Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eehh ja lubię jesień, ale z tej strony - kolorowe liście, dużo słońca. Ale w większości to niestety deszcz, wiatr i niska temperatura.. Więc do doopy.

• 2 weeks later...
Posted

Witamy i od razu przepraszamy za nieobecność,. nie wchodziłam na żadne fora, bo musiałam sobie poukładać co nieco w życiu, niektóre osoby przekreślić, a pewne sprawy zaczać od nowa i próbowaam przekonac rodziców na chomika, a potem na drugiego psa, który się do nas przybłąkał, ale niestety nic z tego nie wyszło, jak zawsze z resztą. :shake: U zwierzaków wszystko w jak najlepszym porządku. :cool3: Cieszą się jesienią, tak samo jak i ja. :loveu: Później będę nadrabiać wszystkie zaległości.

[quote name='*anusia&ajlu*']fotki, fotki, fotki!!! plissssssssssss................:loveu:

mówisz - masz. :razz: Kundzia trochu jesienna

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Kundzia jest cudowna. Sklonuj mi taką :siara:
a dziękujemy. ;) obawiam się, że charakter by się popsuł przy klonowaniu i wtedy Kundzica stałaby się grzeczna, a...tego nie chcemy. :evil_lol:

[quote name='Shel']Ale ta kocica się czai :P
a no czai, czai. :cool3:

[quote name='Daga & Maks']http://i52.tinypic.com/sy3upy.jpg
rewelacyjna jest :D i ta sierść taka puchata
ciężko jest z pielęgnacją takiej sierści u kota?
dziękuję ;)
Już pisałam kilka razy :eviltong: Na pewno potrzebne są częste kąpiele i przede wszystkim czesanie, żeby kołtuny się nie robiły, bo jeśli sobie zapomnę, albo zaniedbam, to potem jest z kota jeden wielki kołtun. Zawsze udaje mi się z tego jakoś wybrnąć z ostatniej chwili, ale u niektórych kotów bywa tak, że jak sie zaniedba, to potem w grę wchodzi tylko golenie. :shake: Od czasu do czasu nakłądam odżywkę na sierść. Chyba wszystko napisałam. :evil_lol: A, no i pazurki obcinamy od niedawna.
Zapomniałam napisać, że zapalenie ucha u Kundzi już za nami, wszystko w porządku. :cool3:

Za 10 dni Tofiasty kończy 4 lata, a za 11 dni Kundzica rok. :multi:

Posted

witam i witajcie powroceni!
chyba wszyscy mamy w tym roku dziwaczny czas , klopotow , problemow i dziwacznych spraw do rozwiazania, ale najwazniejsze ze walczymy i ze mamy cel przed soba.
Kundzia zawsze mnie mocno urzekala , jest cudowna , ale ja osobiscie jestem ciekawa jak to sie dzieje ze ona sie trzyma podworka? , majac swoje kociska to zawsze sa lazegi i wybieraja sie na bardzo dlugie wedrowki choc jak moga zawsze wracaja[ ino ze nie zawsze moga niestety tu na wsi koty sa bardzo dziwnie traktowane].
Tofik cudnie wyszedl na zdjeciach i czekamy na wiecej fotek