Pusiakowa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Witam sie ! Mówie tylko , ze banerek super :loveu: i z tad znikam bo tu gadka o szkole ! :mdleje: Quote
Avaloth Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 dobry dzień :loveu: trochę dawno mnie tu nie było, ale nadrobiłam wszystko:loveu: jestem najedzona Tofikiem, aczkolwiek zjadłabym jeszcze :evil_lol::evil_lol: a kota za mało ;P zagłosowałam na telozoo na was ;) ludzie błagam nie mówcie mi o szkole.. ja tak jak Nera- w 1 LO i już mam dość, nie straszyć trzecią klasą ! Owczarkowa, może lepiej do przedszkola ? cofnijmy się razem :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Isia & Chester napisał(a): Owczarkowa, może lepiej do przedszkola ? cofnijmy się razem :diabloti: ja tez chce:placz: Quote
Martunia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja też mam teraz nieźle w szkole.. na pewno nie tak dużo, jak w liceum, ale jednak.. Przez cały przyszły tydzień kilka kartkówek, sprawdziany, lektura, poprawa, jakieś prace na technikę i plastykę.. :-( Już się boję tego, co będzie np. za rok (liceum)... Quote
Avaloth Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kasia&Rika napisał(a):ja tez chce:placz: zapraszamy:diabloti: Quote
M&T Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 http://i33.tinypic.com/v4z97n.jpg ale się na łóżku rozłożył :evil_lol: Boski masz bannerek! :loveu: Quote
Cavy Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 A no wygodniś z niego, wygodniś :evil_lol: Jestem wściekła strasznie :angryy: Dowiedziałam się dzisiaj że zostałam zgłoszona do konkursu z j. angielskiego, który jest w środę. W życiu się nie wyrobię :shake: Nikt nie chce może bannerka z mojego "warsztatu" ? :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cavy napisał(a):A no wygodniś z niego, wygodniś :evil_lol: Jestem wściekła strasznie :angryy: Dowiedziałam się dzisiaj że zostałam zgłoszona do konkursu z j. angielskiego, który jest w środę. W życiu się nie wyrobię :shake: Nikt nie chce może bannerka z mojego "warsztatu" ? :evil_lol: a robisz na zamowienie?:evil_lol: ja chce:D zdjęć masz całą galerię:D zimowych mnóstwo :D Quote
Pusiakowa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 zapomnialam napisac , ze masz suuperowski baneros :loveu: Quote
Cavy Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Dziękuję, Owczarkowa robiła :loveu: :evil_lol: Ja nie mogę sobie robić bannerów, bo mi się dla siebie nie podobają :diabloti: fajnie że wpadłaś mamuśka :eviltong: Kasia&Rika - :multi: na jutro będzie ;) Quote
Avaloth Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Cavy napisał(a):A no wygodniś z niego, wygodniś :evil_lol: Jestem wściekła strasznie :angryy: Dowiedziałam się dzisiaj że zostałam zgłoszona do konkursu z j. angielskiego, który jest w środę. W życiu się nie wyrobię :shake: Nikt nie chce może bannerka z mojego "warsztatu" ? :evil_lol: kocham takie zgłoszenie kogoś i jeszcze ty się o tym dowiadujesz ostatnia, w ostatniej chwili.. to nie ma sensu, no ale cóż, tak w życiu bywa:eviltong: powodzenia ;) ja dopiero wczoraj zobaczyłam ze robisz(cudne zresztą:loveu:).. ja przegram nowe fotki to z przyjemnością ^^ Quote
Coffee&Nera Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Isia & Chester napisał(a):kocham takie zgłoszenie kogoś i jeszcze ty się o tym dowiadujesz ostatnia, w ostatniej chwili.. to nie ma sensu, no ale cóż, tak w życiu bywa:eviltong: powodzenia ;) ja dopiero wczoraj zobaczyłam ze robisz(cudne zresztą:loveu:).. ja przegram nowe fotki to z przyjemnością ^^ Kochana ile bym dala za spacerek z wami- może do Krakowa się kiedys wybierzemy z Nerą hmmm? :cool3::cool3::cool3: Wiecej tam Dogomaniakow napewno jest prawda :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Witam sie u Tofików ! :lol: i zycze powodzenia na konkursie :p Quote
agaciaaa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Witamy :) powodzenia na tym konkursie ;) Quote
Martunia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Witam. ;) Ja również życzę powodzenia na tym konkursie. ;) Co tam u Was? Quote
hovomaniaczka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Witam, witam!!! Także życzę powodzenia na konkursie. Takie zgłaszanie bez czyjejś wiedzy dla mnie osobiście jest wredne... Quote
Tina.Sara Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Cavy napisał(a):A no wygodniś z niego, wygodniś :evil_lol: Jestem wściekła strasznie :angryy: Dowiedziałam się dzisiaj że zostałam zgłoszona do konkursu z j. angielskiego, który jest w środę. W życiu się nie wyrobię :shake: Ja bym się cieszyła, bo lubie angielski :eviltong: wiem, może jestem dziwna ;) powodzenia :cool3: Quote
Cavy Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Ja tez lubię angielski, ale jak bym chciała iść na konkurs to bym się sama zgłosiła... Nie dziękuję :evil_lol: Zaraz idę piec ciastka dla Tofika. Ciekawa jestem czy mi wyjdą A tymczasem poznajcie mojego siostrzeńca :loveu: moje słońce kochane :razz: Quote
groszek83 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ma irokeza na głowie:cool3::evil_lol: Quote
Cavy Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Skończyłam ciasteczka :multi: Tofikowi strasznie smakują, a jak pachną wyśmienicie, mmm.... :loveu: Quote
Pusiakowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Hje , Hej ! :multi: ale fajny bobasek :loveu: o super ciasteczka ! :p czyzby pierniczki? :cool3: Ja niedlugo tez bede robila pierniczki na swieta :lol::lol: Quote
Rahl Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 O jeju, aż sama bym zjadła takie :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts