Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za miłe słowa. ;-)

Ja uciekam się pakować, Tofiasty zostaje z rodzicami, dalej mi do torby pewnie wchodził będzie. :evil_lol: Pilnujcie naszej galerii i do miłego napisania. :cool3:
Liczcie na mnóstwo zdjeć.

Posted

[quote name='Cavy']uwaga, uwaga, jestem! :evil_lol:
Tęskniliście, co? :cool3: Wreszcie mam internet, myślałam już, ze oszaleje, tym bardziej, że pogoda w tym tygodniu nie bardzo nam sprzyjała.
Więc wyjazd był dosyć udany, dwa ostatnie dni padało jak cholera. :shake: Zdjęć prawie, ze nie mam. :lol: Bo mój kochany aparacik strzelił focha i wtedy, kiedy były najlepsze widoki do robienia zdjęć, to ten nie chciał się włączyć, więc go potem nawet nie brałam ze sobą. Odwiedziłam zamek Grodno, jezioro Bystrzyckie wraz z zaporą,był wędrówki po górach, widziałam ruiny, zdjęcia ich mam. :evil_lol: I wiele innych rzeczy, których nazw nie byłam w stanie zapamiętać.

Pies się cieszył niemiłosiernie na nasz widok jak wróciliśmy. A jak mnie zobaczył u wujka w drzwiach to nie wiedział co robić, skakać, szczekać, lizać mnie po twarzy czy biegać po ogrodzie z radości, więc robił wszystko na raz. :evil_lol: Po kocie to spłynęło. :diabloti: machnął kilka razy ogonem i poszedł spać. :lol:

Dziękuję za pilnowanie galerii. :razz:
Aga - co do kota - Kundzia też tak ma ciągle. ;)

No tak, aparaty lubią strzelac fochy wtedy kiedy tego najmniej potrzeba :D

http://i31.tinypic.com/r9mo7d.jpg Boskie...
http://i28.tinypic.com/21lu2q0.jpg Straaaszne, aż chciałoby się wejśc ;)
http://i27.tinypic.com/2z9k7r5.jpg Hyhyhy :diabloti:

Kiedyś pytałam, ale nie pamiętam ani znaleźc nie mogę. Jaki masz aparat? Zgaduję, że Fuji po kolorach zdjęc ;)

Posted

Widzę, że byłaś na wakacjach tam, gdzie ja rok temu :). Tylko niestety zamek Grodno widziałam zza krzaków :lol:, ale za to byliśmy w Książu :cool3:, bardzo ładny ten zamek, następnym razem tam zajrzyj ;). Nad jeziorem Bystrzyckim też obowiązkowo byliśmy i na tej tamie też :cool3:.

Posted

Witamy!
Tęsknił ktoś za nami? :evil_lol: Wróciłam z Węgier praktycznie nie cały tydzień temu, ale miałam małe zamieszanie w domu i nie wchodziłam na forum.

Posted

Na Węgrzech było wspaniale, mimo, iż byłam tam tylko 4 dni. Pierwsze dwa dni pogoda była fantastyczna, trzeciego dnia trochę wiatr się ruszył i chmury wyszły, a czwartego dnia padało, ale jak się potem okazało - po południu się wypogodziło, a my właśnie wyjechaliśmy czwartego dnia rano, bo pogoda nam nie dopisywała, no ale cóż, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. :shake:
Powiem wam, że Węgrzy są strasznie przystojni. :evil_lol: Miałam w hotelu bardzo miłego sąsiada :siara:

Ogólnie to jestem bardzo zadowolona, ludzi tam od cholery, ale ja nie narzekałam. :diabloti:
No zdjęcia mam jakie mam tzn. kiepskie, bo nie wyciągałam aparatu często na takie gorąco, bo po 5 minutach na słońce jak go wzięłam to był już nagrzany.

dobra, to teraz mnie tu znajdźcie :evil_lol:

i tu też

Posted

Jestem wściekła. To forum mnie doprowadza do szału. Nic nie można zrobić ze swoim profilem, edytować czy cokolwiek zmienić. Chce zmienić banner, to mi pisze, że za dużo elementów jest i muszę to poprawić. Śmiać się do cholery czy płakać? :angryy: Chciałam mieć osobne hiperłącze do galerii i bloga, ale ku**a chyba się nie da, a siedziałam tyle nad tym bannerem. :mdleje: