zuzolandia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Doberek :loveu: nooo kolejna se nazwe galeri zmienila a ja jak goopia szukam :mad: buziowanko wieczornee :multi: Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='zuzolandia']Doberek :loveu: nooo kolejna se nazwe galeri zmienila a ja jak goopia szukam :mad: buziowanko wieczornee :multi: :evil_lol: No widzisz, biedna. :diabloti: Zaraz wstawie pare zdjęc. Najpierw musze przesłac. :cool3: Quote
bianka19 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cavy napisał(a):Dzięki. :evil_lol: Co się brechtasz? :diabloti: Tobie się Tofik nie podoba? :mad: Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='bianka19']Co się brechtasz? :diabloti: Tobie się Tofik nie podoba? :mad: mogłabym dyskutować :hmmmm: :evil_lol: na początek kiciak i smrodek ze spaceru z bratem. :loveu: Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='C&B']Hej DWL :diabloti::loveu: No popatrz Ty sie, kto to do nas przyszedł! :mdleje: :crazyeye: Jak tam, umiesz już śpiewać? :evil_lol: :diabloti: mądry kot sam się obsługuje i chusteczki mi wyciąga. :cool3: A tak wygląda jej codzienne spanie. :evil_lol: dzieciaaak. :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Cavy']No popatrz Ty sie, kto to do nas przyszedł! :mdleje: :crazyeye: Jak tam, umiesz już śpiewać? :evil_lol: :diabloti: mądry kot sam się obsługuje i chusteczki mi wyciąga. :cool3: A tak wygląda jej codzienne spanie. :evil_lol: dzieciaaak. :loveu: Jeeej! Jakie boskie foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Georgia]Kicia dorwała się do chusteczek, czyżby miała katarek? :evil_lol:[/FONT] Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 To se przybyłam fotki zobaczyłam - kicia chyba urosła ;) Quote
Cavy Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Foxowa']Jakie to boskie :loveu::loveu: Bo moje. :cool3: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Kicia dorwała się do chusteczek, czyżby miała katarek? :evil_lol:[/FONT] Zaraziła sie ode mnie. :diabloti: [quote name='NATKA']To se przybyłam fotki zobaczyłam - kicia chyba urosła ;) Oj rośnie jak na drożdżach. ;) Quote
Foxowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Przepraszam, nasze! A czyje to są dzieci, no? NASZE! XD Quote
zuzolandia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://i33.tinypic.com/2jahk46.jpg oooo jakie slodziaste te ujecie :loveu::loveu: Quote
Shel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Siema stara :D Kocisko i Tof świetni :razz: Quote
Avaloth Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 :loveu::loveu::loveu: Kundzia jest cudna no :loveu::loveu: ale czemu ona tak na imię ma ?:D:D a Tof to Tof, taki mój piękny :loveu::loveu: kup se ten aparat ^^ wygląda dobrze xd Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Foxowa']Przepraszam, nasze! A czyje to są dzieci, no? NASZE! XD Wyluzuj, bo Ci żyłka pęknie. :evil_lol: [quote name='zuzolandia']http://i33.tinypic.com/2jahk46.jpg oooo jakie slodziaste te ujecie :loveu::loveu: [quote name='deer_1987']Tofik tez zawsze taki usmiechniety :D Dziękujemy. :evil_lol: [quote name='Shel']Siema stara :D Kocisko i Tof świetni :razz: Jak Ty się odzywasz do starszych? :mad: [quote name='Iś & Chester']:loveu::loveu::loveu: Kundzia jest cudna no :loveu::loveu: ale czemu ona tak na imię ma ?:D:D a Tof to Tof, taki mój piękny :loveu::loveu: kup se ten aparat ^^ wygląda dobrze xd Kundzia od Kunegundy :evil_lol: :cool3: Dzięki. Prawdopodobnie dostanę ten aparat, ale nie jest pewne jeszcze. Przeglądałam na necie zdjęcia z tego aparatu i nawet ładne wychodzą. :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Skoro kicia już tak świetnie sobie radzi z wyciąganiem chusteczek to teraz jeszcze musisz ją nauczyć je przynosić ... a potem będzie przynosić pilota, buty ... a może nawet Tofika :diabloti: Duet kocio-psi masz wyjątkowo uroczy :loveu: Quote
Izuuus Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Co tak mało Tofika w tej galerii? :evil_lol: Co do aparatu też miałam fuji finepix, ale inny model. :D Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Izuuus napisał(a):Co tak mało Tofika w tej galerii? :evil_lol: Co do aparatu też miałam fuji finepix, ale inny model. :D Bo Tofik teraz obcuje z innymi członkami rodziny. :lol: Będzie aparat to i więcej piesa będziecie mieli, bo mnie cholera bierze, jak robię zdjęcie komórką, pies się rusza i całe rozmazane, dlatego wolę nie robić. :shake: I jak się sprawował ? :loveu: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Wygrzebałam trochę zdjęć. :evil_lol: Quote
Shel Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 http://i34.tinypic.com/33a6rk5.jpg Jaki znudzony :eviltong: My lecimy na spacerek, papapapap :evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 witamy sie.:) http://i33.tinypic.com/2ch0twk.jpg nawet ladnie wyszlo.:D :) ja mam fuji s1000. ;pp Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Pusiakowa']witamy sie.:) http://i33.tinypic.com/2ch0twk.jpg nawet ladnie wyszlo.:D :) ja mam fuji s1000. ;pp Czemu ja jeszcze o tym nie wiem? :mad: To opowiadaj jak Ci się z nim pracuje. :razz: Quote
Recommended Posts