Cavy Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]widzę że jakiś zasrany temat się tutaj rozwinął ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] :mdleje: No cóż, społeczeństwo sie rozwija. :evil_lol: Sami odkrywamy świat! :lol: Quote
C&B Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mykam wielbicielko Fuuuji :cool1: Chodź i tak Panuś jest lepszy :loveu: Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 C&B napisał(a):Mykam wielbicielko Fuuuji :cool1: Chodź i tak Panuś jest lepszy :loveu: Nie znasz się. :cool1: Quote
Pusiakowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cavy']Będzie Fuji i tyle, koniec, kropka. Nie zdradzę go z Panusiem. :evil_lol: noo! :loveu: [quote name='Cavy']E, ja wole czerwone :obrazic: A tak wgl, to Tobie nie wolno, niepełnoletnia jesteś, smarkulo. :evil_lol: ale nam wolno. :evil_lol: [quote name='C&B']Mykam wielbicielko Fuuuji :cool1: Chodź i tak Panuś jest lepszy :loveu: Nie znasz się. :cool1: no wlasnie. :cool1: :eviltong:. ej, ja tez cem nalezec do rodzinki. :placz: bedzie wtedy 5 psów.:loveu::diabloti: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Pusiakowa napisał(a):noo! :loveu: ale nam wolno. :evil_lol: no wlasnie. :cool1: :eviltong:. ej, ja tez cem nalezec do rodzinki. :placz: bedzie wtedy 5 psów.:loveu::diabloti: Hmm...nad przyjęciem Cię do patologicznej rodzinki muszę się zastanowić :evil_lol: Możesz być tym nienarodzonym jeszcze :cool3: No bo wiesz, mamusia się nakremowała dla tatusia ... :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Hmm...nad przyjęciem Cię do patologicznej rodzinki muszę się zastanowić :evil_lol: Możesz być tym nienarodzonym jeszcze :cool3: No bo wiesz, mamusia się nakremowała dla tatusia ... :diabloti: ja bardzo pasuje do patologicznej rodzinki. :loveu: mam dałna . i żem baba z jajami! :diabloti: i mam patologicznego psa . :D ideał patologicznej rodzinki :loveu:. joo . :evil_lol: mamusia, postaraj sie z tatusiem o MNIE!. :evil_lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Hej Wam :hand: Interesujące wypowiedzi tutaj znajduję :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Interesujące wypowiedzi tutaj znajduję :eviltong: Heejka :razz: Oczywiście, a z którego Toi-toi'a chcesz skorzystać ? :cool3: :evil_lol: Wiecie, że dopiero teraz zauważyłam, że na 300 stronkę cieszyłyśmy się 6 stronek :lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Z tego ślicznego różowego :evil_lol:. Oczywiście dla niepełnosprawnych umysłowo wstęp darmowy :cool1: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Z tego ślicznego różowego :evil_lol:. Oczywiście dla niepełnosprawnych umysłowo wstęp darmowy :cool1: Przecie go Cavy zajęła :eviltong: Chyba jej nie przeszkodzisz w rozmyśleniach ? :-o Oh jak miło, że się wreszcie przyznałaś :evil_lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Przecie go Cavy zajęła :eviltong: Chyba jej nie przeszkodzisz w rozmyśleniach ? :-o Oh jak miło, że się wreszcie przyznałaś :evil_lol: A nie to przepraszam, ide pod krzaczek Wreszcie? Brak czytania ze zrozumieniem, już od dawna było wiadomo o mojej niepełnosprawnosci :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Shel napisał(a):Tutaj też pierdoły popychane :mdleje: marudzisz. :evil_lol: mamuuuuuuuuuuuusiu, gdzie jestes? :cool1: . Quote
C&B Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Pusiakowa, ty matki nie szukaj - idź do swojej galerii ci nowego avka zrobiłam :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 C&B napisał(a):Pusiakowa, ty matki nie szukaj - idź do swojej galerii ci nowego avka zrobiłam :diabloti: ja na dogo mam chyba z 4 matki . :evil_lol: ale ciii.xD on tez jest za duzy! :roll::diabloti: Quote
Czarnulka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 http://i35.tinypic.com/2r7sz9v.jpg ślicznyy:loveu: http://i35.tinypic.com/21kfig9.jpg piękny;D Quote
taxelina Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 melduje sie ale tu nagadane bez zdjec pewnie wiec mniej mi smutno ze po pracy padnieta nie mam czasu nadrobic Quote
Cavy Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Pusiakowa napisał(a):marudzisz. :evil_lol: mamuuuuuuuuuuuusiu, gdzie jestes? :cool1: . Mamusia juz przyszła synku. :evil_lol: C&B napisał(a):Pusiakowa, ty matki nie szukaj - idź do swojej galerii ci nowego avka zrobiłam :diabloti: A mi nie zrobiłaś, a czekam drugi dzień. :mad: Quote
Cavy Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 C&B napisał(a):Podobno robię za duże :obrazic: To nic, zawsze się do czegoś przyda. :cool3: :diabloti: Quote
C&B Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 No to zdjęcie daj, bo grzebać mi się w tej galerii nie chce :diabloti: Quote
Cavy Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='C&B']No to zdjęcie daj, bo grzebać mi się w tej galerii nie chce :diabloti: Mi też się nie chce. :diabloti: Tofik podlotek :evil_lol: Quote
Berneska Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witamy pierwszy raz! :multi: Będziemy zaglądać, taki piękny pan tutaj no no :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts