Shel Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Infortune. napisał(a):Biologiaaaaaa jest fajna, geografia to zUo :diabloti: Ja ani tego ani tego nie lubię, z gegry mam 4, a z bioli 5, wow nie spodziewałam się Quote
Ewa&Duffel Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Geografia jest okropna :diabloti: Biologii też nie lubię :diabloti:Ale jakoś mi się udaje nawet niezłe oceny mieć ;) http://i48.tinypic.com/14o9zs.jpg to mi się strasznie podoba, taki zamyślony :loveu: Quote
C&B Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Shel napisał(a):Ja ani tego ani tego nie lubię, z gegry mam 4, a z bioli 5, wow nie spodziewałam się Kujon:diabloti: Ja i z gegry i z bioli mam 4 i jestem mega szczęśliwa :diabloti: Quote
Shel Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 C&B napisał(a):Kujon:diabloti: Ja i z gegry i z bioli mam 4 i jestem mega szczęśliwa :diabloti: Co Ty, na biole ja się trochę tylko uczę, zbyt dużo kucia, zawsze zakładam mój fajny sweter z dużymi kieszeniami i ściągam. Na początku, jak już "ołówkiem" wystawiali oceny to z bioli miałam 2/3.. ;-) Quote
C&B Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Też lubię takie sweterki, ale my nosimy blachy to pod nie się wkłada i git xD Quote
Ewa&Duffel Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A u mnie na biologii się nie da ściągać :( Quote
Infortune. Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 niunka04 napisał(a):zaczekajcie dziewczyny jeszcze kilka lat w maturalnej bedziecie to dopiero jest pocisk;) Maturę mam za rok, więc niedługo i już się trzeba uczyć. :cool3: Ja na biologii nie ściągam, ale u mnie, kiedy będę ją zdawać na maturze to jest bez sensu. Chociaż na innych przedmiotach (no, poza historią... :siara:) też nie korzystam z pomocy naukowych... Quote
Shetanka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A ja biologię lubiem, ciekawa jest <3.' gorzej z chemią ;-; bo nieogarniam. Quote
C&B Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Chemia taka zła nei jest, jakby się mogło wydawać... Przynajmnjie na moim poziomie nauki xD Quote
wiki4 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Shetanka napisał(a):A ja biologię lubiem, ciekawa jest <3.' gorzej z chemią ;-; bo nieogarniam. Chemia :mdleje: Hejka. :p Quote
Foxowa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ja z gegry mam 5 a z bioli 4/5. O chemii szkoda gadać, 3/4 :oops: Quote
Shel Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Infortune. napisał(a):Maturę mam za rok, więc niedługo i już się trzeba uczyć. :cool3: Ja na biologii nie ściągam, ale u mnie, kiedy będę ją zdawać na maturze to jest bez sensu. Chociaż na innych przedmiotach (no, poza historią... :siara:) też nie korzystam z pomocy naukowych... Ja jak ściągam to tylko na bioli, bo na pewno nie idę w tym kierunku. Nie wiem w jakim pójdę, ale na pewno nie w tym :evil_lol: A z chemii mam 5 :] Quote
QQk Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dobry! http://i45.tinypic.com/16a5ceh.jpg - ładna, ośnieżona mordka :) Nienawidziłem geografii, w II liceum miałem pałę na półrocze. Nudny, gów....y przedmiot, zbędny, niepotrzebny. Precz z geografią!! Quote
busia&dogs Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ślicznie :) http://i36.tinypic.com/243paaw.jpg Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kochani :loveu: Zdjęcia obejrzane i bardzo się podobają ;) [/FONT] Quote
zmierzchnica Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 E, ludziska, marudzicie :evil_lol: Chemia, geografia... Co tam - najgorsza jest geologia :diabloti::diabloti: Dostajecie 6 kamieni i heja - co to jest, jakie ma powierzchnie łupliwości, jaki przełam, jaką formę skupienia, czy obtoczony czy nie, jaka twardość iiii tak dalej :diabloti::diabloti: W takich chwilach marzy się o starej, dobrej geografii z czasów gimnazjum/liceum :cool1: Chociaż pamiętam, że w liceum też narzekałam - chyba po prostu człowiekowi zawsze się nie chce :diabloti: A śnieżny Tof świetny :cool1: Cavy, mam nadzieję, że Cię choróbsko nie zjadło :razz: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Infortune. napisał(a):Biologiaaaaaa jest fajna, geografia to zUo :diabloti: Biologia może być ale dla mnie skończyła się rok temu... Nie znasz się geografia jest faaaaajna :D niunka04 napisał(a):zaczekajcie dziewczyny jeszcze kilka lat w maturalnej bedziecie to dopiero jest pocisk;) Eeee ja jestem w klasie maturalnej:evil_lol::eviltong:;) Quote
Cavy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Dziękujemy za odwiedziny. :multi: Z Angielskiego wychodzi mi 5. :cool3: Muszę tylko trzy najbliższe sprawdziany na czyste piątki napisać. Wszędzie tak zapowiadają, że opady śniegu mają być, a u mnie od paru dni ani jeden płatek śniegu nie spadł, a na dodatek wszystko topnieje. :lol: Ferie mam dopiero od 15 lutego. :icon_roc: Quote
Cavy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Ogląda ktoś może ten nowy serial "Majka". Mnie jakoś zbytnio do niego nie ciągnie, nudny jest póki co i podobny w niektórych rzeczach do Brzyduli. Według mnie to nie umieją tam grać jeszcze niektórzy. :shake: Quote
kajkoowa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cześć:hand: Mi też ferie zaczynają się 15 lutego dopiero:shake: Majkę oglądam, też mnie do niej jakoś nie ciągnie, wolałam BrzydUlę, ale co zrobić ;) Fotki fajne, jak zwykle:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Bry! omg ! gegra to zUo ! :shake: . mam na półrocze dwóje, bo NIC nie rozumiem. a jestem dopiero w I gim. :shake: http://i45.tinypic.com/16a5ceh.jpg śliczny on . :loveu: Quote
kajkoowa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pusiakowa napisał(a):Bry! omg ! gegra to zUo ! :shake: . mam na półrocze dwóje, bo NIC nie rozumiem. a jestem dopiero w I gim. :shake: Ja na szczęscie mam trójeczkę, a zgarnęłam tez dwóję (np. z tej beznadziejnej fizyki:angryy:) Quote
Cavy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Kaja10014 napisał(a):Ja na szczęscie mam trójeczkę, a zgarnęłam tez dwóję (np. z tej beznadziejnej fizyki:angryy:) Fizyka, o zgrozo! :mdleje: Quote
Recommended Posts