Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Infortune. napisał(a):
Biologiaaaaaa jest fajna, geografia to zUo :diabloti:

Ja ani tego ani tego nie lubię, z gegry mam 4, a z bioli 5, wow nie spodziewałam się

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shel napisał(a):
Ja ani tego ani tego nie lubię, z gegry mam 4, a z bioli 5, wow nie spodziewałam się

Kujon:diabloti:
Ja i z gegry i z bioli mam 4 i jestem mega szczęśliwa :diabloti:

Posted

C&B napisał(a):
Kujon:diabloti:
Ja i z gegry i z bioli mam 4 i jestem mega szczęśliwa :diabloti:

Co Ty, na biole ja się trochę tylko uczę, zbyt dużo kucia, zawsze zakładam mój fajny sweter z dużymi kieszeniami i ściągam. Na początku, jak już "ołówkiem" wystawiali oceny to z bioli miałam 2/3.. ;-)

Posted

niunka04 napisał(a):
zaczekajcie dziewczyny jeszcze kilka lat w maturalnej bedziecie to dopiero jest pocisk;)

Maturę mam za rok, więc niedługo i już się trzeba uczyć. :cool3:

Ja na biologii nie ściągam, ale u mnie, kiedy będę ją zdawać na maturze to jest bez sensu. Chociaż na innych przedmiotach (no, poza historią... :siara:) też nie korzystam z pomocy naukowych...

Posted

Infortune. napisał(a):
Maturę mam za rok, więc niedługo i już się trzeba uczyć. :cool3:

Ja na biologii nie ściągam, ale u mnie, kiedy będę ją zdawać na maturze to jest bez sensu. Chociaż na innych przedmiotach (no, poza historią... :siara:) też nie korzystam z pomocy naukowych...

Ja jak ściągam to tylko na bioli, bo na pewno nie idę w tym kierunku. Nie wiem w jakim pójdę, ale na pewno nie w tym :evil_lol: A z chemii mam 5 :]

Posted

E, ludziska, marudzicie :evil_lol: Chemia, geografia... Co tam - najgorsza jest geologia :diabloti::diabloti: Dostajecie 6 kamieni i heja - co to jest, jakie ma powierzchnie łupliwości, jaki przełam, jaką formę skupienia, czy obtoczony czy nie, jaka twardość iiii tak dalej :diabloti::diabloti: W takich chwilach marzy się o starej, dobrej geografii z czasów gimnazjum/liceum :cool1: Chociaż pamiętam, że w liceum też narzekałam - chyba po prostu człowiekowi zawsze się nie chce :diabloti:

A śnieżny Tof świetny :cool1: Cavy, mam nadzieję, że Cię choróbsko nie zjadło :razz:

Posted

Infortune. napisał(a):
Biologiaaaaaa jest fajna, geografia to zUo :diabloti:

Biologia może być ale dla mnie skończyła się rok temu...
Nie znasz się geografia jest faaaaajna :D

niunka04 napisał(a):
zaczekajcie dziewczyny jeszcze kilka lat w maturalnej bedziecie to dopiero jest pocisk;)

Eeee ja jestem w klasie maturalnej:evil_lol::eviltong:;)

Posted

Dziękujemy za odwiedziny. :multi:
Z Angielskiego wychodzi mi 5. :cool3: Muszę tylko trzy najbliższe sprawdziany na czyste piątki napisać.

Wszędzie tak zapowiadają, że opady śniegu mają być, a u mnie od paru dni ani jeden płatek śniegu nie spadł, a na dodatek wszystko topnieje. :lol:

Ferie mam dopiero od 15 lutego. :icon_roc:

Posted

Ogląda ktoś może ten nowy serial "Majka". Mnie jakoś zbytnio do niego nie ciągnie, nudny jest póki co i podobny w niektórych rzeczach do Brzyduli. Według mnie to nie umieją tam grać jeszcze niektórzy. :shake:

Posted

Cześć:hand: Mi też ferie zaczynają się 15 lutego dopiero:shake: Majkę oglądam, też mnie do niej jakoś nie ciągnie, wolałam BrzydUlę, ale co zrobić ;) Fotki fajne, jak zwykle:evil_lol:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Bry!
omg ! gegra to zUo ! :shake: . mam na półrocze dwóje, bo NIC nie rozumiem. a jestem dopiero w I gim. :shake:

Ja na szczęscie mam trójeczkę, a zgarnęłam tez dwóję (np. z tej beznadziejnej fizyki:angryy:)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ja na szczęscie mam trójeczkę, a zgarnęłam tez dwóję (np. z tej beznadziejnej fizyki:angryy:)

Fizyka, o zgrozo! :mdleje: