Cavy Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Shel']Ale słodko:P Dziękujemy za życzonka :) [quote name='Lucky.']Słodko razem wyglądacie ! Dziękujemy za życzenia ! :) [quote name='dOgLoV']Dziękujemy za życzenia :oops: i również życzymy świąt pełnych radości i uśmiechu , bogatego gwiazdora ( ja już nie wierze w gwiazdory :eviltong:) i duuuuuuuuuuuuuuuużo kości dla Tofika ;);););) Nie ma za co dziękować. :evil_lol: gwiazdory? A kto to? :diabloti: [quote name='Izabela124.']Życzenia od nas kliknij Dziękujemy za piękne życzonka! :loveu: [quote name='Shel']Ale słodkie zdjęcie :P Już pisałaś. :turn-l: I w tym miejscu powinny być nowe zdjęcia....ale nie ma. :mdleje: :diabloti: Quote
Cavy Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Shel']Słodka fotka :P dobrze się czujesz? :cunao: bo wiesz, mam numer do dobrego psychiatry. :evil_lol: Błąd! mam jedno. :diabloti: Quote
Shel Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Słodkie fotki. A to, że masz numer do psychiatry to się nie dziwię xD Quote
łamAga Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Izuuus napisał(a):Ślicznie razem wyglądacie ;) popieram w 100% !!!!!!!!! Quote
halgre Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Mikołaja w kominie, prezentów po szyję, 2 metry choinki, cukierków 3 skrzynki, przed domem bałwana, Sylwestra do rana, z butelką szampana, pysznej wigilijnej kolacji i mnóstwa atrakcji w 2010 roku!!! życzy Halina z mężem oraz Dindkiem [/FONT] Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cavy napisał(a): gwiazdory? A kto to? Pozwolisz, że wytłumaczę. Nie do wszystkich przychodzą Mikołaje :lol:. W Wielkopolsce jest zwyczaj iz przychodzą gwiazdory(od gwiazdki na niebie), w małopolsce chyba aniołek czy jakoś tak. Gdzieś o tym czytałam, ale nie zapamiętałam dużo xd Quote
kajkoowa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały. Dużo szczęścia i radości, w tym dniu samych pomyślności. Prezentów i humoru dobrego, wszystkiego najlepszego! Quote
bianka19 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ślicznie razem wyglądacie [FONT=Georgia] Wigilijny nadszedł czas, całujemy mocno Was chcemy złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, niechaj Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku! [/FONT] Quote
Martunia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ale śliczne zdjęcia :):) Trochę mnie nie było, czas nie pozwalał... Wpadłam Wam życzyć wesołych świąt i dosiego roku :loveu: :D Quote
NATKA Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="]:loveu::loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]ŻYCZONKA:tree1: kliknij[/FONT] [/FONT] Quote
Cavy Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dziękujemy wszystkim za piękne kartki oraz życzenia! :multi: :multi: Cieszymy się, że o nas pamiętacie. Tutaj kartka od Nas, dla Was. kliknij ;) I trochę dzisiejszych zdjęć. Brudas. :turn-l: Quote
Cavy Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Shel']Ale zaniedbany pies :shake: :evil_lol: Nie myłam go, bo potem i tak poszedł do ogrodu i wrócił taki sam, więc mi się nie opłacało. :diabloti: Quote
Shel Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Biedny, nikt go nie kocha, nikt go nie myje Quote
Cavy Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Shel']Biedny, nikt go nie kocha, nikt go nie myje Tak, tak. I jeszcze mu nikt jeść nie daje. :shake: Quote
Cavalierkaa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 hej po naszej długiej nie obeceności :P Quote
Shel Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 No to od razu po oczach widać, że głodny:shake: :evil_lol: Quote
Cavy Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Shel napisał(a):No to od razu po oczach widać, że głodny:shake: :evil_lol: najadł się resztek śniegu w ogrodzie i stwierdziłam, że na dzisiaj mu starczy. :lol: Quote
Cavy Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Co to nikt do nas nie zagląda? :shake: Quote
Recommended Posts