Asiunia02 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [SIZE="4"]KOSZALIN 06.07.2008 sędzia Magalena Musiał PSY Klasa otwarta Iguchi Pa-Lis - ocena doskonała, CWC, NDPwR SUKI Klasa młodzieży Konishi z Grodzkiego Zakątka - oc. doskonała, Zw. Mł, BOB Klasa pośrednia Kidori Pa-Lis - ocena doskonała, bez CWC Klasa otwarta Hachiko Go Odzew Świata - ocena doskonała, ale czy CWC to nie wiem. Sędzia fajnie powiedziała pare słów o kazdym psie i jestem bardzo zadowolona bo pierwszy raz usłyszałam, że gdyby był we włosie, a nie gdyby się lepiej ustawiał to by wygrał rase :) Konishi akitka we włosie, prezentowała się tysiąc razy lepiej niż na ostatnich swoich wystawach, a Hachiko mocna suka, ale moim zdaniem z lepszym wyrazem. Zdjęcia będą !!!! Ale to już jutro. Quote
Asiunia02 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Zdjęcia z Koszalina. IGUCHI Pa-Lis Kidori Pa-Lis Quote
Asiunia02 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Hachiko Go Odzew Świata Z Sędzią Konishi z Grodzkiego Zakątka - niestety boczkiem, nie widać buźki, ale widać że jako jedyna miała włos :) [SIZE="3"]Niestety wiecej zdjec nie zamieszcze, ponieważ Kidori kompletnie nie miała włosa, Iguchi też postanowił z siebie troche zrzucić, a Konishi zdjec nie mam. Ale kilka zdjec z reszty dnia zamieszcze w galerii :) Quote
Recommended Posts