niunka04 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Hucznego sylwestra i udanego nowego roku;) Quote
Cavy Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 E tam, nie znacie się, wzorki sa przereklamowane Co myślicie? ;-) Quote
Czarnulka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ślicznie;p Ah niech oczko się gooi;p Quote
Cavy Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Czarnulka napisał(a):Ślicznie;p Ah niech oczko się gooi;p Dziękujemy. ;) Kurcze, już strzelają fajerwerkami, a Tofik się trzęsie ze strachu, popiskuje, nienawidzę sylwestra. :shake: Kundzi zielenieją oczy. :crazyeye: Naokoło źrenic już ma zielony kolor. :loveu: Quote
Pusiakowa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 taa, futerko zmieni na kolor zielony i co wtedy będzie? ;oo . :D u mnie też strzelają fajerwerkami. ;/ tyle, że Pusz nie chowa się ze strachu a wyskakuje do okna i niemiłosiernie szczeka.. trzeba będzie jutro do weterynarza po tabletke jechać.. Quote
QQk Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Bry! http://i50.tinypic.com/vpks9e.jpg - fajne podejście do sensu życia ;) Niech mu oko szybko zdrowieje! Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Fajna ta Twoja Kundzia... A oczko owszem, bardzo ładne! ;) Pozdrawiamy! Quote
Nikolaaa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wesołego sylwka i samych szczęśliwych chwil w nadzchodzącym nowym roku, ode mnie i od Dejzusi :) Wymiziaj ode mnie Tofika i Kundzie :loveu: Quote
akira Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem .•*. spłynie na Ciebie, .•*. a los nigdy nie zostawi .•*..•*. Cię w potrzebie. .•*..•*. _¸.•*´¨)_________..*._____¸.•*. ___¸.•*._______.$____¸.•´¸.•*) ¸.•´¸.•*)______$_.$__.*.¸¸.•*´* *.¸¸.•*´*_____.$__$____....*. ___...*.______$____$_____.$ ____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$ ___$__$______$____$___$____$ __$____$_____$$$$$$__$______$ _$______$____$___ $_$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$___$$$$$$___$____$ __$____$_____$____$___$$$$$$ __$$$$$$_____$$$$$$___$____$ __$____$_______$$_¸.•*_$$$$$$ __$$$$$$_______¸.•*´¨)_$____$ __$____$_____¸.•¸.•.*.)__$$$$$$ __$$$$$$______*.¸¸..•*´*__.$$ ____$$_¸.•*´¨)____¸.•*´¨)__$$ ____$$___¸.•*___¸.•*______¸.•* ____$$¸.•´.•.*.)___¸.•´¸.•.*.)¸.•´.•.* ____$$*¸..•*,.*__*.¸¸..•*´*_*_ ____$$...*.._______..*.._..*.¸¸.. Upojnego Sylwestra .•*. oraz pomyślności i szczęścia .•*. w "Nowym Roku 2010".* Quote
Cavy Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Dziękujemy wszystkim za życzenia. ;-) jedno zdjęcie sylwestrowego Tofika dla Was, teraz elce zapuścić mu oczko i na sylwestra pędzę. :loveu: udanej zabawy Wam życzę! :D Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Również życzymy udanego Sylwestra! :) Quote
Foxowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Życzonka u nas w galerii :) A osobiste sms ;* Quote
niunka04 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aby od sylwestra cały rok był ekstra. by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały:lol::laola: Quote
Moniek193 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Witamy się pierwszy raz w tym roku :loveu: Quote
Cavy Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Witajcie. Dziękujemy za życzenia! :loveu: Po sylwku jak to po sylwku, wszystko boli, a przede wszystkim głowa. Oj, pęka dzisiaj. :evil_lol: Poza tym dobrze, Tof się nawet wczoraj nie bał petard, przespał większość wieczoru. Pięknie było o północy na podwórku. Stałam głupia i oglądałam dookoła. :lol: Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Noworoczne pozdrowionka przesyłamyyy ;-) Quote
as_kate Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 2010 mówi helou ;) moja suka też by chetnie pospała, ale koleżanki ją rozrywały i wysciskiwały ;p Quote
Cavalierkaa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ajaj! Cudne zdjęcia < 3 Najlepszego w 2010 < 3 Quote
Infortune. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 To dobrze, że Tof nie boi się petard bo pies-strachajło to duże utrudnienie :lol: Quote
Recommended Posts