Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Przeżyliśmy, chociaż stres i emocje były. Taishi dostał świetny opis od sędziego. Bardzo, bardzo dziękujemy cioci Darii za wystawienie Taszika i oszczędzenie mi pogrążenia się na ringu ;) Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 psy młodzież BISHO-SURO Tajgeta - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR, Zw.Rasy Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 MUSHI Yamamoto - oc.doskonała, lokata II AKINORI Błękitny Pejzaż - oc.doskonała, lokata III Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 TENKEITEKI Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata IV Akita u Izis (FCI) DAITARO - oc.doskonała Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 KIROFUNE Halne Wzgórze - oc.doskonała ISHI WARU KORI Co Ty na To - oc.bardzo dobra Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 klasa pośrednia BENI Tajgeta - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, NDPwR KAKUJIN Halne Wzgórze - oc.bardz dobra, lokata II KUSHI Migoto Inu (FCI) - oc.bardzo dobra, lokata III Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Akita u Izis YORITO - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB porównanie o CACIB / Najlepszego Psa w Rasie BENI Tajgeta - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, NDPwR Akita u Izis YORITO - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 suki młodzież KAYUMI Migoto Inu - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. Akita u Izis (FCI) EMIKO - oc.doskonała, lokata II FEARII Shiyo-Mokuteki - oc.doskonała, lokata III Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 porównie o Najlepszego Juniora w Rasie BISHO-SURO Tajgeta - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR, Zw.Rasy KAYUMI Migoto Inu - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 suki klasa pośrednia CORA Wielka Fala - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB DOKU Yamamoto - oc.doskonała, lokata II KENITA Migoto Inu FCI - oc.doskonała, lokata III Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 suki klasa otwarta CALKA Porażynianka - oc.doskonała, lokata I, CWC Quote
Agappe Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 To ja od razu w tym miejscu poprosze, żeby ktoś wstawił więcej zdjęć DOKU Yamamoto (zupełnie umknęła mi ta suczka na tej wystawie.. w ogóle jej nie widziałam:oops:) Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 suki klasa championów ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR, CACIB Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 porównanie o CACIB/najlepsza suka w rasie ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR, CACIB CORA Wielka Fala - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB CALKA Porażynianka - oc.doskonała, lokata I, CWC Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 BOB porównanie o zw. Rasy BISHO-SURO Tajgeta - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR, Zw.Rasy ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR, CACIB BENI Tajgeta - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, NDPwR Quote
Taishi Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 przepraszam za jakość zdjęć, ale nie zostały obrobione z braku czasu. zdjęcia spoza ringu jak tylko się obudzę...dobranoc, a raczej dzień dobry :) Quote
Agappe Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 jakość jest bardzo dobra, a po za tym ważne że są zdjęcia :) myśle, że teraz z czystym sumieniem możemy iść spać :multi::multi::evil_lol: Quote
Druchna Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców. Dziękujemy za fotorelację :loveu:. Jeśli ktoś ma więcej zdjęć Taro chętnie przyjmę :razz: Quote
wani Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dziekujemy za foty... tym razem ja mialam wolne od aparatu ;) Gratulacje dla wszystkich psiakow i wlascicieli! Do zobaczenia na kolejnych wystawach :p i oczywiscie milego dnia ;) Quote
bety Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Agappe napisał(a):zdjęć niestety nie mam, ale bety i Taishowie coś powinni wstawić Zdjęcia mam, ale nie wszystkich psów, może dzisiaj wieczorkiem (tzn. w nocy :evil_lol:) coś wstawię a jak nie to jutro. Taishi napisał(a):a za to Taishi dostał w opisie "pies przyjazny" Taki dopisek w karcie ocen miało wiele psiaków, widać pan sędzia bardzo zwracał uwagę na charakterki. Dopiszcie sobie jeszcze: BIS Puppy 2 miejsce - NORYOKU Co Ty Na To Pzdr Quote
Izis Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gratulacje dla YORITO, EMIKO i DAITARO za śliczne opisy sędziego :-) a także dla maluszków z Migoto Inu i oczywiście dla reszty wystawców. Szkoda, ze Paulina nie przyjechała z YOKO :-( Quote
wani Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dziekujemy za gratulacje i do zobaczenia w Sopocie! Ciekawe, czy Emiko pozna swoja babcie :lol: Quote
INU Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 wani napisał(a):Dziekujemy za gratulacje i do zobaczenia w Sopocie! Ciekawe, czy Emiko pozna swoja babcie :lol: To znaczy, że będziecie w Sopocie? Ja oczywiście też gratuluję! Quote
Recommended Posts