posted

Ewelina, następnym razem pomaluję Dajuta na różowo i przyczepię świński nosek :evil_lol:, bo może to jest świnka w ciele psa a my nic o tym nie wiemy :evil_lol::evil_lol:. Lubi błotko, chrząka, je jak świnka więc kto wie. :loveu::loveu::loveu:
Jako dowód kolejne "swińskie" zdjęcie

Posted

Z dwojga złego lepsze błoto niż tarzanie się w kupach (końskich lub ludzkich najlepiej) lub padlinie.
Na tym spacerze w pewnym momencie Taro się położył na plecach i przeszczęśliwy tarza się. Co się okazało... na drodze lażał zdechły kret.:diabloti:
W tym kontekście błoto to perfumy:cool1:

Posted

Hej dziewczyny to nie wiecie, że Daichi tak dla urody kąpieli błotnych zażywa ;-) możecie mu powiedzieć że i tak śliczny jest i nie potrzebuje takich zabiegów :-) no i Taro też zapachów "czarownych" dodatkowych nie potrzebuje :-)

Życzonka złożone już wcześniej ale z racji mojego braku dostępu do internetu w dniu urodzin ponawiam jeszcze raz Wszystkiego Naj dla braci "D".

Posted

Ania, niemozliwy ten Twoj psiak. Poddaj go hipnozie, kto wie co z niego wylezie - moze swinka, moze samolocik :lol:

Aneta, ja juz coprawda opowiadalam jak Emiko lapie myszki i je wcina, ale dodam cos jeszcze w tej opowiesci. Kilka dni temu przyuwazylam ta cholere czyt. Emiko, jak najpierw lapie myszke, potem biegnie z nia dalej (zebym nie mogla jej zlapac), rzuca ja na ziemie i sie w niej tarza, gdy jej sie znudzi to zjada, a raczej polyka w calosci! :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...