Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kurcze... przyszłam się przywitać pierwszy raz a tu widzę że Tofik urodziny niedawno świętował... Wszystkiego najlepszego Tofiku :buzi::buzi: i przepraszam że takie opóźnione te życzenia... :oops:

Posted

Dziękujemy Wam bardzo za życzenia, nawet te spóźnione (możemy Wam to ostatecznie wybaczyć) :evil_lol:

Urodziny świętowaliśmy hm...inaczej. :cool3: Było 3 długie spacery, 1 w lesie, 2 w parku, trzeci na łąkach, solenizant dostał dużą kość, której dał radę w cały jeden dzień (jeszcze nawet w nocy chwile nad nią pracował) :roll: :evil_lol:

Pogoda u nas piękna, kocham jesień bardzo, cały czas przesiedziałabym w parku, gdzie jest pełno liści i ta jesienna aura. :loveu: Szkoda tylko, ze aparatu nie mamy. :angryy:

Ale pilnie na niego czekamy. Jest sobie w naprawie w Rzeszowie i myślę, że jutro już będę wiedziała co i jak, trzymajcie kciuki, bo już ledwo żyje bez aparatu, uzależniłam się. :shake:

Tofik pozuje pięknie, a tu takie marne zdjęcia wyszły przez tą komórkę. :placz:

moje dziecko. :loveu:

Mimo braku czasu w wolnych chwilach uczymy się nowych sztuczek i komend.
Tofik już całkowicie opanował skok na plecy i oparcie się łapami o moje kolana. Mądre psisko, strasznie szybko się uczy. :cool3:

Posted

Dodam jeszcze że bardzo możliwe jest przybycie nowego domownika do nas. Nie jest to pewne, ale chcę uratować takiego małego kociaka, który ma iść do topienia, wr... :angryy: :angryy: :angryy: Sąsiadowi się okociła kotka, mieszaniec persa, rudy kociak i biały, w rude i czarne ciapki, słodkie są. :loveu:

Posted

[quote name='Cavy']Dodam jeszcze że bardzo możliwe jest przybycie nowego domownika do nas. Nie jest to pewne, ale chcę uratować takiego małego kociaka, który ma iść do topienia, wr... :angryy: :angryy: :angryy: Sąsiadowi się okociła kotka, mieszaniec persa, rudy kociak i biały, w rude i czarne ciapki, słodkie są. :loveu:[/quote]
Powodzenia :loveu:

Posted

[quote name='Cavy']Dodam jeszcze że bardzo możliwe jest przybycie nowego domownika do nas. Nie jest to pewne, ale chcę uratować takiego małego kociaka, który ma iść do topienia, wr... :angryy: :angryy: :angryy: Sąsiadowi się okociła kotka, mieszaniec persa, rudy kociak i biały, w rude i czarne ciapki, słodkie są. :loveu:

Trzymam kciuki, żeby się udało :lol:

jaki uroczy uśmiech ;)
http://i37.tinypic.com/34hv02t.jpg

A.

Posted

[SIZE="3"]Cześć ...

Przegapiłam 3. urodzinki Tofika :angryy::eviltong:

Ale jeszcze chyba mogę złożyć życzonka spóźnione ?

[SIZE="4"]Duuużo zdrowia Tofiku ... :tort::drink1::cunao::new-bday: