bety Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Uwaga będę się czepiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szanowna dogomaniaczko Agappe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co to za cytowanie fotek, a nie zamienianie na linka :diabloti::diabloti::diabloti: Czyżby w tej kwestii też regulamin zmienili - bo ja dziś nie latałam po administracji? Dziś mi pogoda dokuczyła i jestem lekko zjadliwa pod wieczór :eviltong::evil_lol:;) Pzdr :lol::lol::lol: Quote
Agappe Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 bety napisał(a):Uwaga będę się czepiać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szanowna dogomaniaczko Agappe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co to za cytowanie fotek, a nie zamienianie na linka :diabloti::diabloti::diabloti: Czyżby w tej kwestii też regulamin zmienili - bo ja dziś nie latałam po administracji? Dziś mi pogoda dokuczyła i jestem lekko zjadliwa pod wieczór :eviltong::evil_lol:;) Pzdr :lol::lol::lol: a prosze Cie bardzo panno czepialska :mad::mad::cool3::evil_lol: zdjęcie było małe, wiec go nie zmieniałam :p Quote
bety Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Agappe napisał(a):a prosze Cie bardzo panno czepialska :mad::mad::cool3::evil_lol: zdjęcie było małe, wiec go nie zmieniałam :p Bardzo ładnie - zdyscyplinowana dziewczynka :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co - raz na jakiś czas można się poczepiać :diabloti: a nawet trzeba :diabloti::evil_lol: - rozmiar fotki nie gra roli :eviltong::eviltong::eviltong: Pzdr Quote
kira Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Gratulacje dla Dan Danilo za fantastyczne zdjęcia ze światówki. Bardzo chciałbym zobaczyć je wszystkie na żywo.Zazdroszcze pobytu. pozdrawiam :bye: Quote
Recommended Posts