wani Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Wlasnie sie zastanawialam, gdzie nad wiselka... u nas blisko nie ma takich fajnych wydm :)
Druchna Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 wani napisał(a): :lol: Aneta, ja juz coprawda opowiadalam jak Emiko lapie myszki i je wcina, ale dodam cos jeszcze w tej opowiesci. Kilka dni temu przyuwazylam ta cholere czyt. Emiko, jak najpierw lapie myszke, potem biegnie z nia dalej (zebym nie mogla jej zlapac), rzuca ja na ziemie i sie w niej tarza, gdy jej sie znudzi to zjada, a raczej polyka w calosci! :roll: Okropne to jest. Całujecią ją potem?? :loveu: Wczoraj Taro zobaczył żabę, poganiał ją łapą albo nosem żeby skakała. Na szczęście nie skończyło się to połknięciem.
wani Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kucze, az wstyd sie przynac, ale tak! calujemy ja :loveu: A Taro to ma iscie kocie zapedy... :D
Gosica Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Przepraszam ze tak nie pisuje tutaj ..ale sami rozumiecie w tym roku była maturka i pogoń za studiami trwa ...:roll: Kochani Akiciarze .. moje marzenia sie własnie spełniły!!:multi::multi:( jedną noga jestem na wecie) proszę o radę, poradę .. gdzie isć na weterynarię ..dostałam sie do Wrocławia i do Warszawy i mam bardzo poważny dylemat :oops::roll::cool1:. Najpierw myślałam tylko o Sggw w Wawie -daletgo mówiłam ze zasile akitowe grono o swoja osobę. A teraz to juz nic nie wiem ...:shake: Wrocław piękne miasto... a Warszawa ma piękne miasteczko akademickie.... P.S Przepraszam moderatora za offa , ale musiałam sie zapytać rodzinkę Akitową o opinie...:lol:
ktrebor Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 No takie pytania???? Wrocław to prowincja, mimo tego, że się lansuje na miasto akademickie. A przy nowych terenach SGGW bardzo ładne krajobrazy są :)
Izis Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Akita u Izis FCI GACHI: Pozostałe zdjęcia mieszkanki Suwałk i jej rodzeństwa na stronie. Zapraszam :-)
Izis Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Akita u Izis FCI GEISHA: Widzicie jaką ma bajerancką obróżkę z imieniem :-)
Gosica Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dzis po zgromadzeniu rodzinnym zapadnie decyzja... co do konkretnego miasta:cool1:. Oczywiście jak tylko tu zjarze to poinformuje Was o wynikach negocjacji:cool3: Zdrówko
Asiunia02 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Po jednej fajnej, niezapomnianej chwili .... ... Chikaka Pa-Lis wróciła do rodziny !!!!!! Była zawsze jedną nogą, a teraz jej właściciele zrobi ten jeden, mały krok do przodu :eviltong::eviltong::eviltong: troche rozmazana, ale jak widac bardzo szczesliwa :)
Izis Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Gratulujemy :-) A tutaj Akita u Izis FCI GORO: i jego braciszek Akita u Izis FCI GINGO:
Gosica Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kochani Akiciarze..jednak wybrałam Wrocław :loveu:- tam udało mi sie załatwić akademik;). Ja dobrze pójdzie i jesli nie wylecę z wety szybko jak się na nia dostałam :lol:, to w przyszłości chętnie bede służyć Wam rada :cool3: bo kocham wszystkie stworzonka większe i mniejsze ale akity beda zawsze u mnie miały szczególne względy:razz::lol:.Dziekuję wszystkim a w szczegolnosci:Taishiemu i ktreborowi za opinię:razz:. Asiunia02-Gratulacje:multi::multi:
Taishi Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 gratuluję dostania się na wet. fajnie mieć możliwość wybierania pomiędzy uczelniami :). no cóż, teraz pozostaje cieszyć się wakacjami...bo od października...hm...i tak przez następne kilka lat...naciesz się, bo nie często się zdarza żeby mieć wolne wakacje bez kampanii wrześniowej :)
Gosica Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dziękuje :loveu: raz jeszcze :oops:. Jestem obecnie pełna obaw... na tej nowej drodze zycia;). Po prawie rocznej przerwie wkleję tutaj troszke nie na czasie zdjęcia bo z zimy... Aresik:evil_lol: CDn. z cyklu portret: Zdrówko:lol: P.S co to jest ta ,,kampania wrześniowa" ?:P bo ja chyba jeszcze nie orientuje sie za dobrze w życiu studenckim :)
ktrebor Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Gosica napisał(a): P.S co to jest ta ,,kampania wrześniowa" ?:P bo ja chyba jeszcze nie orientuje sie za dobrze w życiu studenckim :) Ej, no co ty??? To podstawa!!! To egzaminy poprawkowe po sesji letniej z maja / czerwca. Zazwyczaj to egzaminy ostatniej szansy.
Gosica Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 uu..poważna sprawa:-o:razz:..dobrze wiedziec dzięki bardzo - a tak nawaisem mowiąc bardzo fajne to określenie :cool3:. tak samo jak określenie na pokoje w których panuje wzgledna cisza i można sie uczyć- tak zwane RYJNIE:megagrin::evil_lol:. Coraz bardziej mi sie podoba to wtajemniczanie w życie studenckie:eviltong:. Zdrówko
wani Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Gosica napisał(a): P.S co to jest ta ,,kampania wrześniowa" ?:P bo ja chyba jeszcze nie orientuje sie za dobrze w życiu studenckim :) :D:D U mnie nie ma wrzesniowej... ja mam najpierw sesje A a potem z marszu B, wiec wrzesien zawsze mam caly wolny ;) Aczkolwiek wakacje rozpoczyam ciut pozniej niz wszyscy. Hmm tak sobie mysle, ze to moje ostatnie wakacje :-( Za rok obrona i koniec studenckiej laby :oops2:
Gosica Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Wani... to chyba rzeczywiście smutne ...:-(, bo tyle osób mówi że studia to najlepszy okres w życiu człowieka :roll:. Ale sądzę ze po studiach najbardziej liczy sie dobre nastawianie do świata i do do tego co pragnie sie robic ;). Specjalnie for You Wani rudzielec a właściwie Pani rudzielcowa -Lejduchna :lol: Z dołu do góry :cool3: Małe ziewanko:eviltong: P.S te zdjęcia naprawde sa o wiele ładniejsze gdy sa wieksze ..no ale cóż:oops:
wani Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Heh dziekuje, boski rudzielec :loveu: A jesli chodzi o czas studencki to faktycznie najlepszy okres w zyciu, wiec ciesz sie, bo dopiero w niego wkraczasz :) Z tej okazji pozdrowienia przesyla moj krolik vel zajac :cool3:
Taishi Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 wszystko zależy od wyboru kierunku...;) sesja A-Wani, mówisz o zerówce? Bo u nas jak zgłosisz się na zerówkę a nie zdasz to automatycznie lecisz na wrzesień :)
ktrebor Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Fakt. Studia to było najfajniejsze osiem lat mojego życia :evil_lol:
wani Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Sesja A to termin pierwszy, a sesja B to termin drugi, tj. poprawkowy ;)
Taishi Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 B - poprawkowy na większości uczelni jest we wrześniu. U nas nikt komu nie udało się zdać w maju czy w czerwcu nie dałby rady przygotować się z marszu żeby zaliczyć jeszcze przed wakacjami. no u mnie już 6 rok...ale już powoli mam dosyć... straszny off się zrobił, a nie mam zdjęcia Taszika ;)
INU Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Skoro wszyscy offują, to ja chyba też mogę? Może ten off będzie bardziej akitowy, ale off. ;) Otóż dzisiaj, tj. 25. 07. 2008, szczeniaczki z miotu "F" Akita u Izis, skończyły pół roku!! Wszystkiego naj, naj, naj dla (prawie) dorosłych dam - FUJI i FUMIKO, oraz młodych gentelmanów - FUMISATO, FUMITO i oczywiście mojego FUKASHIEGO!!:BIG::BIG::laola::laola:
Gosica Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Taishi to Ty medycyna ??;) Wani dziękuje bardzo sliczniuchny kicek :loveu::loveu:uwielbiam te uszka obwisniete:lol::lol:
Recommended Posts