Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psiulka napisał(a):
Nie chodzi mi o forum, chodzi mi właśnie o osoby i te psiaki wszystkie, szczególnie te bezpańskie, które się poznało za pośrednictwem dgm. Z resztą, jak ktoś naprawdę forum lubi, to nie będą mu tak bardzo przeszkadzać te ciągłe błędy, zmiany etc.

a nie bedzie mu przeszkadzac ze sie obraza, przeklina i moderator ani admin nic nie robi? nie da ostrzezenia, nie da bana?

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
a nie bedzie mu przeszkadzac ze sie obraza, przeklina i moderator ani admin nic nie robi? nie da ostrzezenia, nie da bana?

To trzeba zachowywać się tak, żeby na Ciebie nie narzekali.

Posted

Shel napisał(a):
To trzeba zachowywać się tak, żeby na Ciebie nie narzekali.

nie mowie o mnie tylko i wielu takich przypadkach. tutaj nie licza sie posty to sobie nie ponabijasz swoimi "inteligentnymi" komentarzami

Posted

deer_1987 napisał(a):
nie mowie o mnie tylko i wielu takich przypadkach. tutaj nie licza sie posty to sobie nie ponabijasz swoimi "inteligentnymi" komentarzami

A czy ja mówię o Tobie?

Kto nabija ten nabija, mnie akurat ilość postów nie obchodzi.

Posted

[quote name='Shel']A czy ja mówię o Tobie?

Kto nabija ten nabija, mnie akurat ilość postów nie obchodzi.
chyba nie wiesz co piszesz... [quote name='Shel']To trzeba zachowywać się tak, żeby na Ciebie nie narzekali.

nie wazne ty przychodzisz zeby sie klocic... uszanuj ze to nie twoja piaskownica tylko watek Cavy ktora zdecydowala sie odejsc i nie dziwie sie jej.

Posted

Zacytowałam Twoją odpowiedź do słów a nie do Ciebie. Ty chyba nie umiesz dobrze odbierać wiadomości? CIEBIE czyli do każdego kto to czyta.

Ty też się wszędzie pchasz, wtedy jest ok, co?
Cavy i tak tego nie widzi, jak i nigdy tu nie wróci.

Wiesz co? Nie wchodź nigdzie oprócz swojej galerii. Gdzie indziej to nie Twoja piaskownica przecież :p

A ja kończę, odznaczam wątek, skoro już nie będzie tu Tofika i Kundzi. Papa

Posted

psiulka napisał(a):
Nie chodzi mi o forum, chodzi mi właśnie o osoby i te psiaki wszystkie, szczególnie te bezpańskie, które się poznało za pośrednictwem dgm. Z resztą, jak ktoś naprawdę forum lubi, to nie będą mu tak bardzo przeszkadzać te ciągłe błędy, zmiany etc.

Popieram.

A Cavy żegnam :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dlaczego akurat za rok?

Nie wiem, tak mi napisała.

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
właśnie sama sie nad tym zastanawiam :D

a mogłaby sie tu przyjść pożegnać :roll:koza jedna :diabloti:

Zapytaj się jej :lol:

Shel napisał(a):
Najpierw wcale, teraz za rok, ciekawe co za chwilę ;)

Weź przestań ;)

Posted

Może nie tyle odchodzę, co ograniczam czas dla dogomanii. ;)
Fakt faktem, miałam odejść, jest jak jest, a kobieta zmienną jest. Będę zaglądać, pisać od czasu do czasu co u zwierzaków, bo niektórzy ejszcze chcą je oglądać i wiedzieć co u nich słychać. Trudno mi się rozstać z forum i z niektórymi ludźmi, a innego psiego forum godnego mojej uwagi nie znalazłam.

Izuuus -o kurcze, nie będziesz? zraniłaś moje uczucia :placz: co ja teraz pocznę. :shake:

Posted

Shel napisał(a):
Wiedziałam. :eviltong::diabloti:

e tam :siara::eviltong: szkoda mi tych dwóch lat tutaj spędzonych i wszystkich wstawionych zdjec, których nie mam nigdzie zapisanych. :diabloti:

Posted

Izuuus -o kurcze, nie będziesz? zraniłaś moje uczucia co ja teraz pocznę.
możesz mi powiedzieć, co ja ci niby zrobiłam?

Straszne, nie? Mi nic, ale denerwujące jest to, że o byle co dużo osób przestaje wchodzić na dogomanię, coraz mniej się udzielają.

Posted

Widocznie te osoby mają powody, ale ja nie chce za nich odpowiadać, bo to nie moja sprawa. ;) I nie chcę tu z nikim dyskutować o takich błahostkach ani wywoływać kłótni, które według mnie są bez sensu. ;)

Posted

Cavy napisał(a):
Widocznie te osoby mają powody, ale ja nie chce za nich odpowiadać, bo to nie moja sprawa. ;) I nie chcę tu z nikim dyskutować o takich błahostkach ani wywoływać kłótni, które według mnie są bez sensu. ;)

Jeśli chodzi o mnie, to ja nawet nie mam zamiaru się kłócić. Chociaż.. :vamp:

Posted

Cavy napisał(a):
e tam :siara::eviltong: szkoda mi tych dwóch lat tutaj spędzonych i wszystkich wstawionych zdjec, których nie mam nigdzie zapisanych. :diabloti:

BŁĄD! Zdjęcia zgrywaj na płyty, bo potem będziesz żałować ;)

Posted

Izuuus napisał(a):
Jeśli chodzi o mnie, to ja nawet nie mam zamiaru się kłócić. Chociaż.. :vamp:

To zależy czy będziesz miała z kim, bo jeżeli o mnie to się wycofuję. :diabloti:

Shel - właśnie dodałaś mi dodatkowej pracy na weekend. :mdleje:

Kundzia ma zapalenie ucha. Weterynarz wyczyścił ucho, po czym przepisał krople Dicortineff-vet, mamy jej zapuszczać i za tydzień jechać do kontroli. Sama nawet tego nie zauważyłam. :shake: Dopiero lekarz mi powiedział o tym na badaniach kontrolnych.

Posted

Shel napisał(a):
To dobre krople, my je mieliśmy do oczu. I mamy - czasami chomikowi zakrapiam jak coś jest nie tak.

Potwierdzam ;) Psu na opuchnięte oko również pomogły, z resztą, jak ja mam problemy z uchem to też nimi zapuszczam, z tym, że wersją dla ludzi. :lol: