INU Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 No, no - widzę, że Taishi, to już prawdziwy psi mężczyzna :loveu:. Fukashi też już ma mniejsze uszka, główka robi się prawdziwie akicia :loveu:. I coraz bardziej tatusia przypomina :cool1:. Oby tylko mi się ładnie w Sopocie pokazał :roll:.
INU Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Na potwierdzenie moich słów - "świeży" Fukashi. A teraz moje dwa chłopaki - Fuki i tata kopią dołek :loveu: I moje chłopaki w wodzie ;)
Agappe Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 INU wspaniałe widoczki :loveu::loveu: oo widze, że Twój tata też ma kitke ;):evil_lol: jeszcze kilka zdjęć ze spacerku kto ma ładniejsze ząbki? :roll::evil_lol: zabawa z patyczkiem
Agappe Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 i jeszcze jedna partyjka, żeby skończyć przed weekendem pościg za Emiko Emiko dopadnięta
Agappe Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 no i ostatnia partyjka - panienki w komplecie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Administrators Admin Posted July 12, 2008 Administrators Posted July 12, 2008 INU napisał(a):Błagam Was - nie zamykajcie nam GA :modla::modla::modla:. Mozemy isc na kompromis... :cool1: GA uznamy za jedna z galerii, ale co jakies 1000 postow prosze zamykac stara i tworzyc nowy "odcinek" (czyli teraz bedzie to Galeria Akit 3)... Chodzi o to, aby nie tworzyly sie juz tasiemce po 10000 postow... :razz:
INU Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Agappe napisał(a):INU wspaniałe widoczki :loveu::loveu: oo widze, że Twój tata też ma kitke ;):evil_lol: Oczywiście, że ma! W tedy, kiedy ja nie mogę z tą kitką wyjść :evil_lol: Admin napisał(a):Mozemy isc na kompromis... :cool1: GA uznamy za jedna z galerii, ale co jakies 1000 postow prosze zamykac stara i tworzyc nowy "odcinek" (czyli teraz bedzie to Galeria Akit 3)... Chodzi o to, aby nie tworzyly sie juz tasiemce po 10000 postow... :razz: :multi::multi::multi::multi::multi:
Kasia_i_Łukasz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kilka foteczek z dzisiejszej wyprawy (z taką ilością akit spacerkiem tego nie można nazwać) na Jurę: banda czworga :lol: Aszeńka i Asztarek :loveu: języczki :lol: odpoczynek :cool3: Kanemo z mamusią i tatusiem :loveu: Pozdrowienia dla admina!! :multi:
Agappe Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 INU napisał(a):Oczywiście, że ma! W tedy, kiedy ja nie mogę z tą kitką wyjść :evil_lol: miałam na myśli kitke włosową na głowie :evil_lol::evil_lol:
Agappe Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Aszeńka i Asztarek :loveu: http://i13.photobucket.com/albums/a269/jabola/DSC08225.jpg jaka bida wyliniała :lol::loveu: nie poznałam jej:oops: pierwsze zdjęcie super!!!! mi jak na razie udało się manewrować 3 smyczami.. do 4 jeszcze nie podchodziłam.. jak Łukaszowi idzie? :roll:
Kasia_i_Łukasz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Agappe']jaka bida wyliniała :lol::loveu: nie poznałam jej:oops: pierwsze zdjęcie super!!!! mi jak na razie udało się manewrować 3 smyczami.. do 4 jeszcze nie podchodziłam.. jak Łukaszowi idzie? :roll: Daria, teraz Aszeńka wygląda naprawdę dobrze w porównaniu z tym jak wyglądała jeszcze miesiąc temu :-( Nie dość, że kompletnie "łysa" to jeszcze chudziutka jak patyczak była :shake: Uroki macierzyństwa! Pocieszę Cię, Łukasz jak na razie też manewruje tylko trzema smyczami - Kanemo to "luzak" :lol:
Izis Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A to zdjęcie Akita u Izis FCI GEISHA - mieszkanki USA: A tutaj jeszcze ze mną w wieku 7 tygodni: A tutaj jak była malutką kruszynką i miała zaledwie 3,5 tygodnia: To oczywiście tylko jedna z szóstki dzieci TAKI i RYUU-GO. A tutaj jej siostra GINA (mieszkanka Warszawy):
wani Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Mam nadzieje, ze Gine poznam osobiscie na polach, albo wystawie :) Oczywiscie - Gratulacje dla babci Izydy za sliczne kuleczki na literke "G". Liczymy na wiecej zdjec...
Druchna Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 No właśnie trzeba wciągnąć G właścicieli do "Pola Mokotowskie Club". Będą nowe szceniaczki do maltretowania :loveu:
INU Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cudne kluseczki :loveu: Kurcze, a ja pamiętam, jak odbieraliśmy Fukashiego i one były dopiero co urodzone :cool3:
Izis Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Maluszki mają dopiero 9 tygodni to jeszcze nie spacerują ale pewnie spotkacie się na wystawach to się umówicie z którymś. Pewnie za parę miesięcy się pojawią :-)
wani Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Izis']Maluszki mają dopiero 9 tygodni to jeszcze nie spacerują ale pewnie spotkacie się na wystawach to się umówicie z którymś. Pewnie za parę miesięcy się pojawią :-) Zaczekamy, nigdzie nam sie nie spieszy :lol: Kiedy to bylo... ahhh...
Agappe Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='wani']Zaczekamy, nigdzie nam sie nie spieszy :lol: Kiedy to bylo... ahhh... http://img48.imageshack.us/img48/7618/mg5904au0.jpg wow!!! to Emiśka????? wygląda jak sztuczna!!!!!!:evil_lol::loveu::loveu::loveu:
Izis Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Jasne jasne sztuczna ;-) a moze breloczek do kluczy co ;-)
cropka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 A ja ją taka malutką widziałam :eviltong: (no może troszkę większą ;)), a taka duża dziewczyna już z niej wyrosła :p
Asiunia02 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cropka a jak myslisz kto jest na tym zdjeciu ?? [SIZE="2"](co prawda sama nie wiem który, ale moze Ania nam pomoze)
cropka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Asia nie trzeba Ani pytać ;), ja wiem który :p pierwsze zdjęcie drugi z lewej, drugie to juz od razu widać, że drugi z prawej :loveu:. Jak mogłaś nie poznać :mad: hehehe. Tu zdaje się ten sam osobnik-nic się nie zmieniło słoneczko moje ;).
Recommended Posts