Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem!
Tęsknił ktoś może? Chociaż odrobinkę. :evil_lol: Nie? O wy! :angryy: A ja mam nawet kilka marnych zdjęć Tofiasza.

Dzisiaj Tofik mnie zaskoczył - sam nauczył się czołgania. :lol: Nie pytajcie jakim cudem, po prostu podczas ćwiczeń powiedziałam "czołgaj się" a ten od razu. A ja myslałam, że padnę z dumy i ze zdziwienia, nawet filmik nagrałam, ha. :eviltong:

przygłup

a tu już mega przygłup

Posted

[quote name='deer_1987']Spodziewalam sie ze dlatego :) slonce czy deszcz? :D[/QUOTE]

Ani słońce ani deszcz. Strasznie wiatr wieje, zimno jest, pochmurno więc szkoda brać aparat na spacer i sie denerwować, że żadne zdjęcia nie wyjdzie :evil_lol: Podobno weekend ma byc lepszy, to mam nadzieję, że zrobię chociaż kilka, a póki co szykuje się dla was krótki filmik ;-)

Posted

Ja jakaś dziwna jestem.
Zamiast się cieszyć, że wakacje, to mam zły humor, smucę się wręcz. Nie, nie dlatego, że będą się rzadziej widywała ze znajomymi, ale dlatego, że pewna osoba na zawsze znikła z mojego życia i nie wiem jak sobie z tym poradzić. :shake:

Dobrze, że mam przyjaciela na dobre i złe, który nie przejmuje się tym, że źle czasem wyglądam, nie ważne, czy zabiorę go na kilkugodzinny spacer, czy tylko na kilka minut. To wszystko jest nie wazne. Liczy się to, że gdy mi smutno - on rozumie. Nie mogę tego pojąć, ale on najnormalniej w świecie czuje, że coś jest nie tak i cały dzień potrafi mi towarzyszyć. ♥

Posted

[quote name='Ewcia38']No ja nie wiem czy ta kicia to wypłosz:eviltong::eviltong:
Mów zaraz jaka to rasa:mad:Chyba ,że pisałas a ja slepa nie doczytałam:eviltong:
No to mamy problem, bo ja sama nie wiem co to jest. :siara:
Chyba mieszanka persa z dachowcem. :cool3:

głupok

Posted

To Kundzica ? Naprawdę ? Taka wieeeelka ?

A smutek z powodu zakończenia doskonale rozumiem, jak kończyłam gimnazjum to ryczalam jak bóbr. :lol: Ale też miałąm wtedy przy sobie mokry zimny nos i wpatrzone oczy, które mi pomogły ! :)