Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer - zdaje Ci się :evil_lol:
anitaaa i bartis - dziękujemy :multi:
Martunia - również gorąco dziękujemy :razz:

Dzisiejsze.

wspólna zabawa :cool3:

jaki kocur dumny :evil_lol:

Posted

:crazyeye: ile odwiedzin. Jestem mile zaskoczona tak duża ilością odwiedzających nasza galerię :loveu: Poprawiłam pierwszy post w tej galerii - zainteresowanych zapraszam na pierwszą stronę :evil_lol:

Kurczę, ta pogoda jest nie do wytrzymania. Ciągle pada, wieje i zimno. Przez weekend podobno ma na Podkarpaciu sypnąć śniegiem. Ciekawa jestem.... jednak że jak się uda to koniecznie spacer z mnóstwem fotek :lol:

Pozdrawiamy już zimowo.

Posted

Cavy napisał(a):
Kurczę, ta pogoda jest nie do wytrzymania. Ciągle pada, wieje i zimno. Przez weekend podobno ma na Podkarpaciu sypnąć śniegiem. Ciekawa jestem.... jednak że jak się uda to koniecznie spacer z mnóstwem fotek :lol:

Pozdrawiamy już zimowo.

U nas dzis sypnelo.. 4 szybkie zdjecia juz w galeri

Posted

Gdzież tam nowa, stara... już 3 miesiące ma :evil_lol: U nas wszystko w porządku, po za tym że jestem cała zdrapana po rękach, przez kota, bo chciałam go trochę "umyć". :shake: Pogoda nam nie dopisuje, na spacery chodzimy tylko 10 minutowe, bo bajda wszędzie. Chyba jeszcze jedna suczka na ulicy ma cieczkę, więc jeszcze lepiej :angryy: Jakieś fatum normalnie wisi nad nami.

Ale pocieszam się tym że mam 2 dni wolnego :multi:

Posted

Cavy napisał(a):
Gdzież tam nowa, stara... już 3 miesiące ma :evil_lol: U nas wszystko w porządku, po za tym że jestem cała zdrapana po rękach, przez kota, bo chciałam go trochę "umyć". :shake: Pogoda nam nie dopisuje, na spacery chodzimy tylko 10 minutowe, bo bajda wszędzie. Chyba jeszcze jedna suczka na ulicy ma cieczkę, więc jeszcze lepiej :angryy: Jakieś fatum normalnie wisi nad nami.

Ale pocieszam się tym że mam 2 dni wolnego :multi:

A to jest Rogz krowi czy ja jestem już całkiem ślepa? :cool3: U nas też pogoda deszczowa, ale na spacerki wychodzimy, szczególnie, że doszła niedawno nowa, a właściwie używana smycz Flexi. Stara Flexi zaginęła bezpowrotnie, niestety. :diabloti: A Tof nie jest wykastrowany?

Tylko 2 dni! :placz:

Posted

Krowa, krowa...:evil_lol:
A wykastrowany nie jest, bo rodzice nie chcą i jakoś nie idzie ich przekonać, ale jak jakaś suka ma cieczkę to go pilnujemy :mad:

Pozdrawiamy :diabloti: