Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cavy napisał(a):
Sukces! Wreszcie się dostałam na ten nieszczęsny serwer, nie wiem co się działo, cały dzień próbowałam się dostać, ale nic z tego nie wychodziło. :roll: Dziś na szczęście chodzi jak należy.
Pogoda? OKROPNA. Wieje, pada, zimno i nie wiem co jeszcze, nie ma nawet jak na spacer wyjść, bo pies taki pan, że na deszcz nie wyjdzie także tylko szybko do ogródka zrobić swoje i z powrotem na łóżko biegnie się grzać. :evil_lol:

Tofikowych zdjęć nie ma, bo nie umiem mu robić zdjęć w domu, mam kilka Kundzicy i jedno...swoje. :diabloti:

Nie martw się kochana , bo u nas to samo. :shake:
Ale udało mi się wyjść na spacer z moim kudłaczem :evil_lol:
Cavy napisał(a):
Zaraz wstawie, bo dopiero się dostałam na dogo, znów cos pieprzy.

Cavy napisał(a):
Dobra, chodzi bez szwanku, więc biorę się za zmniejszanie zdjęć, a potem wstawię i biegnę do waszych galerii. ;-)

Super , czekamy ;)

jak wstawisz zdjęcia to napisz u mnie w galerii okej :eviltong:

Posted

słoneczny Patrol. :cool3:
Ty na lewo, a ja na prawo i nie garb się....

kontrola woni. :evil_lol:

a teraz ładna poza, Ciebie ma nie być widać.

Posted

Uf, wreszcie jestem na kompie. :multi:
W niedziele mi nie wchodziła później dogo, wczoraj komputer siadł i brat musiał nowy system instalować, bo dyski siadły czy cuś, a dziś wreszcie już jestem. :lol:
Stęskniłam się za wami. :cool3:
Zdjęć nie mam na komputerze, bo...nie ma na nim dosłownie nic. :evil_lol: Wreszcie się "sam" wyczyścił. :diabloti:
Pogodę mamy nawet względną, wczoraj ładnie słoneczko świeciło cały dzień, dzisiaj tak samo, ale co z tego, jak strasznie silny i zimny wiatr. :shake:
Pozdrawiam.

Posted

Właśnie wróciliśmy ze spaceru z Tofiastym, piękny zachód słońca był. :loveu: Teraz lecę do Waszych galerii, a później trochę zdjęć wstawię. ;)