Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='crazydaisy']Apetycznie wyglądają te ciasteczka :) Poproszę przepis ;)

"Świąteczne gwiazdki"

Składniki:
370g gruboziarnistej mąki pszennej
100ml mleka
1 jajko
1 rozdrobniony duży banan bez skórki
1 duża łyżka miodu lub syropu klonowego

Przygotowanie:
Wszystkie składniki połączyć i zagnieść jednolite ciasto. Rozwałkować na grubość ok. 0,5cm. Wykonać foremką gwiazdki. Piec w piekarniku rozgrzanym do 150C, nie dłużej niż 25-30min.

Mi osobiście nie smakują, ale Tofikowi strasznie :evil_lol:

Posted

czesc:) nie jestem pewna czy juz tu byłam, w każdym badz razie jestem teraz:cool3:
Ciacha wygladają bardzo apetycznie, chyba skusze sie i ja je zrobić:lol:

http://i36.tinypic.com/jh4wae.jpg
jaka urocza minka, chyba mu ciach abrdzo smakowały:loveu:

http://i35.tinypic.com/nedf77.jpg
tez mamy takiego sznura:cool3:

A w sobote wieczorem widziałam błąkającego się pieska bardzo podobnego do Twojego. Tak było mi go szkoda, bo to zimno, a tak się łasił:-( Nie wiem czy był czyjść czy nie, w każdym badz razie był bez obróżki, wychudzony az tak bardzo nie był, ale grubaskiem to też nie:shake: Nie wiedziałam co z nim zrobić, więc tylko poleciałam do sklepu kupiłam mu kawał kiełbachy i dalam. Niestety nie mogłam zabrac go do domu bo mam małe mieszkanie jak na 2 psy:shake: a schronisko u nas przepełnione po szwy:-(

Posted

Mnie wsiąkło? To Ciebie chyba, idź szukaj telefonu :evil_lol: :eviltong: Bo nie mam z kim pisać na przerwach :shake:

Anka_ZG - biedny pies, strasznie dużo się tych psów błąka. jak jest zimno to strasznie mi ich szkoda :-(

Dziękujemy za wszystkie odwiedziny :multi:
A ja jutro mam ten konkurs z angielskiego, więc trzymajcie za mnie kciuki :loveu:

Posted

Cavy napisał(a):
Mnie wsiąkło? To Ciebie chyba, idź szukaj telefonu :evil_lol: :eviltong: Bo nie mam z kim pisać na przerwach :shake:

Anka_ZG - biedny pies, strasznie dużo się tych psów błąka. jak jest zimno to strasznie mi ich szkoda :-(

Dziękujemy za wszystkie odwiedziny :multi:
A ja jutro mam ten konkurs z angielskiego, więc trzymajcie za mnie kciuki :loveu:

Ja mam zaraz angielski i już mi z głowy paruje ;)

Posted

[quote name='Anka_ZG']A w sobote wieczorem widziałam błąkającego się pieska bardzo podobnego do Twojego. Tak było mi go szkoda, bo to zimno, a tak się łasił:-( Nie wiem czy był czyjść czy nie, w każdym badz razie był bez obróżki, wychudzony az tak bardzo nie był, ale grubaskiem to też nie:shake: Nie wiedziałam co z nim zrobić, więc tylko poleciałam do sklepu kupiłam mu kawał kiełbachy i dalam. Niestety nie mogłam zabrac go do domu bo mam małe mieszkanie jak na 2 psy:shake: a schronisko u nas przepełnione po szwy:-(
biedactwo :-( . U mnie to pelno psiaków sie blaka :shake: z dnia na dzien wiecej .. chcialabym choc jednemu dac DT ale .. moja mama sie nie zgadza , bo dwa psy to za duzo , ze jak sie je zostawi i potem jak wrócimy to nie poznamy domu i wgl :-( a przeciez mozna np. Puszka zamknac w jednym pokoju a drugigo w drugim pokoju.. ale nie :shake::placz:

Witamy u was ;)
http://i36.tinypic.com/jh4wae.jpg :loveu::loveu:

Pozdrawiamy .. :lol:
Ps: Jak mialas na imie? :eviltong: Cholerka , skleroza nie boli .. ale dokucza :cool3:
i oczywicho trzymam za Ciebie kciuki :multi:

Posted

Cavy napisał(a):
Dominika :eviltong: Brzydkie wiem, trudno zapamiętać, ale co tam :evil_lol:

A mi się tam podoba imie dominika:) chociaż na studiach miałam w grupie dziewczynę któa miała na imie dominika i strasznie jej nie lubiłam bo była zołzą:evil_lol: