Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
daj linka do aparatu to pomoge z futeralem ;)

Aparat to Fujifilm finepix s1000fd. Linka Ci nie dam, bo mi google nie działa. :roll:

Posted

Cavy napisał(a):
Tak tak, zapewne dużo gadasz, musi się to zmienić. :evil_lol:
A no owszem, jestem kawą. :cool3:

nie moja wina, ze ja 24/24 gadam . :diabloti: ale ogólnie jestem BAAARDZO niesmiala osoba. wiem, ze tego nie widac. :evil_lol: ale jakbys sie spotkala ze mna to na sile bys ode mnie wyciagala jakiekolwiek slowa.:eviltong:

Posted

[quote name='Minerva']Hej Wam czwartkowo :hand:
Cześć piątkowo. :hand: :eviltong:

[quote name='Pusiakowa']nie moja wina, ze ja 24/24 gadam . :diabloti: ale ogólnie jestem BAAARDZO niesmiala osoba. wiem, ze tego nie widac. :evil_lol: ale jakbys sie spotkala ze mna to na sile bys ode mnie wyciagala jakiekolwiek slowa.:eviltong:
No ja Ci powiem, że tez jestem nieśmiała, ale jak juz poznam kogoś dobrze to się rozgadam na maxa. :evil_lol:

[quote name='wiki4']Witaj skowroneczku :loveu::evil_lol:

To Ty pisałaś na GG? ''AhahahahaXD''? :diabloti:
Proszę Was, podpiszcie się :eviltong:
Tak, to ja, ptaszeczku. :diabloti:

[quote name='sunshine']Siemano Tofiki:diabloti:
Siemano Shiry. :cool3:

[quote name='NATKA']No no Tofiki mają nowiutką sygnaturkę - bardzo gustowną zresztą, tylko jakby podobną do deer_1987 ;)
Dziękujemy.
Podobne, bo od tego samego autora - ode mnie, ale i tak pracuje nad nową :cool1:

[quote name='Shel']Cześć Pluszaki :)
:evil_lol:

[quote name='deer_1987']Zaraz zerkne na futeraly ale ogolnie jest duzo toreb do sprzetu foto ;)
Jak przyjdzie aparat, to wezmę go do sklepu ze sprzętem takim właśnie tutaj na miejscu mam, to może będzie coś, a jak nie to upatrzyłam już taki ładny na allegro.

[quote name='zuzolandia']Witanko i buziowanko wieczorne :loveu:

widze nowy banerus ..ładniutki :lol:
Witamy :loveu:
Dziękujemy bardzo. :evil_lol:

Posted

Ania! napisał(a):
Jak tam kocio-psie towarzystwo? :lol:

A bardzo dobrze, dalej pies ucieka przed kotem, kot go atakuje i wszyscy są zadowoleni. :lol: :cool3:

Posted

Ten aparat nie jest duży,wiec myślę że torba Ci sie nie przyda a właściwie sam futerał,z którym wrzucisz sobie go do plecaka czy gdzieś ;)

Ja już 5 miesięcy mojego fudżi noszę bez pokrowca - był deszcz i śnieg i mega słońce itd. i tylko napis się starł troche na ochronce na obiektyw ;)

Posted

No ja Ci powiem, że tez jestem nieśmiała, ale jak juz poznam kogoś dobrze to się rozgadam na maxa. :evil_lol:

no ja tez i 24/24 i nie pozwalam nikomu do slowa dojsc a potem pretensje do nich mam, ze nic nie mówia.:evil_lol:

Posted

CaneSs napisał(a):
Siemacie :eviltong: Widzieliście już swoje zamówienie? :mad:

Nie mamy czasu. :evil_lol:

Ania! napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

Infortune. napisał(a):
Przynajmniej nie ma nudy. :lol:

Ten kot jest niesamowity,. Stwierdziłam dzisiaj, że jest nadpobudliwy i ma ADHD. :lol:
Pies się go najnormalniej w świecie boi. Taka minę dziwną robi, jak kot się do niego zbliża i jak jest już bliżej to ten biegnie, a zdarzyło się raz, że pisnął ze strachu. :mdleje:
nie ma co, odważnego mam psa. :cool3:

Agata_Roki napisał(a):
Ten aparat nie jest duży,wiec myślę że torba Ci sie nie przyda a właściwie sam futerał,z którym wrzucisz sobie go do plecaka czy gdzieś ;)

Ja już 5 miesięcy mojego fudżi noszę bez pokrowca - był deszcz i śnieg i mega słońce itd. i tylko napis się starł troche na ochronce na obiektyw ;)

A Ty masz ten model s1000? ;)
może i faktycznie, ze nie trzeba tego futerału, zobaczy się jeszcze. Dzięki za informacje. :loveu:

Pusiakowa napisał(a):
no ja tez i 24/24 i nie pozwalam nikomu do slowa dojsc a potem pretensje do nich mam, ze nic nie mówia.:evil_lol:

To rodzicom się nie zawsze chce gadać ze mną, to albo gdzieś wychodzą, jak nadaje, al;bo po prostu mnie uciszają, a potem jak chcą rozmawiać, to ja siedze cicho. :lol:

Posted

Cavy napisał(a):

Ten kot jest niesamowity,. Stwierdziłam dzisiaj, że jest nadpobudliwy i ma ADHD. :lol:
Pies się go najnormalniej w świecie boi. Taka minę dziwną robi, jak kot się do niego zbliża i jak jest już bliżej to ten biegnie, a zdarzyło się raz, że pisnął ze strachu. :mdleje:
nie ma co, odważnego mam psa. :cool3:

Psy chyba tak mają. :lol: Milka, jak opiekowaliśmy się kotem rodzinki, bała się do przez pierwsze kilka dni, potem stopniowo się przekonywała, aż w końcu w dziewiątym dniu spali razem na jednej kanapie. A kot był u nas dziesięć dni. :evil_lol:

Posted

bianka19 napisał(a):
Siemanko Tofcie :evil_lol:
Kiedy new fociaki ? :eviltong:

Nowe zdjęcia będą, jak będę miała aparat. :cool3:

wiki4 napisał(a):
Cześć Wam bobry :loveu::evil_lol:

Łooł, co tu u Was tak cicho ? :-o

Mów poprawnie po Polsku, a nie! :mad:

Bo nikt nas nie lubi :placz:

Posted

Cavy napisał(a):