Cavy Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 deer_1987 napisał(a):No to czekam na filmik! Mam nadzieje, że się doczekasz :D Quote
Cavalierkaa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 tiaaa ;) Może na nodze książki xD No czekam na rezultaty, fotki i zdjęcia :) Quote
NATKA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ło matko i córko ale tu nagadane, do zdjęć się żadnych dokopać nie mogę :mad: ale cuś doczytałam, że aparacik zakupiony, to cierpliwie na świeżutkie focie z nowiótkiego aparaciku czekam i na filmik zdolnego Tofika też ;) Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Witam Mamusię, witam Tatusia, witam Siostrzyczkę, witam Pieski, Kotki i resztę Zwierzyńca i oczywiście Odpadki Społeczne :loveu: :diabloti: Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):tiaaa ;) Może na nodze książki xD No czekam na rezultaty, fotki i zdjęcia :) E nie, to raczej nie wypali :D wiki4 napisał(a):Witam Mamusię, witam Tatusia, witam Siostrzyczkę, witam Pieski, Kotki i resztę Zwierzyńca i oczywiście Odpadki Społeczne :loveu: :diabloti: Witaj córko wredna niedobra niewdzięcznico ruska. :loveu: :diabloti: NATKA napisał(a):Ło matko i córko ale tu nagadane, do zdjęć się żadnych dokopać nie mogę :mad: ale cuś doczytałam, że aparacik zakupiony, to cierpliwie na świeżutkie focie z nowiótkiego aparaciku czekam i na filmik zdolnego Tofika też ;) Witamy i dziękujemy :loveu: Zdjęcia już będą od przyszłego tygodnia. Wtedy sie nie pozbędziecie ich i będziecie mieli dośc. :diabloti: Aparat na poniedziałek bodajże będzie. Ja znów jestem dumna z mojego głupka, bo dzisiaj znów trochę się uczyliśmy i chciałam, żeby tylnymi łapami stanął na książkę, ale coś marnie nam to szło. parę razy dotknął łapą, tzn. stanął i klikałam, tylko, żer chyba nie za bardzo to załapał,:shake: więc dałam sobie na chwile obecną z tym spokój i nadal ćwiczymy świadomość zadu i siada Tofik samym tyłkiem na poduszce, na podwyższeniu jak mu dam komende "zadek" (bez zbędnych skojarzeń, nie miałam pomysłu na inną :lol:) Więc chyba jesteśmy na dobrej drodze. :evil_lol: I ejszcze na komende "dwie" staję dwoma przednimi łapami na książce, ale chyba nie stanie całkiem na niej, bo ona dość mała jest. :p Quote
zuzolandia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Witankooo ;-) a jakież to sprzecicho zakupilaś? bravo dla pilnego uczniaka ;-) Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 zuzolandia napisał(a):Witankooo ;-) a jakież to sprzecicho zakupilaś? bravo dla pilnego uczniaka ;-) Witamy. :D Fujifilm s1000fd ;-) Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):Jakieś zdjęcia daj :) Z czego mam niby dać? :roll: :cool1: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Nie z czego tylko kogo :) Zwierzaków! :) Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Shel napisał(a):Cześć. :) A gdzie jakieś foty? CaneSs napisał(a):Nie z czego tylko kogo :) Zwierzaków! :) Nie mam czym zrobić, juz pisałam. :D Quote
Shel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cavy napisał(a):Nie mam czym zrobić, juz pisałam. :D Ja tu rzadko czytam, bo w większości to pierdoły :eviltong: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Shel napisał(a):Ja tu rzadko czytam, bo w większości to pierdoły :eviltong: Hahah. Shel jak ty coś powiesz to zawsze 100% prawda ;] Ale dobra, Cavy dawaj foty. Masz telefon nie? :P Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):Aaaaa. Takie buty. A telefon? ;> Telefon jest, ale kabel od USB zepsułam.:diabloti: Shel napisał(a):Ja tu rzadko czytam, bo w większości to pierdoły :eviltong: U Ciebie też sa pierdoły :eviltong: Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Shel napisał(a):Fcale nie :placz: I na dodatek do innych chodzisz i ciągle gadasz, np do Ania!~:diabloti: :evil_lol: Quote
Shel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cavy napisał(a):I na dodatek do innych chodzisz i ciągle gadasz, np do Ania!~:diabloti: :evil_lol: Świętsiejsza się odzywa :eviltong: Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Shel napisał(a):Świętsiejsza się odzywa :eviltong: Ja przynajmniej robię to z rozsądkiem. :mdleje: :lol: nowy tytuł galerii mamy. :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ej, wy tu nie spamujcie :P STOP kłótnia :) Dla pocieszenia u mnie też są pierdoły xDD I Dawaj Zdjęcia bo nieręczę za siebie :) Naprawiaj kabla ;] Quote
Shel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cavy napisał(a):Ja przynajmniej robię to z rozsądkiem. :mdleje: :lol: Jasne, a ja jestem święty Ares:p:cool3: Quote
Infortune. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Cavy napisał(a):E nie, to raczej nie wypali :D Witaj córko wredna niedobra niewdzięcznico ruska. :loveu: :diabloti: Witamy i dziękujemy :loveu: Zdjęcia już będą od przyszłego tygodnia. Wtedy sie nie pozbędziecie ich i będziecie mieli dośc. :diabloti: Aparat na poniedziałek bodajże będzie. Ja znów jestem dumna z mojego głupka, bo dzisiaj znów trochę się uczyliśmy i chciałam, żeby tylnymi łapami stanął na książkę, ale coś marnie nam to szło. parę razy dotknął łapą, tzn. stanął i klikałam, tylko, żer chyba nie za bardzo to załapał,:shake: więc dałam sobie na chwile obecną z tym spokój i nadal ćwiczymy świadomość zadu i siada Tofik samym tyłkiem na poduszce, na podwyższeniu jak mu dam komende "zadek" (bez zbędnych skojarzeń, nie miałam pomysłu na inną :lol:) Więc chyba jesteśmy na dobrej drodze. :evil_lol: I ejszcze na komende "dwie" staję dwoma przednimi łapami na książce, ale chyba nie stanie całkiem na niej, bo ona dość mała jest. :p My też ćwiczymy świadomość , ale coś marnie nam idzie. :lol: Znalazłam kilka innych sztuczek i robimy przerwę, powrócimy do tego za jakiś czas, może będzie lepiej. Quote
Cavy Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Infortune. napisał(a):My też ćwiczymy świadomość , ale coś marnie nam idzie. :lol: Znalazłam kilka innych sztuczek i robimy przerwę, powrócimy do tego za jakiś czas, może będzie lepiej. Jakie sztuczki masz na myśli? :cool3: Quote
Recommended Posts