HuSkYy-Paulina-94 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 wiki4 napisał(a):Ale za to wolną sarnę widziałam :evil_lol: Po co, skoro nie lubisz?:razz: Nie znaszz się :eviltong: oo sarna :loveu: a jak np pada jak jestem w szkole to co mam czekac tydzien w szkole żeby sie dzdzownice pochowaly?:roflt: Quote
wiki4 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):oo sarna :loveu: a jak np pada jak jestem w szkole to co mam czekac tydzien w szkole żeby sie dzdzownice pochowaly?:roflt: Tak Paulina, sarna :D :lol: Zapomniałam, ze się edukujesz :cool3: Quote
przeszlus Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Romantic:loveu: http://i39.tinypic.com/11hqjbn.jpg Śliczny piesio;) Nie trzeba rasowca by być świetnym piesiem:evil_lol: Zapraszamy do nas Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='wiki4']Ee, ale burza to takie TV. Bez reklam :cool3: A po burzy na spacer. Tak ładnie zawsze pachnie :eviltong: Kto powiedział, że w domu? :diabloti: Naprawdę fajnie patrzy się na burzę na dworzu :cool3: Próbowałaś ? :lol:[/QUOTE] ja bym wolala burze obejrzec w tv, niz na zywo:eviltong: spacer po burzy fajny jest takie powietrze orzezwiajace:lol: wariatka:mdleje: w burze na dworzu:evil_lol: nie probowalam i nie bede:diabloti: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']próbowałam jadąc na rowerze ale wtedy to był taki deszcz i takie grzmoty że mało co z roweru nie spadłam :lol:[/QUOTE] nastepna wariatka:evil_lol: ło matko nie wyszlabym nigdy na rower z domu w trakcie burzy:p Tofiasty na tych fotkach jak Aniołek a wyprul wnetrznosci zabaweczce:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*'] nastepna wariatka:evil_lol: ło matko nie wyszlabym nigdy na rower z domu w trakcie burzy:p [/QUOTE] ale akurat to nie było tak że chciałam :evil_lol: po prostu wracałam ze schroniska a do domu mam kilka kilometrów więc miałam ciekawą podróż wróciłam do domu tak mokra że masakra... do suchej nitki ... :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale akurat to nie było tak że chciałam :evil_lol: po prostu wracałam ze schroniska a do domu mam kilka kilometrów więc miałam ciekawą podróż wróciłam do domu tak mokra że masakra... do suchej nitki ... :lol:[/QUOTE] no to ci wspolczuje!!! masakra! na zawal bym zeszla! Quote
Aga&Ganja Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Na serio to fajne! :loveu: [url]http://i39.tinypic.com/9u8cxg.jpg[/url] Witam jagodowo! :D :evil_lol: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Eee Anusia, przesadzasz :lol: Hejka, czego się nie odzywacie? :mad: Quote
gosiulaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Eee Anusia, przesadzasz :lol: Hejka, czego się nie odzywacie? :mad:[/QUOTE] Tobie to tylko gadulstwo w głowie :eviltong: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='gosiulaa']Tobie to tylko gadulstwo w głowie :eviltong:[/QUOTE] Mówić nie mogę to sobie popiszę :D Noo więęęc :siara: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='gosiulaa']Tobie to tylko gadulstwo w głowie :eviltong:[/QUOTE] no nie ?! :diabloti: non stop by tylko gadała i gadała :diabloti: przez nia trzeba min 10 stron nadrabiać :razz: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no nie ?! :diabloti: non stop by tylko gadała i gadała :diabloti: przez nia trzeba min 10 stron nadrabiać :razz:[/QUOTE] Przeeesadzasz :diabloti: Ktoś w końcu ze mną gada, nie? :siara: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Przeeesadzasz :diabloti: Ktoś w końcu ze mną gada, nie? :siara:[/QUOTE] nooo ty i anusia to sie dobrałyscie :evil_lol: :diabloti: hihihy:evil_lol: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nooo ty i anusia to sie dobrałyscie :evil_lol: :diabloti: hihihy:evil_lol:[/QUOTE] Ale Nuśka jest cicha :lol: Ty więcej gadasz :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Ale Nuśka jest cicha :lol: Ty więcej gadasz :evil_lol:[/QUOTE] jaaaaa :shock::mdleje: :niedowia: przeciez ja post raz na ruski rok pisze ... poza tym jestem bardzo nieśmiałą osobą :lol: Quote
gosiulaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jaaaaa :shock::mdleje: :niedowia: przeciez ja post raz na ruski rok pisze ... poza tym jestem bardzo nieśmiałą osobą :lol:[/QUOTE] hahahahahahaahhahhaahahhah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jaaaaa :shock::mdleje: :niedowia: przeciez ja post raz na ruski rok pisze ... poza tym jestem bardzo nieśmiałą osobą :lol:[/QUOTE] No właśnie Gosiu, hahaha :diabloti: Ty nieśmiałą ? :mdleje: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='gosiulaa']hahahahahahaahhahhaahahhah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] twoje wypowiedzi sa nie zgodne z moim regulaminem gdzie pisze czarno na bialym : 1. nie śmiać się z mojej osoby prosze nie wysmiewac sie z mej osoby, bo zakończymy te znajomość :lol: wysmiewanie sie z innych to bardzo nie fajna sprawa ... nie wierzysz w to że jestem nieśmiała czy w to że pisze post raz na ruski rok?:diabloti: Quote
gosiulaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']twoje wypowiedzi sa nie zgodne z moim regulaminem gdzie pisze czarno na bialym : 1. nie śmiać się z mojej osoby prosze nie wysmiewac sie z mej osoby, bo zakończymy te znajomość :lol: wysmiewanie sie z innych to bardzo nie fajna sprawa ... nie wierzysz w to że jestem nieśmiała czy w to że pisze post raz na ruski rok?:diabloti:[/QUOTE] Nie wierzę w ani jedno ani drugie... a moje wypowiedzi są jak najbardziej zgodne. To chyba twoje, w których okłamujesz biednych dogomaniaków nie są na miejscu :evil_lol: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Paulina w jedno i drugie :eviltong: Myślałam, że ten ruski rok to długi jest, a nie góra 5 min :siara: Quote
gosiulaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Paulina w jedno i drugie :eviltong: Myślałam, że ten ruski rok to długi jest, a nie góra 5 min :siara:[/QUOTE] Też tak myślałam... :siara: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Paulina w jedno i drugie :eviltong: Myślałam, że ten ruski rok to długi jest, a nie góra 5 min :siara:[/QUOTE] [quote name='gosiulaa']Też tak myślałam... :siara:[/QUOTE] bo wy nie znacie mojego ruskiego roku :lol: Quote
gosiulaa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']bo wy nie znacie mojego ruskiego roku :lol:[/QUOTE] To może warto go poznać... Ile więc trwa dla Ciebie? Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Nigdy nie myślałam, że Paulina będzie mnie edukować :mdleje: Quote
Recommended Posts