taxelina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No kazdy czeka na apara bo juz dawno tu fot nie bylo.. Quote
NATKA Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Przyszłam się przywitać ;) i wymiziać zaocznie Tofika :loveu: ps. pogoń ten aparat bo tu już wszyscy cierpią na chroniczny niedosyt fociszonków :razz: Quote
Minerva Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Hej Wam :hand: Kiedy ten aparat będziesz miała, hę?? Quote
Foxowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A Dominika po znajomych się włóczy xD. A my tak cierpliwie czekamy na te fotki... :lol: Quote
Sprytna Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 O cześć Tofik! A my się z chien zanmy:D Śliczny jest ten twój Tofcio!Na tym głównym zdjęciu tak Artystycznie wyszłeś:) Zapraszam do nas! Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 hej wpadłam na twoją stronkę i przypomniałam sibie, że też kiedyś się rejestrowałam na pl.tl, ale niezbyt mi to wychodziło twoja www jest świetna :) Quote
Cavy Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Witamy i dziękujemy za odwiedziny :multi: U nas wszystko w porządku, juro prawdopodobnie będą jakieś marne zdjęcia z aparatu. :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='CaneSs']Zapraszamy! :) Postaram sie wpaśc :D A ja na aparat dalej czekam, dzisiaj poczta nie przyjechała i jestem okropnie zła. :angryy: Mam nadzieje, że jutro kurcze będzie. :placz: Bo juz jajo znosze. Quote
Illusion Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jak bardzo nie możesz się doczekać, to zadzwoń rano na pocztę, zapytaj, czy mają paczkę i czy danego dnia zostanie dostarczona ;). Ja tak bardzo często robię :evil_lol:. Quote
Cavalierkaa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 TO jak zniesiesz to jajo to poczekaj na aparat i zrób zdjęcie xDD A na serio. Ile już czekasz na niego? Quote
Cavy Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 RCookie napisał(a):Jak bardzo nie możesz się doczekać, to zadzwoń rano na pocztę, zapytaj, czy mają paczkę i czy danego dnia zostanie dostarczona ;). Ja tak bardzo często robię :evil_lol:. właśnie tak zamierzam zrobić, muszę tylko numer telefonu znaleźć. :evil_lol: Bartiśkowa_ napisał(a):Witamy ;) Co słychać ? Witamy. Wszystko po staremu, czekamy na snieg i na święta. :lol: Quote
Cavy Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 CaneSs napisał(a):TO jak zniesiesz to jajo to poczekaj na aparat i zrób zdjęcie xDD A na serio. Ile już czekasz na niego? Pare misięcy, nie wiem dokłądnie ;-) Quote
Shel Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 hehe, ja po swój jade osobiście ;-) Poczcie nie ufam, chociażby kurierowi. No ale jakby aparat był daleko to bym pewnei sie zgodziła na kuriera. Quote
WeronikaM Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 co za aparat ........... ?? bo gdzieś przeoczyłam :oops: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Buahaha, i co masz już ten aparat ? :diabloti: I nie wyżywaj się na mnie bo ja nic nie zrobiłam :eviltong: Quote
Cavy Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Aparat już jest ze mną. :evil_lol: Jest fajny, mały i zdały ;) Łatwy w miarę w obsłudze, tylko, że ja nie umiem jeszcze dobrze wszystkiego ustawiać, tych kolorów, czasu przysłony i wgl. Zdjęcia sie linkują, będa za parę minut. Quote
Shel Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wiem, że już pewnie pytalam ale nie chce mi się kopać :evil_lol: Jaki wzięłaś ? Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Cavy']Aparat już jest ze mną. :evil_lol: Jest fajny, mały i zdały ;) Łatwy w miarę w obsłudze, tylko, że ja nie umiem jeszcze dobrze wszystkiego ustawiać, tych kolorów, czasu przysłony i wgl. Zdjęcia sie linkują, będa za parę minut. Buahaha, a ja pierwszy wiedziałam z Was wszystkich :evil_lol: Quote
Recommended Posts