taxelina Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 daj linka do aparatu to pomoge z futeralem ;) Quote
Cavy Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 deer_1987 napisał(a):daj linka do aparatu to pomoge z futeralem ;) Aparat to Fujifilm finepix s1000fd. Linka Ci nie dam, bo mi google nie działa. :roll: Quote
Pusiakowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cavy napisał(a):Tak tak, zapewne dużo gadasz, musi się to zmienić. :evil_lol: A no owszem, jestem kawą. :cool3: nie moja wina, ze ja 24/24 gadam . :diabloti: ale ogólnie jestem BAAARDZO niesmiala osoba. wiem, ze tego nie widac. :evil_lol: ale jakbys sie spotkala ze mna to na sile bys ode mnie wyciagala jakiekolwiek slowa.:eviltong: Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witaj skowroneczku :loveu::evil_lol: To Ty pisałaś na GG? ''AhahahahaXD''? :diabloti: Proszę Was, podpiszcie się :eviltong: Quote
NATKA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No no Tofiki mają nowiutką sygnaturkę - bardzo gustowną zresztą, tylko jakby podobną do deer_1987 ;) Quote
taxelina Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Zaraz zerkne na futeraly ale ogolnie jest duzo toreb do sprzetu foto ;) Quote
zuzolandia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witanko i buziowanko wieczorne :loveu: widze nowy banerus ..ładniutki :lol: Quote
Cavy Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Minerva']Hej Wam czwartkowo :hand: Cześć piątkowo. :hand: :eviltong: [quote name='Pusiakowa']nie moja wina, ze ja 24/24 gadam . :diabloti: ale ogólnie jestem BAAARDZO niesmiala osoba. wiem, ze tego nie widac. :evil_lol: ale jakbys sie spotkala ze mna to na sile bys ode mnie wyciagala jakiekolwiek slowa.:eviltong: No ja Ci powiem, że tez jestem nieśmiała, ale jak juz poznam kogoś dobrze to się rozgadam na maxa. :evil_lol: [quote name='wiki4']Witaj skowroneczku :loveu::evil_lol: To Ty pisałaś na GG? ''AhahahahaXD''? :diabloti: Proszę Was, podpiszcie się :eviltong: Tak, to ja, ptaszeczku. :diabloti: [quote name='sunshine']Siemano Tofiki:diabloti: Siemano Shiry. :cool3: [quote name='NATKA']No no Tofiki mają nowiutką sygnaturkę - bardzo gustowną zresztą, tylko jakby podobną do deer_1987 ;) Dziękujemy. Podobne, bo od tego samego autora - ode mnie, ale i tak pracuje nad nową :cool1: [quote name='Shel']Cześć Pluszaki :) :evil_lol: [quote name='deer_1987']Zaraz zerkne na futeraly ale ogolnie jest duzo toreb do sprzetu foto ;) Jak przyjdzie aparat, to wezmę go do sklepu ze sprzętem takim właśnie tutaj na miejscu mam, to może będzie coś, a jak nie to upatrzyłam już taki ładny na allegro. [quote name='zuzolandia']Witanko i buziowanko wieczorne :loveu: widze nowy banerus ..ładniutki :lol: Witamy :loveu: Dziękujemy bardzo. :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jak tam kocio-psie towarzystwo? :lol: Quote
Cavy Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Ania! napisał(a):Jak tam kocio-psie towarzystwo? :lol: A bardzo dobrze, dalej pies ucieka przed kotem, kot go atakuje i wszyscy są zadowoleni. :lol: :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Siemacie :eviltong: Widzieliście już swoje zamówienie? :mad: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cavy napisał(a):A bardzo dobrze, dalej pies ucieka przed kotem, kot go atakuje i wszyscy są zadowoleni. :lol: :cool3: :evil_lol::evil_lol: Quote
.Agata. Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ten aparat nie jest duży,wiec myślę że torba Ci sie nie przyda a właściwie sam futerał,z którym wrzucisz sobie go do plecaka czy gdzieś ;) Ja już 5 miesięcy mojego fudżi noszę bez pokrowca - był deszcz i śnieg i mega słońce itd. i tylko napis się starł troche na ochronce na obiektyw ;) Quote
Pusiakowa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No ja Ci powiem, że tez jestem nieśmiała, ale jak juz poznam kogoś dobrze to się rozgadam na maxa. :evil_lol: no ja tez i 24/24 i nie pozwalam nikomu do slowa dojsc a potem pretensje do nich mam, ze nic nie mówia.:evil_lol: Quote
Cavy Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 CaneSs napisał(a):Siemacie :eviltong: Widzieliście już swoje zamówienie? :mad: Nie mamy czasu. :evil_lol: Ania! napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Infortune. napisał(a):Przynajmniej nie ma nudy. :lol: Ten kot jest niesamowity,. Stwierdziłam dzisiaj, że jest nadpobudliwy i ma ADHD. :lol: Pies się go najnormalniej w świecie boi. Taka minę dziwną robi, jak kot się do niego zbliża i jak jest już bliżej to ten biegnie, a zdarzyło się raz, że pisnął ze strachu. :mdleje: nie ma co, odważnego mam psa. :cool3: Agata_Roki napisał(a):Ten aparat nie jest duży,wiec myślę że torba Ci sie nie przyda a właściwie sam futerał,z którym wrzucisz sobie go do plecaka czy gdzieś ;) Ja już 5 miesięcy mojego fudżi noszę bez pokrowca - był deszcz i śnieg i mega słońce itd. i tylko napis się starł troche na ochronce na obiektyw ;) A Ty masz ten model s1000? ;) może i faktycznie, ze nie trzeba tego futerału, zobaczy się jeszcze. Dzięki za informacje. :loveu: Pusiakowa napisał(a):no ja tez i 24/24 i nie pozwalam nikomu do slowa dojsc a potem pretensje do nich mam, ze nic nie mówia.:evil_lol: To rodzicom się nie zawsze chce gadać ze mną, to albo gdzieś wychodzą, jak nadaje, al;bo po prostu mnie uciszają, a potem jak chcą rozmawiać, to ja siedze cicho. :lol: Quote
Infortune. Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cavy napisał(a): Ten kot jest niesamowity,. Stwierdziłam dzisiaj, że jest nadpobudliwy i ma ADHD. :lol: Pies się go najnormalniej w świecie boi. Taka minę dziwną robi, jak kot się do niego zbliża i jak jest już bliżej to ten biegnie, a zdarzyło się raz, że pisnął ze strachu. :mdleje: nie ma co, odważnego mam psa. :cool3: Psy chyba tak mają. :lol: Milka, jak opiekowaliśmy się kotem rodzinki, bała się do przez pierwsze kilka dni, potem stopniowo się przekonywała, aż w końcu w dziewiątym dniu spali razem na jednej kanapie. A kot był u nas dziesięć dni. :evil_lol: Quote
bianka19 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Siemanko Tofcie :evil_lol: Kiedy new fociaki ? :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Cześć Wam bobry :loveu::evil_lol: Łooł, co tu u Was tak cicho ? :-o Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 bianka19 napisał(a):Siemanko Tofcie :evil_lol: Kiedy new fociaki ? :eviltong: Nowe zdjęcia będą, jak będę miała aparat. :cool3: wiki4 napisał(a):Cześć Wam bobry :loveu::evil_lol: Łooł, co tu u Was tak cicho ? :-o Mów poprawnie po Polsku, a nie! :mad: Bo nikt nas nie lubi :placz: Quote
Pusiakowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cavy napisał(a):Bo nikt nas nie lubi :placz: oj, bo sie obraze.:placz: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cavy napisał(a):Nowe zdjęcia będą, jak będę miała aparat. :cool3: Mów poprawnie po Polsku, a nie! :mad: Bo nikt nas nie lubi :placz: No to szybciej :evil_lol: A to niepoprawnie ? :-o No to cześć Wam bobery ? :diabloti: Quote
Recommended Posts