Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Lucky. napisał(a):No że moje oceny z religii nie sa takie złe ;dd No fakt xD Ja to w tamtym roku miałam same 5 xD Bo za zeszyt głównie xD Opylało sie rysować różaniec na dodatkową ocene xD A teraz? nawet nie musze mieć "religijnego"zeszyta i nie musze wgl. nic rysować xD Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja na religii ryzuję ale raczej dla siebie bo siostra zanudza ;pp już raz mnie chciała przesadzić za gadanie ale jakoś ubłagałam xd Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):No ba. Nawet więcej. (wiesz każda w każdym języku xD) A, no to masz pecha :lol: Współczuję ;) Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wiki4 napisał(a):A, no to masz pecha :lol: Współczuję ;) To był chyba taki Joke ? ;d Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wiki4 napisał(a):A, no to masz pecha :lol: Współczuję ;) Czemu? w sumie wole poprawić ustnie tą SZMATĘ :) Zamiast wkuwać modlitw. Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Lucky. napisał(a):To był chyba taki Joke ? ;d Ciii :diabloti: A ja wolę pisać niż iść do odpowiedzi, bo nie lubię jak się nauczyciel an mnie gapi ''znów się nie nauczyłaś, panno Greczyn'' :evil_lol: Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ale tu się off-top zrobił ;dd A że już tak oftopujecie to trudno ;d Kiedy ostatnio u spowiedzi byłyście ? xdd Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Lucky. napisał(a):Ale tu się off-top zrobił ;dd A że już tak oftopujecie to trudno ;d Kiedy ostatnio u spowiedzi byłyście ? xdd Musisz się przyzwyczaić :evil_lol: Hę? pójdę przed świętami, byłam we wrześniu :diabloti: Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jejj ja mam teraz mam przygotowanie do bierzmowanie a byłam chyba 2 lata temu ... Quote
taxelina Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 spam spam spam.. niech juz ten aparat przyjdzie.. Quote
Shel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 deer_1987 napisał(a):spam spam spam.. niech juz ten aparat przyjdzie.. No dokładnie :spam2::ban::WTF::offtopic: :eviltong: Quote
Cavy Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Boże, dobrze się czujecie? :mdleje: gaduły niedobre, 2 strony nagadałyście! Chwile mnie nie było! :roll: :shake: Tak to komuś zostawić galerię w opiece. :cool1: Quote
Cavy Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Foxowa napisał(a)::D:D:D A ty byłaś na dysce! :D no dokładnie i świetnie się bawiłam, nóg nie czuje, wstyd się przyznać, ale nawet z psem nie byłam, brat mnie wyręczył. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Cavy napisał(a):Boże, dobrze się czujecie? :mdleje: gaduły niedobre, 2 strony nagadałyście! Chwile mnie nie było! :roll: :shake: Tak to komuś zostawić galerię w opiece. :cool1: A komu zostawiłaś ? :diabloti: Quote
Shel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 To ja się nawet nie wracam szukać zdjęć, bo jak widzę, że pierdoły znów to spadam :lol: Melduję, że byłam :lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja melduję, że jestem. I odmeldowuję się bo idę bo znowu gadanie xDD Quote
Nikolaaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Cześć:hand: Toficzek jak zwykle śliczna, no i Kundzia - piękna :loveu: Quote
Cavy Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 U nas nic ciekawego, po staremu. Czekam nadal na aparat, ten poniedziałek to chyba nie przyjdzie, tak się ciągnie to wszystko. :mdleje: Uczymy się ładnie świadomości całą i idzie nam świetnie, jestem zaskoczona zachowaniem Tofika. Kot szaleje, rośnie i rozwala co tylko może. :evil_lol: Quote
Recommended Posts