Pusiakowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Czemu ja jeszcze o tym nie wiem? :mad: To opowiadaj jak Ci się z nim pracuje. :razz: to juz wiesz i nie bij mnie ta... PALKA!. :diabloti: em.. dobrze.;DDD cos jeszcze?. :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Pusiakowa napisał(a):to juz wiesz i nie bij mnie ta... PALKA!. :diabloti: em.. dobrze.;DDD cos jeszcze?. :evil_lol: :mdleje: No opisz jak on działa, nie wiem, muszę wszystko o nim wiedzieć i pokaz najładniejsze zdjęcie Twojego autorstwa nim zrobione. :eviltong: A długo go masz? Quote
Infortune. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Czeeeść . :lol: Tofiś :loveu: Nie chce mi się szukać, jaki aparat chcesz kupić? :cool3: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Infortune. napisał(a):Czeeeść . :lol: Tofiś :loveu: Nie chce mi się szukać, jaki aparat chcesz kupić? :cool3: Fujifilm finepix S1000 :eviltong: Wreszcie się zjawiłaś. :loveu: Quote
Pusiakowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a)::mdleje: No opisz jak on działa, nie wiem, muszę wszystko o nim wiedzieć i pokaz najładniejsze zdjęcie Twojego autorstwa nim zrobione. :eviltong: A długo go masz? ej, tylko mi tu nie mdlej.;) ale co jak on dziala? no na takiego pstryczka jak kazdy aparat. :diabloti: od Bozego Narodzenia go mam. prawie rok. :eviltong: em.. czekaj zaraz poszukam jakichs fotek. :diabloti: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Pusiakowa napisał(a):ej, tylko mi tu nie mdlej.;) ale co jak on dziala? no na takiego pstryczka jak kazdy aparat. :diabloti: od Bozego Narodzenia go mam. prawie rok. :eviltong: em.. czekaj zaraz poszukam jakichs fotek. :diabloti: Pstryczkiem? Żartujesz :lol: A ten zoom to dobry jest? Nie widać szumów? :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Pstryczkiem? Żartujesz :lol: A ten zoom to dobry jest? Nie widać szumów? :eviltong: nie smialabym zartowac.:lol: nie widac. no, ale zalezy tez jak ustawisz. :eviltong: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Pusiakowa napisał(a):nie smialabym zartowac.:lol: nie widac. no, ale zalezy tez jak ustawisz. :eviltong: Z Tobą to się dzisiaj nie dogada. :evil_lol: A zadowolona z niego jesteś? :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Z Tobą to się dzisiaj nie dogada. :evil_lol: A zadowolona z niego jesteś? :diabloti: i z tym sie zgodze.. dzis sie nie dogada. :shake: moge zaraz kogos opieprzyc za 'nic' . :roll: :eviltong: no teraz to juz tak w kit. :diabloti: bo juz przeszedl co nieco ze mna.:eviltong: ale ty pewnie lepiej bedziesz go traktowac.:evil_lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Pusiakowa napisał(a):i z tym sie zgodze.. dzis sie nie dogada. :shake: moge zaraz kogos opieprzyc za 'nic' . :roll: :eviltong: no teraz to juz tak w kit. :diabloti: bo juz przeszedl co nieco ze mna.:eviltong: ale ty pewnie lepiej bedziesz go traktowac.:evil_lol: Ja z tego mojego poprzedniego kompakta zwykłego wycisnęłam co tylko mogłam, już ledwo zipał, więc mam nadzieje, że z tym mi sie będzie dobrze pracowało. :loveu: Quote
Pusiakowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Cavy']Ja z tego mojego poprzedniego kompakta zwykłego wycisnęłam co tylko mogłam, już ledwo zipał, więc mam nadzieje, że z tym mi sie będzie dobrze pracowało. :loveu: a jaki mialas poprzedni? . ;) dobrze bedzie.;D ja widze, ze w ogóle duzo chetnych na mój aparacik.:diabloti: tylko czasami mnie wkurza z lapaniem ostrosci. :roll: EDIT: masz jakies tam badziewiaste fotki .;p nie chce mi sie szukac innych, bo tego tu pelno na kompie.:diabloti: hosting psuje fotyy . ; ( http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/DSCF6339.jpg http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/DSCF5608-1.jpg http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/DSCF6491-1.jpg http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/DSCF7670-2.jpg Quote
Izuuus Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Bo Tofik teraz obcuje z innymi członkami rodziny. :lol: Będzie aparat to i więcej piesa będziecie mieli, bo mnie cholera bierze, jak robię zdjęcie komórką, pies się rusza i całe rozmazane, dlatego wolę nie robić. :shake: I jak się sprawował ? :loveu: A no tak. Chociaż na dworze przydobrym świetle i komórką ładne wyjdą. ;) Sprawował się dobrze, nie psuł ani nic. Miałam go rok i zakupiłam lustro. A dokładniej to miałam hybryde z fuji s5800 chyba:diabloti: Quote
Foxowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja mam swoją hydzie od sierpnia i dziadyga ma już prawie 10000 fot :O. Te zdjęcia tak szybko się robią... xD A jak wiesz ja mam fuji s5600 :D Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Pusiakowa']a jaki mialas poprzedni? . ;) dobrze bedzie.;D ja widze, ze w ogóle duzo chetnych na mój aparacik.:diabloti: tylko czasami mnie wkurza z lapaniem ostrosci. :roll: EDIT: masz jakies tam badziewiaste fotki .;p nie chce mi sie szukac innych, bo tego tu pelno na kompie.:diabloti: hosting psuje fotyy . ; ( http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/DSCF6339.jpg http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/DSCF5608-1.jpg http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/DSCF6491-1.jpg http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/DSCF7670-2.jpg Samsung D75 :mdleje: nie narzekałam na niego, ale straszne szumy były i nie łapał dobrze ostrości, musiałam na kompie zmieniać i kolory tak samo. Ten ptak fajny! :loveu: [quote name='Izuuus']A no tak. Chociaż na dworze przydobrym świetle i komórką ładne wyjdą. ;) Sprawował się dobrze, nie psuł ani nic. Miałam go rok i zakupiłam lustro. A dokładniej to miałam hybryde z fuji s5800 chyba:diabloti: Moją komórką to nawet przy dobrym świetle nie wyjdą ładne. :lol: [quote name='Foxowa']Ja mam swoją hydzie od sierpnia i dziadyga ma już prawie 10000 fot :O. Te zdjęcia tak szybko się robią... xD A jak wiesz ja mam fuji s5600 :D ja uważam, że ogólnie FujiFilm to dobra firma i, ze będę zadowolona z aparatu. jeżeli nie będzie to akurat ta hybryda s1000 to na pewno jakiś aparat właśnie tej firmy. :evil_lol: Quote
C&B Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Matka mnie zakneblowała to ni umiem :evil_lol: Hybrydy są fajne - sama mam, ale chcę lustro :-( Ale mój najlepszy ze wszystkich hybryd :D Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 C&B napisał(a):Matka mnie zakneblowała to ni umiem :evil_lol: Hybrydy są fajne - sama mam, ale chcę lustro :-( Biedne dziecko. :shake: Żeby mieć lustro, to trzeba mieć też pojęcie o fotografii, bo to nie jest tak, że masz lustro i cykniesz jak bądź foto i wyjdzie mega wypasione zdjęcie. :cool3: A jaki model masz dokładnie? :evil_lol: Quote
C&B Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Wiem, i dlatego uczę się na hybrydzie - kiedyś będzie lustro :diabloti: Panasonic Lumix DMC FZ28 - mam go bodajże od maja i chwalę :diabloti::loveu: Quote
Ewcia38 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cavy napisał(a):Biedne dziecko. :shake: Żeby mieć lustro, to trzeba mieć też pojęcie o fotografii, bo to nie jest tak, że masz lustro i cykniesz jak bądź foto i wyjdzie mega wypasione zdjęcie. :cool3: A jaki model masz dokładnie? :evil_lol: święte słowa.....ja mam lustro,ale co z tego:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Mój i tak lepszy, ładniejszy wygląd. :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Ewcia38 napisał(a):święte słowa.....ja mam lustro,ale co z tego:placz::placz::placz::placz::placz: A jak długo w fotografii siedzisz? :cool3: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 C&B napisał(a):Dyskutowałam bym nad tym:cool1: Masz wątpliwości? :cool3: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 C&B napisał(a):Bitwa na fotki?:diabloti: Jak tylko będę miała moje cudo w rękach to bardzo chętnie. :cool3: Quote
Recommended Posts