wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hej, Matka, czyli aparacik będzie w poniedziałek ? :cool3: Słuchajcie, słuchajcie; ojciec powiedział, że jak dostanę szmatę na koniec z chemii to koniec z kompem :placz: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nie dostawaj Szmaty! Nie Dostawaj Szmaty :) Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 wiki4 napisał(a):Hej, Matka, czyli aparacik będzie w poniedziałek ? :cool3: Słuchajcie, słuchajcie; ojciec powiedział, że jak dostanę szmatę na koniec z chemii to koniec z kompem :placz: A szmata to jest co? :mdleje: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):Nie dostawaj Szmaty! Nie Dostawaj Szmaty :) Dostanę, taką do wycierania :diabloti: Nie no serio, mam dwie jak na teraz :placz: Nawet zaczęłam się uczyć ale nic z tego. nawet powtarzanie sobie '' jesteś boska, nauczysz się'' tym razem nic nie dało :-o :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No widzisz. Mówiłam nie okłamuj się :) Połóż se ksiązki pod poduchą i idź spać To (nie) Działa ! :P A co to szmata? <twarz dziecka> Quote
Infortune. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wiki4 napisał(a):Dostanę, taką do wycierania :diabloti: Nie no serio, mam dwie jak na teraz :placz: Nawet zaczęłam się uczyć ale nic z tego. nawet powtarzanie sobie '' jesteś boska, nauczysz się'' tym razem nic nie dało :-o :diabloti: Chemia jest miła i przyjemna :loveu: :diabloti: Co masz teraz na chemii? Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):No widzisz. Mówiłam nie okłamuj się :) Połóż se ksiązki pod poduchą i idź spać To (nie) Działa ! :P A co to szmata? <twarz dziecka> Matka chce mi korki załatwić :-o Tak załatwię korepetytorkę, że już do mnie nie przyjdzie :diabloti: Jedynkaaa :angryy: Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Infortune. napisał(a):Chemia jest miła i przyjemna :loveu: :diabloti: Co masz teraz na chemii? Proszę Cię :mad: Ty myślisz, że ja wiem :evil_lol: O dwutlenku węgla :roll: Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hej ! I nawet nowego kotka już masz ! Ale jaki śliczny ! Jej jak mnie dawno ty nie było ! Jakieś pół roku temu aż wstyd się przyznawać o.o. Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wiki4 napisał(a):Matka chce mi korki załatwić :-o Tak załatwię korepetytorkę, że już do mnie nie przyjdzie :diabloti: Jedynkaaa :angryy: O ja załatwi ci korki <szpan> Załatw ją! Gadaj tak jak tutaj to padnie kobita trupem. Aaa. to w takim razie ja dostałam szmate z religi :P Sorry Szmatę i pół szmaty Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Chemia to skaranie boskie. :angryy: My mamy teraz nową nauczycielkę, wcześniejsza była jeszcze do zniesienia, ale ta jest najgorsza w szkole. Młoda, tyle co po studiach przyszła i myśli, że błyszczy, jak czegoś nie wiemy, to do nas 'To wy tego nie wiecie?" i takie gały na nas. :lol: Ja mam teraz o tych kwasach bodajże :hmmmm: Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):O ja załatwi ci korki <szpan> Załatw ją! Gadaj tak jak tutaj to padnie kobita trupem. Aaa. to w takim razie ja dostałam szmate z religi :P Sorry Szmatę i pół szmaty I oto chodzi :evil_lol: Tylko o czym ja będę z nią gadać... :diabloti: Z religii? :-o Sorry :oops: Cavy napisał(a):Chemia to skaranie boskie. :angryy: My mamy teraz nową nauczycielkę, wcześniejsza była jeszcze do zniesienia, ale ta jest najgorsza w szkole. Młoda, tyle co po studiach przyszła i myśli, że błyszczy, jak czegoś nie wiemy, to do nas 'To wy tego nie wiecie?" i takie gały na nas. :lol: Ja mam teraz o tych kwasach bodajże :hmmmm: Ty jej coś daj czego ona na pewno nie będzie wiedzieć, coś o psach ''i pani tego nie wie:-o'' :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Wyobrażam obie jej minę np. na pytanie "czy popiera pani sterylizacje i kastrację psów?" Ciekawe czy by wiedziała co to jest. :evil_lol: Quote
Shel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 O jaaa znów pierdoły xD Idę dalej robić lekcje, bo jeśtem gziećna:p Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Tia z Religi. Bo my nie mamy takiego chrzanienia za przeproszeniem z siostrą i śpiewania głupot. Mamy z gościem od FILOZOFI podklreślam, również ze w Igim mam Filozofię którą powinnam mnieć dopiero w I liceum ;/ Wiec Religia jest tak ze npo ostatnio szczególowo omawialiśmy... Dekalog. Każy punkt. Za i przeciw, O co chodzi itp. I weź to wszystko napisz na sprawdzianie. kjak bym miałam religie taką z siostrą i było by wiesz napisanie tylko całego dekalogu (xD) to no problem ale Filozoficznej Religi nigdy nie zrozumiem. (Sory za literówki) Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cavy napisał(a):Wyobrażam obie jej minę np. na pytanie "czy popiera pani sterylizacje i kastrację psów?" Ciekawe czy by wiedziała co to jest. :evil_lol: Myślę, że to by ja załatwiło :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cavy napisał(a):Wyobrażam obie jej minę np. na pytanie "czy popiera pani sterylizacje i kastrację psów?" Ciekawe czy by wiedziała co to jest. :evil_lol: Hahaha. Wiki pstryknie jej wtedy fotke i da odrazu na dogo :P Shel napisał(a):O jaaa znów pierdoły xD Idę dalej robić lekcje, bo jeśtem gziećna:p Tiaaa, pani mistrz idzie sie uczyć :P Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):Tia z Religi. Bo my nie mamy takiego chrzanienia za przeproszeniem z siostrą i śpiewania głupot. Mamy z gościem od FILOZOFI podklreślam, również ze w Igim mam Filozofię którą powinnam mnieć dopiero w I liceum ;/ Wiec Religia jest tak ze npo ostatnio szczególowo omawialiśmy... Dekalog. Każy punkt. Za i przeciw, O co chodzi itp. I weź to wszystko napisz na sprawdzianie. kjak bym miałam religie taką z siostrą i było by wiesz napisanie tylko całego dekalogu (xD) to no problem ale Filozoficznej Religi nigdy nie zrozumiem. (Sory za literówki) Wyszło Ci masło maślane i nie rozumiem końcówki. :evil_lol: Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 My tam mamy nauczycieli ok ( I gim. ) Pan od fizyki jest śmieszny xd Zawsze jak chce się u niego ocenę poprawić to ubiera się skąpe bluzki gdzie widać co nie co xd Z religi mam 4,1,3, i bd mieć 5 :P Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='Lucky.']My tam mamy nauczycieli ok ( I gim. ) Pan od fizyki jest śmieszny xd Zawsze jak chce się u niego ocenę poprawić to ubiera się skąpe bluzki gdzie widać co nie co xd Z religi mam 4,1,3, i bd mieć 5 :P Chyba nie kumam :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cavy napisał(a):Wyszło Ci masło maślane i nie rozumiem końcówki. :evil_lol: xD Nie umiem opowiadać. Mam FIlozoficzną Religię. Kumacie? xD Nie normalnie gadanie ze ojej Jezus jest wspaniały, 50000modlitw na pamięć i śpiewanie. Tylko Nauka i w dodatku Filozoficzna Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='CaneSs']xD Nie umiem opowiadać. Mam FIlozoficzną Religię. Kumacie? xD Nie normalnie gadanie ze ojej Jezus jest wspaniały, 50000modlitw na pamięć i śpiewanie. Tylko Nauka i w dodatku Filozoficzna Nawet nie wiedziałam, że tyle istnieje :evil_lol: Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No że moje oceny z religii nie sa takie złe ;dd Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wiki4 napisał(a):Nawet nie wiedziałam, że tyle istnieje :evil_lol: No ba. Nawet więcej. (wiesz każda w każdym języku xD) Quote
Recommended Posts