Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

DiunaB - nie ma tam szans na to - mało tego, oni przy "adopcji" pobiorą za niego opłatę jaką mają w cenniku za psa rasowego - koło 120 zł bo oni pieprzą, że to bergamasco :roll: przyjazny, fajny pies, chce do ludzi, merda ogonem; no i od razu mówię - tam nie ma co dzwonić - najlepiej jakby się znalazł tymczas dla tego psa i po prostu pojechać i go zabrać bo będzie wyglądał coraz gorzej

ja w piątek wzięłam stamtąd takiego psa - około roku siedział tam z mega filcami:

Posted

[quote name='malawaszka']diunab - nie ma tam szans na to - mało tego, oni przy "adopcji" pobiorą za niego opłatę jaką mają w cenniku za psa rasowego - koło 120 zł bo oni pieprzą, że to bergamasco :roll: Przyjazny, fajny pies, chce do ludzi, merda ogonem; no i od razu mówię - tam nie ma co dzwonić - najlepiej jakby się znalazł tymczas dla tego psa i po prostu pojechać i go zabrać bo będzie wyglądał coraz gorzej

ja w piątek wzięłam stamtąd takiego psa - około roku siedział tam z mega filcami:

jakim prawem oni biora oplaty za wziecie psa ze schronu ?!

Posted

sota36 napisał(a):
Briadopodobny, a nie tam ...bergamasco... zapodaje dalej!

sota36 czy wstawiłaś gdzieś tego psiaka? jest jakaś nadzieja dla niego? w tym schronisku naprawdę źle się dzieje...

Posted

ten co pisał o kwocie 120zł za tego psa to sporo przeholował :lol:

w tym schronie tak zle się wcale nie dzieje! jeśli ktoś jest, widzi i nie reaguje tzn. jest wszystko w porządku:) to widocznie tylko ja fantazjuję

Posted

[quote name='malawaszka']a takim prawem jakie sobie uchwalili Uchwałą Nr XXXIII/497/2005 Rady Miasta Racibórz z dnia 29.06.2005r - dziwisz się jakby to było jedyne schronisko gdzie jest cennik sprzedaży psów :roll:
http://pk-raciborz.pl/site/schronisko
a ja wam sie dziwie ze nic nie protestujecie !!!!!!!!!!!!!!!!! i kto pomogl tej psinie ?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

bozena1964 napisał(a):
co sie stalo z tym psem ?
Suka odeszła za TM, prawie zaraz po trafieniu do schronu, zanim udało nam się ją zabrać do dt. Była skrajnie wyczerpana, nie dała rady... :(.
Psu się udało :). Od minionego poniedziałku jest w nowym, wspaniałym domu.

Posted

maciaszek napisał(a):
Suka odeszła za TM, prawie zaraz po trafieniu do schronu, zanim udało nam się ją zabrać do dt. Była skrajnie wyczerpana, nie dała rady... :(.
Psu się udało :). Od minionego poniedziałku jest w nowym, wspaniałym domu.

czy jest jakas opinia od weterynarza o psach wyciagnietych ze schronu?

Posted

bozena1964 napisał(a):
czy jest jakas opinia od weterynarza o psach wyciagnietych ze schronu?
Nie rozumiem pytania. O jakich psach? O konkretnych jakichś? I dlaczego wet miałby wystawiać opinie psom wyciąganym ze schronu? Nie bardzo rozumiem o co konkretnie pytasz...

• 5 weeks later...
Posted

Co trzeba zrobic żeby powstrzymać biznes polsko- niemiecki !!!!!!!
Biznes na całego !!!!!!!!!!! Polsce juz wciśnięto wojenne puszki stare z mięsem !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozniej odpady radioaktywne !!!!!!!!!!a teraz uwaga wielki biznes !!!!!!!!!!!!!!!!! Psy i koty polacy "oddawają do raju " do niemiec za marne datki w postaci karmy i innych akcesori dla psów !!!!!!!!!!!!! A raj zamienia się w piekło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie opamiętajcie się !!!!!!!!!!!!!!!! I miejcie odrobinę litości nad tymi zwierzętami !!!!!!! Tam psy idą na doświadczenia laboratoryjne i medyczne !!!!!!!!!!!!!! Testuje się na nich wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dokonuje się na nich oparzeń i licznych operacji !!!!!!!!!!! Ze schronisk są brane psy chore stare ślepe i kończą swój żywot w nieopisanych męczarniach !!!!!!!!!!!!!!! Włosi już napisali petycję i na mocy jej jest całkowity zakaz wywózki psów do niemiec ! A polska co zrobiła ?????!!!!!! Do piekła je wywożą a wy im w tym pomagacie !!!!!!!!!!!!!!!!! W niemczech mają swoje psy a nasze do laboratorii !!!!!!!!!!!!!!!!! W niemczech jest zakaz adopcji psów z innych panstw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytajcie artykuły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polakowi wszystko się wciśnie !!!!!!!!!!!