Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobry dzień :loveu:
trochę dawno mnie tu nie było, ale nadrobiłam wszystko:loveu: jestem najedzona Tofikiem, aczkolwiek zjadłabym jeszcze :evil_lol::evil_lol: a kota za mało ;P
zagłosowałam na telozoo na was ;)
ludzie błagam nie mówcie mi o szkole.. ja tak jak Nera- w 1 LO i już mam dość, nie straszyć trzecią klasą !
Owczarkowa, może lepiej do przedszkola ? cofnijmy się razem :diabloti:

Posted

Ja też mam teraz nieźle w szkole.. na pewno nie tak dużo, jak w liceum, ale jednak.. Przez cały przyszły tydzień kilka kartkówek, sprawdziany, lektura, poprawa, jakieś prace na technikę i plastykę.. :-(
Już się boję tego, co będzie np. za rok (liceum)...

Posted

A no wygodniś z niego, wygodniś :evil_lol: Jestem wściekła strasznie :angryy: Dowiedziałam się dzisiaj że zostałam zgłoszona do konkursu z j. angielskiego, który jest w środę. W życiu się nie wyrobię :shake:

Nikt nie chce może bannerka z mojego "warsztatu" ? :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
A no wygodniś z niego, wygodniś :evil_lol: Jestem wściekła strasznie :angryy: Dowiedziałam się dzisiaj że zostałam zgłoszona do konkursu z j. angielskiego, który jest w środę. W życiu się nie wyrobię :shake:

a robisz na zamowienie?:evil_lol: ja chce:D zdjęć masz całą galerię:D zimowych mnóstwo :D

Posted

Dziękuję, Owczarkowa robiła :loveu: :evil_lol: Ja nie mogę sobie robić bannerów, bo mi się dla siebie nie podobają :diabloti:

fajnie że wpadłaś mamuśka :eviltong:
Kasia&Rika - :multi: na jutro będzie ;)

Posted

Cavy napisał(a):

kocham takie zgłoszenie kogoś i jeszcze ty się o tym dowiadujesz ostatnia, w ostatniej chwili.. to nie ma sensu, no ale cóż, tak w życiu bywa:eviltong:
powodzenia ;)

ja dopiero wczoraj zobaczyłam ze robisz(cudne zresztą:loveu:).. ja przegram nowe fotki to z przyjemnością ^^

Posted

Isia & Chester napisał(a):
kocham takie zgłoszenie kogoś i jeszcze ty się o tym dowiadujesz ostatnia, w ostatniej chwili.. to nie ma sensu, no ale cóż, tak w życiu bywa:eviltong:
powodzenia ;)

ja dopiero wczoraj zobaczyłam ze robisz(cudne zresztą:loveu:).. ja przegram nowe fotki to z przyjemnością ^^

Kochana ile bym dala za spacerek z wami- może do Krakowa się kiedys wybierzemy z Nerą hmmm? :cool3::cool3::cool3: Wiecej tam Dogomaniakow napewno jest prawda :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):

Ja bym się cieszyła, bo lubie angielski :eviltong: wiem, może jestem dziwna ;)

powodzenia :cool3:

Posted

Ja tez lubię angielski, ale jak bym chciała iść na konkurs to bym się sama zgłosiła... Nie dziękuję :evil_lol:

Zaraz idę piec ciastka dla Tofika. Ciekawa jestem czy mi wyjdą

A tymczasem poznajcie mojego siostrzeńca :loveu:

moje słońce kochane :razz: