Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dOgLoV napisał(a):
nie lubiłam kotów ale od kiedy ujrzałam Kundzicę to się w nich zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu: kiedys kupie sobie mainkuna :cool3:

jak można było nie lubić kotów? :mad: :diabloti:

Tekla64 napisał(a):
witam i witajcie powroceni!
chyba wszyscy mamy w tym roku dziwaczny czas , klopotow , problemow i dziwacznych spraw do rozwiazania, ale najwazniejsze ze walczymy i ze mamy cel przed soba.
Kundzia zawsze mnie mocno urzekala , jest cudowna , ale ja osobiscie jestem ciekawa jak to sie dzieje ze ona sie trzyma podworka? , majac swoje kociska to zawsze sa lazegi i wybieraja sie na bardzo dlugie wedrowki choc jak moga zawsze wracaja[ ino ze nie zawsze moga niestety tu na wsi koty sa bardzo dziwnie traktowane].
Tofik cudnie wyszedl na zdjeciach i czekamy na wiecej fotek

Ona jest strasznie do nas przywiązana, zadomowiona i wydaje mi się, że boi się wyjść poza nasz teren, zawsze się trzyma w ogrodzie, czasem wyjdzie na łąki pod domem, ale to bardzo rzadko. My się boimy tylko, żeby nikt jej nam nie ukradł, bo tutaj u nas na ulicy są tacy serdeczni sąsiedzi, którzy zazdroszczą, potem kradną, a przy ans udają głupich, już raz tak mieliśmy z jednym kotem. :shake:

dzisiejsze zdjęcia ;)

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedziony i miłe słowa :loveu: Zdjęć niestety nie mam żadnych, ale na piątek postaram się coś załatwić :razz: Wiec za dwa dni świętujemy Tofikowe urodziny. :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
Dziękujemy wszystkim za odwiedziony i miłe słowa :loveu: Zdjęć niestety nie mam żadnych, ale na piątek postaram się coś załatwić :razz: Wiec za dwa dni świętujemy Tofikowe urodziny. :evil_lol:

Oj, a mnie nie będzie...
No nic, przyjdę w poniedziałek:)
A zyczenia juz dzisiaj składam: duzo smacznych dni, super ciekawych spacerków i zawsze wolnych rąk u Pańci:)

Pzdr.

Posted

już 4 lata za nami. mam nadzieję, że będziemy jeszcze razem o wiele, wiele więcej lat dłużej.
Tofik nauczył mnie kochać i szanować zwierzęta. To w nim mam oparcie. Przy nim się śmieję, bawię, wygłupiam, a nawet płacze i się zwierzam.

:loveu: :loveu: :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TOFIASZ :loveu: :loveu: :loveu: