Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno mnie nie było...:lol:

Świetne te niektóre fotki, kocie śliczne - te oczka...:loveu: A Toficzek nic się nie zmienia widzę, zawsze przystojniacha :iloveyou:

Posted

Kleszcz nadal siedzi, ale dzisiaj mu już nie daruue. Pies sie strasznie boi wyrywania, jak do dotkne w trym miejscu to od razu w pisk i ucieka, a jak ja widze, że mój pies cierpi, to mi sie serce kraja, no ale te 2 minuty musimy jakos wytrzymac, trzymajcie kciuki, żeby sie udało ;-)

Focę fujifilm s1000fd ;-)

tylko trzy wczorajsze zdjęcia, bo zmykam do szkoły

Posted

Kleszcze brrrrrrrrrrrrrrrrr :mad: ja dzisiaj ide swojego zwierzaka zakropić bo już 3 kleszcze u niego znalazłam a w zasadzie 4 ale jeden to juz lezal opity gdzies na ziemi i brat go znalazł :mad:

Tofiasty przesliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: trzymamy kciuki za wytarganie pofffffffora :evil_lol:

Posted

hej!
Illy ostatnio zlapala kleszcza -musze moje psinki wreszcie czyms wysikac. Grrr klinika pod nosem a ja ciagle nie mam czasu podejsc i kupic czegos :/ ale jak kleszcze to znaczy ,ze juz wiosna bedzie! :D

Posted

Tak, kleszcz wyrwany na całe szczęście. ;) Tofika wypsikałam całego i mam nadzieje, że powtórzy się sytuacja z kleszczami z tamtego roku - czyli, że prawie wcale nie miał tych robali na sobie.

Znów coś z dogo kombinują, już mam dość, było dobrze, to dalej im coś przeszkadza, niedorzeczne. :shake:

Posted

ja dzisiaj wyciagnelam neronowi kleszcze ale juz takiego olbrzyma ze duzy paznokiec sie kryje :shake: ale juz ma podane kropelki , nie bede podawala firmy bo nie chce reklamowac , bo nie wiem czy to nie bylo by lamaniem regulaminu :evil_lol: powiem tylko tyle ze BAJER są te kropelki :evil_lol: