Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wani napisał(a):
:lol:

Aneta, ja juz coprawda opowiadalam jak Emiko lapie myszki i je wcina, ale dodam cos jeszcze w tej opowiesci. Kilka dni temu przyuwazylam ta cholere czyt. Emiko, jak najpierw lapie myszke, potem biegnie z nia dalej (zebym nie mogla jej zlapac), rzuca ja na ziemie i sie w niej tarza, gdy jej sie znudzi to zjada, a raczej polyka w calosci! :roll:

Okropne to jest. Całujecią ją potem?? :loveu:
Wczoraj Taro zobaczył żabę, poganiał ją łapą albo nosem żeby skakała. Na szczęście nie skończyło się to połknięciem.

Posted

Przepraszam ze tak nie pisuje tutaj ..ale sami rozumiecie w tym roku była maturka i pogoń za studiami trwa ...:roll: Kochani Akiciarze .. moje marzenia sie własnie spełniły!!:multi::multi:( jedną noga jestem na wecie) proszę o radę, poradę .. gdzie isć na weterynarię ..dostałam sie do Wrocławia i do Warszawy i mam bardzo poważny dylemat :oops::roll::cool1:. Najpierw myślałam tylko o Sggw w Wawie -daletgo mówiłam ze zasile akitowe grono o swoja osobę. A teraz to juz nic nie wiem ...:shake: Wrocław piękne miasto... a Warszawa ma piękne miasteczko akademickie....

P.S Przepraszam moderatora za offa , ale musiałam sie zapytać rodzinkę Akitową o opinie...:lol:

Posted

No takie pytania???? Wrocław to prowincja, mimo tego, że się lansuje na miasto akademickie.

A przy nowych terenach SGGW bardzo ładne krajobrazy są :)

Posted

Dzis po zgromadzeniu rodzinnym zapadnie decyzja... co do konkretnego miasta:cool1:. Oczywiście jak tylko tu zjarze to poinformuje Was o wynikach negocjacji:cool3:
Zdrówko

Posted

Po jednej fajnej, niezapomnianej chwili ....

... Chikaka Pa-Lis wróciła do rodziny !!!!!! Była zawsze jedną nogą, a teraz jej właściciele zrobi ten jeden, mały krok do przodu :eviltong::eviltong::eviltong:

troche rozmazana, ale jak widac bardzo szczesliwa :)

Posted

Kochani Akiciarze..jednak wybrałam Wrocław :loveu:- tam udało mi sie załatwić akademik;). Ja dobrze pójdzie i jesli nie wylecę z wety szybko jak się na nia dostałam :lol:, to w przyszłości chętnie bede służyć Wam rada :cool3: bo kocham wszystkie stworzonka większe i mniejsze ale akity beda zawsze u mnie miały szczególne względy:razz::lol:.Dziekuję wszystkim a w szczegolnosci:Taishiemu i ktreborowi za opinię:razz:.
Asiunia02-Gratulacje:multi::multi:

Posted

gratuluję dostania się na wet. fajnie mieć możliwość wybierania pomiędzy uczelniami :).
no cóż, teraz pozostaje cieszyć się wakacjami...bo od października...hm...i tak przez następne kilka lat...naciesz się, bo nie często się zdarza żeby mieć wolne wakacje bez kampanii wrześniowej :)

Posted

Dziękuje :loveu: raz jeszcze :oops:. Jestem obecnie pełna obaw... na tej nowej drodze zycia;). Po prawie rocznej przerwie wkleję tutaj troszke nie na czasie zdjęcia bo z zimy... Aresik:evil_lol:

CDn. z cyklu portret:

Zdrówko:lol:

P.S co to jest ta ,,kampania wrześniowa" ?:P bo ja chyba jeszcze nie orientuje sie za dobrze w życiu studenckim :)

Posted

Gosica napisał(a):

P.S co to jest ta ,,kampania wrześniowa" ?:P bo ja chyba jeszcze nie orientuje sie za dobrze w życiu studenckim :)

Ej, no co ty??? To podstawa!!! To egzaminy poprawkowe po sesji letniej z maja / czerwca. Zazwyczaj to egzaminy ostatniej szansy.

Posted

uu..poważna sprawa:-o:razz:..dobrze wiedziec dzięki bardzo - a tak nawaisem mowiąc bardzo fajne to określenie :cool3:. tak samo jak określenie na pokoje w których panuje wzgledna cisza i można sie uczyć- tak zwane RYJNIE:megagrin::evil_lol:. Coraz bardziej mi sie podoba to wtajemniczanie w życie studenckie:eviltong:.
Zdrówko

Posted

Gosica napisał(a):

:D:D

U mnie nie ma wrzesniowej... ja mam najpierw sesje A a potem z marszu B, wiec wrzesien zawsze mam caly wolny ;) Aczkolwiek wakacje rozpoczyam ciut pozniej niz wszyscy.
Hmm tak sobie mysle, ze to moje ostatnie wakacje :-( Za rok obrona i koniec studenckiej laby :oops2:

Posted

Wani... to chyba rzeczywiście smutne ...:-(, bo tyle osób mówi że studia to najlepszy okres w życiu człowieka :roll:. Ale sądzę ze po studiach najbardziej liczy sie dobre nastawianie do świata i do do tego co pragnie sie robic ;).
Specjalnie for You Wani rudzielec a właściwie Pani rudzielcowa -Lejduchna :lol:

Z dołu do góry :cool3:

Małe ziewanko:eviltong:

P.S te zdjęcia naprawde sa o wiele ładniejsze gdy sa wieksze ..no ale cóż:oops:

Posted

Heh dziekuje, boski rudzielec :loveu:

A jesli chodzi o czas studencki to faktycznie najlepszy okres w zyciu, wiec ciesz sie, bo dopiero w niego wkraczasz :) Z tej okazji pozdrowienia przesyla moj krolik vel zajac :cool3:

Posted

wszystko zależy od wyboru kierunku...;)

sesja A-Wani, mówisz o zerówce?
Bo u nas jak zgłosisz się na zerówkę a nie zdasz to automatycznie lecisz na wrzesień :)

Posted

B - poprawkowy na większości uczelni jest we wrześniu. U nas nikt komu nie udało się zdać w maju czy w czerwcu nie dałby rady przygotować się z marszu żeby zaliczyć jeszcze przed wakacjami.

no u mnie już 6 rok...ale już powoli mam dosyć...

straszny off się zrobił, a nie mam zdjęcia Taszika ;)

Posted

Skoro wszyscy offują, to ja chyba też mogę?
Może ten off będzie bardziej akitowy, ale off. ;)

Otóż dzisiaj, tj. 25. 07. 2008, szczeniaczki z miotu "F" Akita u Izis, skończyły pół roku!!
Wszystkiego naj, naj, naj dla (prawie) dorosłych dam - FUJI i FUMIKO, oraz młodych gentelmanów - FUMISATO, FUMITO i oczywiście mojego FUKASHIEGO!!:BIG::BIG::laola::laola:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...