taxelina Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 psiulka napisał(a):Nie chodzi mi o forum, chodzi mi właśnie o osoby i te psiaki wszystkie, szczególnie te bezpańskie, które się poznało za pośrednictwem dgm. Z resztą, jak ktoś naprawdę forum lubi, to nie będą mu tak bardzo przeszkadzać te ciągłe błędy, zmiany etc. a nie bedzie mu przeszkadzac ze sie obraza, przeklina i moderator ani admin nic nie robi? nie da ostrzezenia, nie da bana? Quote
Shel Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 deer_1987 napisał(a):a nie bedzie mu przeszkadzac ze sie obraza, przeklina i moderator ani admin nic nie robi? nie da ostrzezenia, nie da bana? To trzeba zachowywać się tak, żeby na Ciebie nie narzekali. Quote
taxelina Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Shel napisał(a):To trzeba zachowywać się tak, żeby na Ciebie nie narzekali. nie mowie o mnie tylko i wielu takich przypadkach. tutaj nie licza sie posty to sobie nie ponabijasz swoimi "inteligentnymi" komentarzami Quote
Shel Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 deer_1987 napisał(a):nie mowie o mnie tylko i wielu takich przypadkach. tutaj nie licza sie posty to sobie nie ponabijasz swoimi "inteligentnymi" komentarzami A czy ja mówię o Tobie? Kto nabija ten nabija, mnie akurat ilość postów nie obchodzi. Quote
taxelina Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Shel']A czy ja mówię o Tobie? Kto nabija ten nabija, mnie akurat ilość postów nie obchodzi. chyba nie wiesz co piszesz... [quote name='Shel']To trzeba zachowywać się tak, żeby na Ciebie nie narzekali. nie wazne ty przychodzisz zeby sie klocic... uszanuj ze to nie twoja piaskownica tylko watek Cavy ktora zdecydowala sie odejsc i nie dziwie sie jej. Quote
Shel Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Zacytowałam Twoją odpowiedź do słów a nie do Ciebie. Ty chyba nie umiesz dobrze odbierać wiadomości? CIEBIE czyli do każdego kto to czyta. Ty też się wszędzie pchasz, wtedy jest ok, co? Cavy i tak tego nie widzi, jak i nigdy tu nie wróci. Wiesz co? Nie wchodź nigdzie oprócz swojej galerii. Gdzie indziej to nie Twoja piaskownica przecież :p A ja kończę, odznaczam wątek, skoro już nie będzie tu Tofika i Kundzi. Papa Quote
Izuuus Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 psiulka napisał(a):Nie chodzi mi o forum, chodzi mi właśnie o osoby i te psiaki wszystkie, szczególnie te bezpańskie, które się poznało za pośrednictwem dgm. Z resztą, jak ktoś naprawdę forum lubi, to nie będą mu tak bardzo przeszkadzać te ciągłe błędy, zmiany etc. Popieram. A Cavy żegnam :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 wiki4 napisał(a):Dominika wróci za rok ;)Dlaczego akurat za rok? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Izabela124. napisał(a):Dlaczego akurat za rok? właśnie sama sie nad tym zastanawiam :D a mogłaby sie tu przyjść pożegnać :roll:koza jedna :diabloti: Quote
Shel Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Najpierw wcale, teraz za rok, ciekawe co za chwilę ;) Quote
Izuuus Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Też jestem ciekawa, aczkolwiek ja tęsknić nie będę. Quote
wiki4 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Izabela124. napisał(a):Dlaczego akurat za rok? Nie wiem, tak mi napisała. HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):właśnie sama sie nad tym zastanawiam :D a mogłaby sie tu przyjść pożegnać :roll:koza jedna :diabloti: Zapytaj się jej :lol: Shel napisał(a):Najpierw wcale, teraz za rok, ciekawe co za chwilę ;) Weź przestań ;) Quote
Shel Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 wiki4 napisał(a): Weź przestań ;) ? ........................ Quote
Cavy Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Może nie tyle odchodzę, co ograniczam czas dla dogomanii. ;) Fakt faktem, miałam odejść, jest jak jest, a kobieta zmienną jest. Będę zaglądać, pisać od czasu do czasu co u zwierzaków, bo niektórzy ejszcze chcą je oglądać i wiedzieć co u nich słychać. Trudno mi się rozstać z forum i z niektórymi ludźmi, a innego psiego forum godnego mojej uwagi nie znalazłam. Izuuus -o kurcze, nie będziesz? zraniłaś moje uczucia :placz: co ja teraz pocznę. :shake: Quote
Cavy Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Shel napisał(a):Wiedziałam. :eviltong::diabloti: e tam :siara::eviltong: szkoda mi tych dwóch lat tutaj spędzonych i wszystkich wstawionych zdjec, których nie mam nigdzie zapisanych. :diabloti: Quote
Izuuus Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Izuuus -o kurcze, nie będziesz? zraniłaś moje uczucia co ja teraz pocznę. możesz mi powiedzieć, co ja ci niby zrobiłam? Straszne, nie? Mi nic, ale denerwujące jest to, że o byle co dużo osób przestaje wchodzić na dogomanię, coraz mniej się udzielają. Quote
Cavy Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Widocznie te osoby mają powody, ale ja nie chce za nich odpowiadać, bo to nie moja sprawa. ;) I nie chcę tu z nikim dyskutować o takich błahostkach ani wywoływać kłótni, które według mnie są bez sensu. ;) Quote
Izuuus Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Cavy napisał(a):Widocznie te osoby mają powody, ale ja nie chce za nich odpowiadać, bo to nie moja sprawa. ;) I nie chcę tu z nikim dyskutować o takich błahostkach ani wywoływać kłótni, które według mnie są bez sensu. ;) Jeśli chodzi o mnie, to ja nawet nie mam zamiaru się kłócić. Chociaż.. :vamp: Quote
Shel Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Cavy napisał(a):e tam :siara::eviltong: szkoda mi tych dwóch lat tutaj spędzonych i wszystkich wstawionych zdjec, których nie mam nigdzie zapisanych. :diabloti: BŁĄD! Zdjęcia zgrywaj na płyty, bo potem będziesz żałować ;) Quote
Cavy Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Izuuus napisał(a):Jeśli chodzi o mnie, to ja nawet nie mam zamiaru się kłócić. Chociaż.. :vamp: To zależy czy będziesz miała z kim, bo jeżeli o mnie to się wycofuję. :diabloti: Shel - właśnie dodałaś mi dodatkowej pracy na weekend. :mdleje: Kundzia ma zapalenie ucha. Weterynarz wyczyścił ucho, po czym przepisał krople Dicortineff-vet, mamy jej zapuszczać i za tydzień jechać do kontroli. Sama nawet tego nie zauważyłam. :shake: Dopiero lekarz mi powiedział o tym na badaniach kontrolnych. Quote
Shel Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 To dobre krople, my je mieliśmy do oczu. I mamy - czasami chomikowi zakrapiam jak coś jest nie tak. Quote
Cavy Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Shel napisał(a):To dobre krople, my je mieliśmy do oczu. I mamy - czasami chomikowi zakrapiam jak coś jest nie tak. Potwierdzam ;) Psu na opuchnięte oko również pomogły, z resztą, jak ja mam problemy z uchem to też nimi zapuszczam, z tym, że wersją dla ludzi. :lol: Quote
Paula03 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Biedna Kundzia, niech się trzyma! Cavy, a ja myślałam, że napiszesz, że dla psów :D Szkoda, że będziesz rzadziej wpadać! Quote
Recommended Posts