Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szlag mnie trafi z tym dogo zaraz, poważnie mowie. Ciągle się wiesza, ciągle serwer pada, zacina się. :angryy: Nerwicy idzie dostać.

Kilka zdjęć z leniuchowania. :eviltong: Kundzica na początek.

razem :lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cavy napisał(a):
Taak, jasne. :evil_lol: Nie chwiałabym, żeby one się spotkały i zostały razem w jednym pomieszczeniu! :mdleje:

moglyby pozostac w pomieszczeniu bez okien i klamek i pusto w pokoju :evil_lol: ew. by sciane zarysowaly hahahahah
wpadnij do mnie, tez mam lenia na fotki hahahaha

Posted

Witamy się, witamy.:evil_lol:
Niedawno wróciliśmy z Tofem z porannego bieganka, ale przyznam, że tego biegania w bieganiu nie było zbyt dużo. :mdleje: Bo ja straciłam kondycje i kolka mnie co chwilę łapała, a Tofik już był padnięty. :diabloti: Ale faktem jest, że pies wybiegany jest i teraz śpi i widzę, że nie ma ochoty nawet ogonem machać. :cool3:

Aleksandra:) - mieszanka persa z dachowcem. ;-)

Tofilona wczoraj trochę ostrzygłam i teraz taki zgrabniutki jest. :razz: Ale nie widać tego na zdjęciach, bo strzygłam go po zachodzie słońca, coby nam gorąco nie było, a na spacerze byłam wcześniej. :eviltong:

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ja też mam dość upałów. A jak na razie mają się utrzymywać wysokie temperatury :roll:

Człowiek to bez przerwy narzeka. :evil_lol: Jak jest zimno to chce sie słońce i upały, a jak jest tak cholernie gorąco, to chce się jakiegoś wietrzyku zimnego chociaż. :diabloti:

Tofikowo portretowo

Posted

Aleksandra:) napisał(a):
ale z niego przystojniaczek :loveu:
chyba nowe szeleczki widzę na 2 zdjęciu ?

nie, szelki dosyć stare, tzn. kilka miesięcy maja, odkupione od przyjaciółki. :cool3:
Ale chyba czas na jakieś nowe szeleczki, planuje jakieś pomarańczowe kupić. :evil_lol:

Posted

ja teraz bede miec 3-4 tygodnie codziennie po 8h sprzatania - praca na wakacje - to sobie wyobraz goraco jak nic nie robisz a co dopiero jak ciagle w ruchu odkurazsz, myjesz podloge, stoly, okna itp..

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja teraz bede miec 3-4 tygodnie codziennie po 8h sprzatania - praca na wakacje - to sobie wyobraz goraco jak nic nie robisz a co dopiero jak ciagle w ruchu odkurazsz, myjesz podloge, stoly, okna itp..

Dzisiaj pół dnia spędziłam w domu przy sprzątaniu i wyobrażam to sobie i Ci współczuję. :shake:

Mam zdjęcia Tofikowe z ogrodu, chce ktoś? :evil_lol:

Posted

Cavy napisał(a):
Dzisiaj pół dnia spędziłam w domu przy sprzątaniu i wyobrażam to sobie i Ci współczuję. :shake:

Mam zdjęcia Tofikowe z ogrodu, chce ktoś? :evil_lol:

Takie zycie, w ciagu roku szkolnego szkola, potem w wakacje szkola i praca :D

Ja chce!