Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ogrodu troche Wam zazdroszcze bo zawsze mozna miec basen i drzewa co daja cien :D

Strasznie się ciesze, że mam ogród, dosyć duży nawet, jak nie wezmę psa na spacer czasem to ma się przynajmniej gdzie wybiegać. Ogólnie bardzo łubie w nim przesiadywać, w cieniu najbardziej, zajadając pyszności i robiąc od czasu do czas zdjęcia psu. :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
no wlasnie :P ja zaraz z cala trojka musze isc na spacer.. a zaden nie jest zadowolony, leza zdechle po katach :(

i ja właśnie mam o tyle lepiej, ze pies biega swobodnie kiedy mu się zachce i ile, a na spacer wychodzimy rano zaraz i po zachodzie słońca i to głównie biegamy, żeby był wybiegany za cały dzień.

Posted

Cavy napisał(a):
i ja właśnie mam o tyle lepiej, ze pies biega swobodnie kiedy mu się zachce i ile, a na spacer wychodzimy rano zaraz i po zachodzie słońca i to głównie biegamy, żeby był wybiegany za cały dzień.

No wlasnie teraz o 16 to na szybkie siku pojde a dopiero o 20 na jakis porzadny spacer. jak mi sie uda namowic TZ to my i nasze w srode nad morze pojedziemy ale to zalezy czy TZ bedzie chcial jechac znow tyle km :P bo on biedny jedyny kierowca..

Posted

deer_1987 napisał(a):
No wlasnie teraz o 16 to na szybkie siku pojde a dopiero o 20 na jakis porzadny spacer. jak mi sie uda namowic TZ to my i nasze w srode nad morze pojedziemy ale to zalezy czy TZ bedzie chcial jechac znow tyle km :P bo on biedny jedyny kierowca..

gdybym była na jego miejscu to by mi się nie chciało, no ale co zrobić. :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
gdybym była na jego miejscu to by mi się nie chciało, no ale co zrobić. :evil_lol:

Haha mi by sie chcialo pod tym wzgledem ze bym mogla wejsc do morza i miec chlodniej :D jakies 40 km w jedna strone mamy ale chociaz sprawdzone przez innych psiarzy miejsce :)

Posted

[quote name='Paula03']Witamy się po raz pierwszy! Na pewno tu jeszcze wpadniemy! Tofik jest śliczny, a ty robisz piękne zdjęcia :loveu:
Witamy, dziękujemy i zapraszamy częściej ;-)

[quote name='deer_1987']Haha mi by sie chcialo pod tym wzgledem ze bym mogla wejsc do morza i miec chlodniej :D jakies 40 km w jedna strone mamy ale chociaz sprawdzone przez innych psiarzy miejsce :)
Ja w czwartek nad ranem wyjeżdżam właśnie w Sudety i jak sobie pomyśle, że czeka mnie aż 8 godzi jazdy, to mi się odechciewa tego. :lol:

[quote name='zmierzchnica']http://i27.tinypic.com/20r0olv.jpg
Piękny, puchaty Tofik :loveu::loveu: Jemu pewnie też tak gorąco jak Luce? Jej to nawet wychodzić rano się nie chce przez te temperatury, i trudno się dziwić :roll:
Wreszcie do nas zajrzałaś. :evil_lol:
Powiem ci że nawet nie. Z rana zaraz jak wybeignie na ogród, to taki zadowolony, do godziny biega i szaleje, a później jak jest już wybitnie gorąco to tylko takie przechadzki robi koło domu, ale jak tylko usłyszy słowo "diziemy", albo "spacer" to biegnie po smycz i gotowy iśc na spacer nawet w samo południe :mdleje:

Posted

deer_1987 napisał(a):
oj 8h to troche duzo.. a macie klimatyzacje w samochodzie? bo my nie :D stary samochod ale wazne ze jezdzi

W naszym nie mamy, ale akuratnie jedziemy innym więc klima jest, ale to w nocy jedziemy więc tak bardzo nie będzie potrzebna, a na miejscu powinniśmy być przed południem, więc moze nie będzie tak źle. :evil_lol:

Posted

No to chociaz tyle :) ja teraz nie planuje wycieczek ani nic bo pracuje 5 tyg, potem sterylka sherry... bo u nas to zawsze tak jest ze w roku szkolnym szkola, w wakacje szkola i praca..

Posted

Jaki Tofik ze Zdzisiem :loveu: Boscy są... :D I jeszcze kocie foty suuper!
To ja ci życze miłego wyjazdu teraz żebym nie zapomniała, a najwyżej się powtórzę :)

Posted

Bewarka - bardzo, bardzo dziękuję! :loveu:

Wypłosz, dosłownie z przed chwili. :cool3: Wystraszyła się psa,który znów maltretował Zdzisia. :mdleje:

"ale co ty wyprawiasz?!" :-o

i Tofiasz na zakończenie

Posted

Na pewno mogę obiecać, że NIE nadrobię całej Galerii:evil_lol:, ale będe systematycznie do niej zaglądać.
I juz widzę, że to następna Galeria, gdzie koto i pies "w jednym stali domku":):lol::loveu:

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']http://i29.tinypic.com/10ct7pe.jpg
do niego pasuje focic go w zachodzie slonca :)
też się ostatnio o tym przekonałam. :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Na pewno mogę obiecać, że NIE nadrobię całej Galerii:evil_lol:, ale będe systematycznie do niej zaglądać.
I juz widzę, że to następna Galeria, gdzie koto i pies "w jednym stali domku":):lol::loveu:

Pzdr.
Witaj :razz:
Oni to jak rodzeństwo są ;-)

[quote name='Czarnulka']Witamy sie;p Dlugo nas nie bylo:)
http://i27.tinypic.com/2a6wojb.jpg cudnie:loveu:

http://i25.tinypic.com/311rzup.jpg no kundzia znudzona ;p

http://i27.tinypic.com/20r0olv.jpg pieknieasty Tofiasty;p
Heh, dzięki ;-)

Mój zwierzyniec jest naprawdę jakiś nie tego. :mdleje:
Pakuję się już na ten wyjazd powoli, ale międzyczasie weszłam na dogo, kilka rzeczy włożyłam tylko do torby, za chwilę przyszły oba wypłosze, Kundzica usiadła obok torby, a Tof jak to Tof. Wskoczył do torby, chwycił w zęby po kolei wszystko co tam było i potem sie tam wygodnie położył, a później tarzał. :diabloti: One mnie osłabiają. :lol:

Posted

Wreszcie do nas zajrzałaś.
Powiem ci że nawet nie. Z rana zaraz jak wybeignie na ogród, to taki zadowolony, do godziny biega i szaleje, a później jak jest już wybitnie gorąco to tylko takie przechadzki robi koło domu, ale jak tylko usłyszy słowo "diziemy", albo "spacer" to biegnie po smycz i gotowy iśc na spacer nawet w samo południe

Wariat! ;)

Pomysłowe masz zwierzaki, naprawdę. Moich nie rusza pakowanie, mają takie rzeczy gdzieś :D

Posted

A to gdzie wyjezdzacie?
Matko nie było mnie jeden dzień u Was i musiałam przebijac sie przez te strony pogaduszek, dobrze, ze chociaz jakieś fotki poogladałam :P