ktrebor Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Shiby to krwiożercze psy :) a tu parę tego przykładów: Quote
ktrebor Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 I ciągniemy dalej temat - morderczych rudzielców :) Quote
Matagi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Hiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiiiiii:evil_lol:Mam to codziennie w domu,wrzask na maxa,pierze się sypie,ale jakoś tak bezkrwawo się to odbywa-na szczęście:evil_lol:.Ostatnio pobiły się o kawałek wyłupanego z chodnika betonu,który triumfalnie przyniosła do domu BABA:diabloti: Quote
Ewson Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 heheheh! Moja Shiba ma 11miesiecy i juz starsznie rogi pokazuje.Domina straszna :) zupelnie jak te zboje tutaj na zdjeciach :) diably wcielone :diabloti: Quote
shibomania Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To teraz już wiem skąd się biorą bruralne zabawy mojej shiby ( 8 m-cy) z moim kotem :multi: Widocznie te psy tak mają. Podgryzanie łap, ciagnięcie za ogon, uszy. A dzięki swojej waleczności i odwadze za nic ma prychanie kota i walenie po pysku łapą.:shake: Quote
ela75 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Moje shiby tez uwielbiaja dzikie zabawy:lol::lol::lol: Quote
Anne Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 nasza również .. .. zabawy dzikie to jest to:)heheh pozdrawiamy Sliczne są Quote
Czakenzo13 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Przykład bezlitosnej walki z patykiem :diabloti: : Quote
Recommended Posts