Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Przez tę nieobecność na dogo powinnaś mieć dużo fotek w zapasie :eviltong: Quote
Cavy Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Izabela124.']Przez tę nieobecność na dogo powinnaś mieć dużo fotek w zapasie :eviltong:[/QUOTE] nie mam ani jednego :diabloti: a nie! na telefonie kilka mam to wstawię zaraz, cobyście nie zapomnieli jak wygląda zwierzyna :loveu: Quote
Cavy Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Tofik niezbyt przejęty swoim stanem... :loveu: Kundziosława - pamiętacie jeszcze to wredne babisko? :diabloti: Quote
Tekla64 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 pamietamy ale dobrze zes nam odswiezyla pamiec bo chyba juz w archiwa poszlo a z Tofikiem to powinnas pojsc do weta , oczy wazna sprawa! i latwo spitolic Quote
Izabela124. Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Tofik jaki panicz ha ha a Kundzia najpiękniejsza :loveu: Quote
Cavy Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 tak się wyleguje szlachta :diabloti: :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 http://i45.tinypic.com/1e9xew.jpg http://i46.tinypic.com/2dum5mo.jpg jakie dwa słodziaki :loveu: Quote
Cavy Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Tofa oczy trochę lepiej po kroplach dicortineff i po przemywaniu rumiankiem - nie sa juz takie strasznie zaczerwienione i dzisiaj widać lekka poprawę, natomiast zauważyłam, że jego mocz jest niemal biały - mam się martwic czy nie? Ja panikuje od razu więc proszę o rady Quote
Lucky. Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 a ja Was obserwuję na fb :loveu: chociaż generalnie pojawiają siętam Twoje zdjęcia :diabloti: z tego co mi wiadomo, rumiankiem lepiej nie przemywać oczu, nie pamiętam tylko dlaczego, ale mówił mi to wet. Quote
Cavy Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Lucky.']a ja Was obserwuję na fb :loveu: chociaż generalnie pojawiają siętam Twoje zdjęcia :diabloti: z tego co mi wiadomo, rumiankiem lepiej nie przemywać oczu, nie pamiętam tylko dlaczego, ale mówił mi to wet.[/QUOTE] hahaha dobre i moje! :eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Tu nie ma co gdybać co mu jest tylko idź do weta szybciutko :) Kundzia zachowuje się adekwatnie do tytułu galerii :lol: Quote
Paula03 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 O kto tu się pojawił :loveu: Zdrówka dla Tofika :) Quote
Pestka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Leć do weta i nie lecz na własną rękę! ;) Witam ponownie, trochę dawno Was nie było :eviltong: Quote
Cavy Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='Izabela124.']Tu nie ma co gdybać co mu jest tylko idź do weta szybciutko :) Kundzia zachowuje się adekwatnie do tytułu galerii :lol: oczka zagojone, normalne już, po dicortineffie wróciło do normy :multi: [quote name='Paula03']O kto tu się pojawił :loveu: Zdrówka dla Tofika :) A no widzisz :evil_lol: [quote name='Pestka']Leć do weta i nie lecz na własną rękę! ;) Witam ponownie, trochę dawno Was nie było :eviltong: oj tam oj tam...ale juz jesteśmy! :diabloti: [quote name='dOgLoV']hejoł ;) hejhoł! :cool3: tak leniuchuja prawdziwe leniuchy Quote
Cavy Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Kundzia nie lepsza, no ale w sumie mają to po pani :diabloti: Quote
Cavy Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 chyba nikt nie chce zdjęc z dzisiaj :megagrin: Quote
Aleksa. Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 chcemy.:) dawaj dalej te leniuchy.:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Witamy sie po raz pierwszy :loveu: Cudny masz duet :D Bedziemy wpadac ;) Quote
Cavy Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='Aleksandra95']chcemy.:) dawaj dalej te leniuchy.:diabloti:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']ojojoj jakie śpiochy :loveu:[/QUOTE] już wstawiam :D [quote name=':: FiGa ::']Witamy sie po raz pierwszy :loveu: Cudny masz duet :D Bedziemy wpadac ;)[/QUOTE] Cieszymy się!! :multi: Quote
Cavy Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 U nas po staremu wszystko, zwierzaki głupieją, jak to zawsze na jesień :diabloti: Wczoraj Tofik zrobił mi psikusa, cwaniak wtrynił mi całe musli :icon_roc::mdleje: Zostawiłam dosłownie na 2 minuty na łóżku i poszłam po łyżeczkę, już nie miałam do czego wracać :-( Tofas dba o linię :razz: 'siedzę na drzewie' :lol: pan i władca pilnuje posesji 'masz problem?' :cool3: Quote
#Etna# Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 No to jestem z rewizytą i widzę, że i tu psio koci duecik:loveu: Będę zaglądać na pewno. Przepiękne zdjęcia:lol: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 dwa słodziaki :loveu: nie wkurza Cie ten dzwoneczek u Kundzi na obróżce ?? :evil_lol: Quote
Recommended Posts