Pusiakowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 kicia znowu zmienila imie? . :eviltong: Quote
zmierzchnica Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://i36.tinypic.com/w21qtz.jpg łojej, jakie to cudoo :loveu: Imiona kici niebezpiecznie ewoluują w stronę Zygfrydy czy innej Genowefy...:evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cześć :loveu::loveu::loveu: A wiesz, że Paulina na nas wszystko zwaliła, u galerii Baszteta :evil_lol: Quote
Foxowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dominika chora siedzi przed TV xD. Piszę z nią i kazała mi sprawdzić ile stron ma w galerii :D:D A kocie śliczne :loveu: http://i36.tinypic.com/w21qtz.jpg Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 RCookie napisał(a):A ja mam takie pytanie :evil_lol:, jak ostatecznie nazywa się kicia? :lol: Kundzia. :lol: Shel napisał(a):Fajna kicia :P Dzięki. Pusiakowa napisał(a):kicia znowu zmienila imie? . :eviltong: Tak, ale chyba juz po raz ostatni. :evil_lol: zmierzchnica napisał(a):http://i36.tinypic.com/w21qtz.jpg łojej, jakie to cudoo :loveu: Imiona kici niebezpiecznie ewoluują w stronę Zygfrydy czy innej Genowefy...:evil_lol: Dziękuje. :loveu: E niee, za trudne w wymowie. :evil_lol: deer_1987 napisał(a):jest juz jutro :D :eviltong: wiki4 napisał(a):Cześć :loveu::loveu::loveu: A wiesz, że Paulina na nas wszystko zwaliła, u galerii Baszteta :evil_lol: Ja wiedziałam, że tak będzie :mad: bianka19 napisał(a):Cześć Wam Tofiki :loveu::eviltong: Cześc. ;) Foxowa napisał(a):Dominika chora siedzi przed TV xD. Piszę z nią i kazała mi sprawdzić ile stron ma w galerii :D:D A kocie śliczne :loveu: http://i36.tinypic.com/w21qtz.jpg :obrazic: Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Foxowa napisał(a):Dominika chora siedzi przed TV xD. Piszę z nią i kazała mi sprawdzić ile stron ma w galerii :D:D Jesteś jej adwokatem :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 bianka19 napisał(a):Jesteś jej adwokatem :evil_lol: Tak to jest, jak sie nie rozstaje z komórka i jak w tydzień potrafimy wypisać do siebie ponad 500 esów. :cool3: Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cavy napisał(a):Tak to jest, jak sie nie rozstaje z komórka i jak w tydzień potrafimy wypisać do siebie ponad 500 esów. :cool3: No to macie zajęcie :lol: Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 bianka19 napisał(a):No to macie zajęcie :lol: I to tak już od wakacji. :lol: Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cavy napisał(a):I to tak już od wakacji. :lol: Nieźle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ja to w tydzień około 200 esów wysyłam , ale nie do jednej osoby tylko do wszystkich:eviltong: Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 bianka19 napisał(a):Nieźle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko my tak potrafimy. :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 bianka19 napisał(a):ja to w tydzień około 200 esów wysyłam , ale nie do jednej osoby tylko do wszystkich:eviltong: No to widzisz, a ja w tydzień 500 esów i to do JEDNEJ osoby :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cavy napisał(a):No to widzisz, a ja w tydzień 500 esów i to do JEDNEJ osoby :evil_lol: Mamusiu :loveu: Mam tak samo :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 wiki4 napisał(a):Mamusiu :loveu: Mam tak samo :evil_lol: W końcu rodzina :evil_lol: Musimy być przecież jakoś spokrewnione. :cool3: Narysowałam niedawno tego ludka czerwonego co mi sie śnił dzisiaj, fajnie wyszedł. :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 I piszesz, że u mnie nagadane? :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cavy napisał(a):W końcu rodzina :evil_lol: Musimy być przecież jakoś spokrewnione. :cool3: Narysowałam niedawno tego ludka czerwonego co mi sie śnił dzisiaj, fajnie wyszedł. :lol: Wstaw na sny :razz: Ja jeszcze mojej krzyżówki nie narysowałam :evil_lol: Zaraz mama z reala mnie zmusi do nauczenia się chemii bo mam dwie szmaty :diabloti: To sobie narysuję :lol: Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Ania! napisał(a):I piszesz, że u mnie nagadane? :evil_lol: No a nie? U mnie tylko odrobinę więcej. :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 wiki4 napisał(a):Wstaw na sny :razz: Ja jeszcze mojej krzyżówki nie narysowałam :evil_lol: Zaraz mama z reala mnie zmusi do nauczenia się chemii bo mam dwie szmaty :diabloti: To sobie narysuję :lol: Fajnie będziesz wyglądać z kocimi uszami i wąsami. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cavy napisał(a):Fajnie będziesz wyglądać z kocimi uszami i wąsami. :evil_lol: Raczej kot będzie fajnie wyglądać z moimi uszami i wąsami :eviltong: A z jakim kotem to miała być krzyżówka? :lol: Quote
Cavy Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 wiki4 napisał(a): A z jakim kotem to miała być krzyżówka? :lol: :mdleje: No przecie z moim! Quote
Recommended Posts