Agappe Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [SIZE="4"]Warszawa - 11-13.07.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Erwin Deutscher (A) PSY Klasa szczeniąt - 2 1608 - 1609 NORYOKU Co Ty na To TAISHI GO Yamamoto Klasa młodzieży - 7 1610 - 1616 AKITA INU Akinori BISHO-SURO Tajgeta Akita u Izis (FCI) DAITARO ISHI WARU KORI Co Ty na To KIROFUNE Halne Wzgórze MUSHI Yamamoto TENKEITEKI Halne Wzgórze Klasa pośrednia - 3 1617 - 1619 BENI Tajgeta KAKUJIN Halne Wzgórze KUSHI Migoto Inu (FCI) Klasa otwarta - 2 1620 - 1621 ARASHI Tomodachi Akita u Izis YORITO SUKI Klasa szczeniąt - 1 1622 NEKO Co Ty na To Klasa młodzieży - 4 1623 - 1626 Akita u Izis (FCI) EMIKO FEARII Shiyo-Mokuteki KAYUMI Migoto Inu SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken Klasa pośrednia - 3 1627 - 1629 CORA Wielka Fala DOKU Yamamoto KENITA Migoto Inu FCI Klasa otwarta - 1 1630 CALKA Porażynianka Klasa championów - 2 1631 - 1632 ANATA Yamamoto Akita u Izis (FCI) YOKO jakieś takie tłumy w młodzieży!!!:crazyeye: Quote
Agappe Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 właśnie dostałam takiego oto @ [SIZE="3"]Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - Warszawa, 11-13.07.2008 -------------------------------------------------------------------- Szanowni Państwo, Informujemy, że na potwierdzeniach przyjęcia zgłoszeń psów na naszą wystawę błędnie została podana wysokość opłaty za parking. [SIZE="4"]Opłata za PARKING wynosi 30 zł. [SIZE="3"]Przepraszamy Zarząd Oddziału pogieło ich!! może jednak tramwajem przyjade:roll: Quote
Druchna Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A dostaliście potwierdzenia numery startowe? Do mnie nic nie doszło. Oprócz informacji o parkingu :) Quote
Agappe Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Anata ma numer 1631.. numeru nie mamy, no ale jeszcze nie zapłaciłam, wiec to normalne, że nie przyszedł:cool3: Quote
ewcik Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ejjj porażka! znow nie mamy z kim powalczyc. po co ja wogole chodze na te wystawy?? no nie mogl choc jeden piesek z nami wystapic?? :( mowie oczywiscie o tajgusi. bo kircio widze ma ogromna konkurencje... szkoda ,ze nie na odwrot :placz::placz::placz::placz::placz: a parking jest tak samo drogi jak w krakowie. porazka. Quote
INU Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Agappe']Warszawa - 11-13.07.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) sędzia: Erwin Deutscher (A) PSY Klasa szczeniąt - 2 1608 - 1609 NORYOKU Co Ty na To TAISHI GO Yamamoto Klasa młodzieży - 7 1610 - 1616 AKITA INU Akinori BISHO-SURO Tajgeta Akita u Izis (FCI) DAITARO ISHI WARU KORI Co Ty na To KIROFUNE Halne Wzgórze MUSHI Yamamoto TENKEITEKI Halne Wzgórze Klasa pośrednia - 3 1617 - 1619 BENI Tajgeta KAKUJIN Halne Wzgórze KUSHI Migoto Inu (FCI) Klasa otwarta - 2 1620 - 1621 ARASHI Tomodachi Akita u Izis YORITO SUKI Klasa szczeniąt - 1 1622 NEKO Co Ty na To Klasa młodzieży - 4 1623 - 1626 Akita u Izis (FCI) EMIKO FEARII Shiyo-Mokuteki KAYUMI Migoto Inu SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken Klasa pośrednia - 3 1627 - 1629 CORA Wielka Fala DOKU Yamamoto KENITA Migoto Inu FCI Klasa otwarta - 1 1630 CALKA Porażynianka Klasa championów - 2 1631 - 1632 ANATA Yamamoto Akita u Izis (FCI) YOKO jakieś takie tłumy w młodzieży!!!:crazyeye: Chociaż wystawa dopiero w niedzielę, to chciałam życzyć wszystkim (bez wyjątku) powodzenia - a szczególnie życzę udanego debiutu Taishiego :lol:. Quote
Taishi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :) dziękujemy, zobaczymy czy mały będzie miał ochotę współpracować, zupełnie nie umiem go ustawić, a on nie lubi stać w miejscu dłużej niż 10 sek, ale zobaczymy... Inu a kiedy jest sopot? Quote
INU Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Taishi']:) dziękujemy, zobaczymy czy mały będzie miał ochotę współpracować, zupełnie nie umiem go ustawić, a on nie lubi stać w miejscu dłużej niż 10 sek, ale zobaczymy... Inu a kiedy jest sopot? 9 i 10 sierpnia (kity dziewiątego). Fuki też jakiś taki nie chętny do współpracy :-(. Wystawia się mniej więcej tak - ZDJĘCIE. Przepraszam, że tutaj pytam, ale że zamknęli temat wystawowy, to nie będę zakładała nowego na jedno pytanie - czy przed Sopocką wystawą ukazuje się stawka? Quote
Taishi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 no chyba powinna byc na stronie oddziału...przynajmniej w Warszawie tak jest. to tzrymamy kciuki za sierpień :) Macie jeszcze trochę czasu na naukę...u nas już za późno...:) Quote
INU Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Taishi napisał(a):no chyba powinna byc na stronie oddziału...przynajmniej w Warszawie tak jest. to tzrymamy kciuki za sierpień :) Macie jeszcze trochę czasu na naukę...u nas już za późno...:) Ćwiczyć jeszcze możecie :-) My mamy o tyle dobrze, że chyba zabieramy Fukashiego do Gdyni i się przyzwyczai do "wystawowych odgłosów" ;) Ale i tak w Sopocie będzie pewnie strasznie ;) Quote
Druchna Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 My też mamy tremę - choć wcale nas to nie zmotywowało do ćwiczeń. :cool1: Idziemy na żywioł. Dziękujemy za życzenia powodzenia, trzymanie kciuków z pewnością się nam przyda. Quote
Agappe Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 no to już wiadomo, że nie wszystkie psiaki będą.. ineczka jutro się nie pojawi:shake: Quote
Agappe Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 uznała, że nia ma sensu, żeby jechała.. Fumi nie dość że totalnie łysa to jeszcze dziś będąc przy wejsciu na wystawę zachowywała się tak, że na dzień jutrzejszy nic dobrego to nie wróżyło.. tak więc Paulina uznała, że nie ma sensu męczyć dziewczynek skoro i tak nic dobergo z tego nie wyniknie a ja własnie skończyłam prać Rudą :multi: w końcu jest czysta :lol: Quote
Taishi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Taishi też chwilowo czysty i puszysty...a w samochodzie czarna tapicerka...zrobiła sie biała, po kąpieli bandyta postanowił strzelać sierścią jak jeżozwierz kolcami :) pies śpi a mnie stres łapie...oglądam filmiki z wystaw żeby zobaczyć czego nie umiemy... Quote
Agappe Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 a ja ide na impreze zaraz ;) więc już mówie "do zobaczenia" jutro (bo nie wiem której dziś wrócę i w jakim będę stanie:diabloti:) jeszcze tylko musze wymyśli w co mam sie jutro ubrać skoro padać ma.. :/ Quote
INU Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 No, to ja w takim razie jeszcze raz życzę POWODZENIA :lol:. Quote
Agappe Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 no w końcu dogo ruszyła:multi: [SIZE="4"]Warszawa - 11-13.07.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Erwin Deutscher (A) PSY Klasa szczeniąt - 2 1608 - 1609 NORYOKU Co Ty na To - oc.wybitnie obiecująca, lokata I, NSzwR, [SIZE="4"]BIS Puppy 2 TAISHI GO Yamamoto - oc.wybitnie obiecująca, lokata II Klasa młodzieży - 7 1610 - 1616 AKINORI Błękitny Pejzaż - oc.doskonała, lokata III BISHO-SURO Tajgeta - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR, Zw.Rasy Akita u Izis (FCI) DAITARO - oc.doskonała ISHI WARU KORI Co Ty na To - oc.bardzo dobra KIROFUNE Halne Wzgórze - oc.doskonała MUSHI Yamamoto - oc.doskonała, lokata II TENKEITEKI Halne Wzgórze - oc.doskonała, lokata IV Klasa pośrednia - 3 1617 - 1619 BENI Tajgeta - oc.doskonała, lokata I, CWC, CACIB, NDPwR KAKUJIN Halne Wzgórze - oc.bardz dobra, lokata II KUSHI Migoto Inu (FCI) - oc.bardzo dobra, lokata III Klasa otwarta - 2 1620 - 1621 ARASHI Tomodachi - nieobecny Akita u Izis YORITO - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB SUKI Klasa szczeniąt - 1 1622 NEKO Co Ty na To - oc.wybitnie obiecująca, lokata I Klasa młodzieży - 4 1623 - 1626 Akita u Izis (FCI) EMIKO - oc.doskonała, lokata II FEARII Shiyo-Mokuteki - oc.doskonała, lokata III KAYUMI Migoto Inu - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken - nieobecna Klasa pośrednia - 3 1627 - 1629 CORA Wielka Fala - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB DOKU Yamamoto - oc.doskonała, lokata II KENITA Migoto Inu FCI - oc.doskonała, lokata III Klasa otwarta - 1 1630 CALKA Porażynianka - oc.doskonała, lokata I, CWC Klasa championów - 2 1631 - 1632 ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR, CACIB Akita u Izis (FCI) YOKO - nieobecna gratuluje wszystkim!!! i dziękuję za miłe towarzystwo!!! :multi: dla mnie wystawa bardzo udana :) :multi: :) zdjęć niestety nie mam, ale bety i Taishowie coś powinni wstawić Quote
Taishi Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 szczenięta NORYOKU Co Ty na To TAISHI GO Yamamoto a za to Taishi dostał w opisie "pies przyjazny" wylizywanie sędziego no co...jak się cieszę to skaczę... Quote
Agappe Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 to ja jeszcze dorzuce jedno zdjecie Taishiego (fot. dzięki właścicielom MUSHIego Yamamoto) Quote
Recommended Posts