Agappe Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 ania_wawa napisał(a):No nie !! Skoro wiesz kochana że są foki i groty i linki to Ty taka dyletantka w temacie nie jesteś :). W takim razie będziesz szotwomanką :) foki to takie ssaki, ktore zyja troche w wodzie, troche na ladzie, groty to rodzaj jaskin a linki to odnosniki do stron www ;) zdalam?:roll::evil_lol:
Agappe Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Hokuun - wielka strata, ale niestety kazdego ziemski czas w koncu przemija, a 13 lat dla kity to malo nie jest..za to krew Hokuuna pozostala i pamiec o nim na pewno pozostanie bardzo dlugo
INU Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Hokkun był, jest i będzie legendarnym akitą. Dla mnie był nie tylko przodkiem Fukashiego, ale i psem WSPANIAŁYM. Takim, którego się nie zapomina. Dla Hokkuna [`]
Taishi Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja do szotów :) no i jak tak będziemy gadać zamiast się umawiać...to będziecie miały ze mnie niezły balast :) 15-24.08 nas nie ma, ale może na koniec sierpnia faktycznie pojedziemy nad zalew?
Agappe Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 to ja sie tak na szybko pochwale: ANATA Yamamoto - CHAMPION LITWY :) :multi: a tak po za tym RYUU Izydy 2xCACIB, 1xBOB, Baltic Winner :) gratuluje!!!! :) dokladne wyniki wpisze jak mi modzi zrobia porzadek w wystawach ;) co mam nadzieje nastapi wkrotce:roll:
INU Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Agappe napisał(a):to ja sie tak na szybko pochwale: ANATA Yamamoto - CHAMPION LITWY :) :multi: a tak po za tym RYUU Izydy 2xCACIB, 1xBOB, Baltic Winner :) gratuluje!!!! :) dokladne wyniki wpisze jak mi modzi zrobia porzadek w wystawach ;) co mam nadzieje nastapi wkrotce:roll: Gratulacje dla Ciebie, Anatki, Izydy i Ryuu. :multi: To w takim raziem już wiem dlaczego Izyda jechała do Wilna. :cool3:
bety Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Właśnie się zdziwiłam :crazyeye:;) i uśmiałam (choć właściwie nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :shake:) - bo znalazłam takie oto ogłoszenie: "mam 4 szczeniaki bez rodowodu połączenie akity japońskiej z akitą chińską . Mają 8 tygodni" Hm, no ja nie wiedziałam, że jest jeszcze jedna "odmiana akity" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr p.s. Sorry za małego off'a
Agappe Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='bety']Właśnie się zdziwiłam :crazyeye:;) i uśmiałam (choć właściwie nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :shake:) - bo znalazłam takie oto ogłoszenie: "mam 4 szczeniaki bez rodowodu połączenie akity japońskiej z akitą chińską . Mają 8 tygodni" Hm, no ja nie wiedziałam, że jest jeszcze jedna "odmiana akity" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr p.s. Sorry za małego off'a bety czlowiek cale zycie sie uczy ;) :evil_lol:
Izis Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Bardzo mi przykro z powodu tatusia RYUU Hokuuna [']['][']. INU napisał(a):Gratulacje dla Ciebie, Anatki, Izydy i Ryuu. :multi: To w takim raziem już wiem dlaczego Izyda jechała do Wilna. :cool3: A właśnie, że nie wiesz ;-) Do Wilna jechałam bo chcę skończyć AIKO intera a RYUU zabrałam niejako przy okazji. AIKO oczywiscie jak zwykle jedyna na wystawie. Teraz ma już CACIBY z trzech krajów to już bliziutko do Int.Ch. ;-) Do domu przyjechały z nami trzy śliczne pucharki, piękne oszklone dyplomiki za CACIBY i śliczne rozetki oraz medale :-) Jednym słowem moc różnych zbieraczy kurzu ;-)
cropka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Izis gratuluję sukcesów twoim skarbom :multi:, wycałuj ode mnie moją burczącą ulubienicę :loveu: i Rusia oczywiście też :lol:. Daria pogratuluj ode mnie nowej championce Litwy :multi:.
INU Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Izis napisał(a): A właśnie, że nie wiesz ;-) Do Wilna jechałam bo chcę skończyć AIKO intera a RYUU zabrałam niejako przy okazji. AIKO oczywiscie jak zwykle jedyna na wystawie. Teraz ma już CACIBY z trzech krajów to już bliziutko do Int.Ch. ;-) Do domu przyjechały z nami trzy śliczne pucharki, piękne oszklone dyplomiki za CACIBY i śliczne rozetki oraz medale :-) Jednym słowem moc różnych zbieraczy kurzu ;-) Ale teraz już wiem. ;) W takim razie ucałuj ode mnie w nosek Aiko (o ile się da :diabloti:) i Misia (normalnie dumna z niego jestem! :loveu:), a najlepiej całe stadko. ;)
Izis Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 cropka napisał(a):Izis gratuluję sukcesów twoim skarbom :multi:, wycałuj ode mnie moją burczącą ulubienicę :loveu: i Rusia oczywiście też :lol:. Daria pogratuluj ode mnie nowej championce Litwy :multi:. Pięknie dziękujemy :-) w imieniu burczącej ulubienicy i Ryuu :-)
Izis Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='INU']Ale teraz już wiem. ;) W takim razie ucałuj ode mnie w nosek Aiko (o ile się da :diabloti:) i Misia (normalnie dumna z niego jestem! :loveu:), a najlepiej całe stadko. ;) No dobra wycałowałam :-) Oboje dziękują :loveu:. AIKO na wystawie jak zwykle namiętnie oblizywała zwiedzających podczas gdy RYUU tylko patrzył komu by tu zajumać obiad albo chociaż kanapkę. Nie szkodzi, że w hotelu zjadł nie tylko swoją porcję papu ale i porcję AIKO, którą na skutek tego musieliśmy dożywiać kurczaczkiem i kanapkami ;-).
Gosica Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Witajcie po dość długiej przewie;) Agappe :multi::multi::multi: brawa i nosek dla kitki-ANATA Yamamoto - CHAMPION LITWY:loveu::loveu: naprawdę super:cool3: a co do szkoły..i jej wyboru to hm... troche rodzcie bo we Wrocku najtrudniej sie dostać , akademik . ale ciągle ... zal mi Wawy bo nie będę już spotykać tylu akiciarzy z forum..:-(:roll: . Ja rowniez pisze sie do pilnowania kitkek na takim wypadzisku:evil_lol:. Zdrowko
Agappe Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 dziekuje za gratulacje!!! ale ja jestem zdolna.. utopilam dzisiaj swoj telefon w jeziorze pod wilnem:mad: oczywiscie ze wszystkimi numerami telefonow (i bez zadnych kopii tych numerow) :shake:
INU Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Agappe napisał(a):ale ja jestem zdolna.. utopilam dzisiaj swoj telefon w jeziorze pod wilnem:mad: oczywiscie ze wszystkimi numerami telefonow (i bez zadnych kopii tych numerow) :shake: Toś rzeczywiście zdolna. :eviltong: Ja kiedyś wpie*****am gdzieś telefon (teraz już nie pamiętam gdzie) i nie mogłam go znaleźć dobry miesiąc. :roll: Potem się okazało, że leżał razem ze zgubioną ringówką w... zgubionej saszetce na smakołyki. :evil_lol:
INU Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Izis']No dobra wycałowałam :-) Oboje dziękują :loveu:. AIKO na wystawie jak zwykle namiętnie oblizywała zwiedzających podczas gdy RYUU tylko patrzył komu by tu zajumać obiad albo chociaż kanapkę. Nie szkodzi, że w hotelu zjadł nie tylko swoją porcję papu ale i porcję AIKO, którą na skutek tego musieliśmy dożywiać kurczaczkiem i kanapkami ;-). Fukashi ostatnio zwinął mi śniadanie ze stołu. :mad:
INU Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A teraz widoczki... Zalew Wiślany Orzech sąsiadów Mój ogród Mój ogród 2 Mój orzech
Druchna Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Serdeczne gratulacje dla Anaty, Aiko i Ryuu :multi:
Gosica Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Agappe wspólczuje, moj telefon juz trzy raz przechodził przez rączki serwisantów czekałam na niego ponad trzy miechy...:diabloti:. Od tamtej pory wszytskie numery spisuje do kajetu:shake:. Zdrowko
Asiunia02 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='INU']Nie wiem gdzie to napisać... Przedwczoraj ziemskie troski opuściły wspaniałego akitę, prawdziwą LEGENDĘ. Odszedł wspaniały pies, którego pokochałam, choć nigdy go nie widziałam... Ojciec wielu utytułowanych akit, dziadek większości naszych, polskich, w tym Fukashiego... HOKKUN NO RYUSHOU GO WATANABE 15/12/95 - 30/07/08 [SIZE=2]Cytat ze strony Shun'You Kensha: [SIZE=4]Straciliśmy wielkiego akitę, ale będziemy podtrzymywać jego legendę. Właśnie też dotarła do mnie ta straszna wiadomość, a jeszcze nie dawno był w takiej dobrej kondycji. Jestem ciekawa co się stało.
Izis Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Gorące hiszpańskie lato i podeszły jak na akitę wiek 13 lat i tatuś RYUU odszedł :-(
INU Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Asiunia02 napisał(a):Właśnie też dotarła do mnie ta straszna wiadomość, a jeszcze nie dawno był w takiej dobrej kondycji. Jestem ciekawa co się stało. Ja miałam suczkę (co prawda 16 letnią, ale nie akitę), która do tygodnia przed śmiercią zachowywała się jak szczeniak. A potem z dnia na dzień gasła mi w oczach. :-( I rzeczywiście mogło się do tego przyłożyć gorące lato... Dla Hokkuna [`]
Recommended Posts