Agappe Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [SIZE="4"]Olsztyn - 06.07.2008 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sędzia: Ewa Marcinkowska (PL) PSY kl. młodzieży ASIM-THAI Kiss Me And Love Me FCI co za tłumy :cool3: Quote
cropka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [quote name='Agappe']Olsztyn - 06.07.2008 Krajowa Wystawa (CAC) sędzia: Ewa Marcinkowska (PL) PSY kl. młodzieży ASIM-THAI Kiss Me And Love Me FCI co za tłumy :cool3: :crazyeye: będziemy się czuć wyalienowani :shake: Quote
Agappe Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Agappe napisał(a):[SIZE="4"]Olsztyn - 06.07.2008 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sędzia: Ewa Marcinkowska (PL) PSY kl. młodzieży ASIM-THAI Kiss Me And Love Me FCI - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. co za tłumy :cool3: cropka i jak Wam poszło???:roll: Quote
cropka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Agappe napisał(a):cropka i jak Wam poszło???:roll: A jak nam mogło pójść :lol:, pies łysy tak, że skórę na łapach było widać :shake:, w każdym razie oc. doskonała, bardzo ładny opis i zw. młodzieży(cóż za niespodzianka :lol:), towarzystwo bardzo sympatyczne, włączając sędzinę. Za to powrót z wystawy fatalny, bo sunia koleżanki wyrwała się i wyskoczyła na ulicę pod samochód :-( i było naprawde niewesoło. Nawet nie myślałam po powrocie o relacjach z wystawy... Na tym zdjęciu miś wygląda jeszcze najmniej łyso, więc odważyłam się wkleić wypłosza :roll: Quote
Agappe Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ojoj z sunią kolezanki już wszystko w porządku??? a mogliście równie dobrze dostać oc.dobra, bardzo dobrą, dostateczną, dyskwalifikacje czy nie do oceny :evil_lol: a Zw.Rasy macie w karcie?? Quote
cropka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Z sunią coraz lepiej, póki co trzymamy kciuki(nie wiem czy miyamoto je ma, ale trzyma na pewno ;)). Zw. rasy nie dostaliśmy, pochwaliłabym się gdyby było ;). Quote
cropka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Daria orientujesz się w tematach wystawowych, powiedz mi, czy sędzina nie powinna była dać Miyamotowi zwycięstwa rasy? Zwycięstwa młodzieży nie musiała, ale dostał, a zwycięstwa rasy nie, jak to jest???... bo ja juz się gubię i nie wiem czy to jej pomyłka czy wszystko jest ok. Quote
Agappe Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 nie musiała.. każdy tytuł jest przyznawany wedle życzenia sędziego.. czyli np sędzia może dać CACIBa a już nie dać res.CACIBa na tej wystawie mimo, ze np suka/pies dostał CWC.. a żeby dostać jakolwiek tytuł musi być ocena doskonała.. Quote
cropka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 dzięki za odpowiedź :p naprawde można sie pogubić...:roll: Quote
Izis Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wg mnie jeśli Pies dostał ocenę doskonałą, złoty medal i Zw. Młodzieży to i Zw. Rasy powinien. Widocznie sędzina nie chciała, żeby pies bez futra biegł na Grupie chociaż z racji pory roku nie widzę powodu dlaczego nie mógłby pobiec. Moim zdaniem to mogło być zwyczajne przeoczenie sekretarza... Dobrze, że sunia koleżanki ma się lepiej i odnosi dalsze sukcesy :-) Quote
Recommended Posts