Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pusiakowa']wiki widzę, że ty źle doinformowana ona ma 35 lat. :diabloti: ja ci mogę napisać !! :multi:

Oooo to ja też byłam źle poinformowana :evil_lol:
A mi też mogłabyś napisać?

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko Tofiki :multi::multi::multi:

I chociaż już 403 stronka to oczywiście GRATULUJE 400 STRONKI :lol:

Tofikowy ziewak fajny aż mi się samej na ziewanko zebrało ;)

Posted

Żyjemy. :multi:
Cieszycie się, czy nie bardzo? :lol:
U nas wszystko w porządku. teraz w szkole :nadrabiamy", bo oceny już wystawiają. Walczę o 6 z angielskiego i o 4 z chemii, ale coś niedobrze mi idzie z tym drugim. Jutro sprawdzian, nic nie umiem, a jakoś mnie nie ciągnie do tych książek, kwasów i właściwości. :mdleje:

Gdy pańcia się uczy, to pies obserwuje. :diabloti:

albo szuka sobie jakiegoś zajęcia np. niszczenie poduszek i odgryzanie ich metek

Posted

Dziękujemy. :evil_lol:
Sprawdzian poszedł mi powiedzmy, że względnie. :diabloti: Wczoraj "wieczorem" (czyt. po 22) zaczęłam coś tam czytać w podręczniku, ale, że mnie to nudziło, to pierwsze bawiłam się z psem, a później robiłam zdjęcie, jakże bardzo interesującej książce od chemii. :lol:
A dzisiaj na sprawdzianie sobie jakoś poradziłam. Mieliśmy tą samą grupę, więc korzystając z okazjii poszłyśmy z przyjaciółką do ostatniej ławki i wszystko od siebie zerżnęłyśmy. :mdleje:

A z fizyki wyciągnęłam na 3 na półrocze. :evil_lol:

Posted

owocna nauka. :evil_lol:

a dzisiaj zajeżdżam do babci z życzeniami, bo jutro nie bd miała czasu, patrze, a tam po ogrodzie biega coś w typie niufka. Ja takie oczy, myślę, że pewnie się jakiś przypałętał, ale potem wchodzę do domu i babcia mówi "Poznaj mojego nowego psa, Cygana".
Misiek jest cudny, silny, już wielki, pół roku nie ma podobno. Nie mam pojęcia skąd go ma.