Foxowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Ale przecież Ty masz świadomość tego, że Cię zdradzam :evil_lol: Ale i tak Cie kocham. W końcu musze, bo jesteś ojcem mojego syna i córki. :diabloti: Ty też ale zawsze to :evil_lol: SYNÓW! Zapomniałaś o Fuksie :placz::roll: Biedne dziecko, matka o nim zapomniała :roll::roll::mad: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 iwcza napisał(a):Muszę się zastanowić :PROXY5: Co proponujesz? :cool3: Ej...Iwcza! A może wepchniemy się do rodzinki jako siostry ? :evil_lol: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Ej...Iwcza! A może wepchniemy się do rodzinki jako siostry ? :evil_lol: Ja już jestem kochankiem, ale mogę się przekształcić w siostrę :loveu: reflektujesz? :razz: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 iwcza napisał(a):Muszę się zastanowić :PROXY5: Co proponujesz? :cool3: Proponuję połączyć mieszankę Tofa z beaglem Tofem, ciekawe co wyjdzie. :razz: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Ej...Iwcza! A może wepchniemy się do rodzinki jako siostry ? :evil_lol: No cóz, mogę się zgodzić ostatecznie za niewielką opłata miesięczną. :cool3: iwcza napisał(a):Ja już jestem kochankiem, ale mogę się przekształcić w siostrę :loveu: reflektujesz? :razz: :cool1: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 iwcza napisał(a):Ja już jestem kochankiem, ale mogę się przekształcić w siostrę :loveu: reflektujesz? :razz: Siostrzyczko :loveu::loveu::loveu: Cavy, mamusiu :diabloti: Dlaczego mój tatuś jest płci żeńskiej ? :cool3: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):No cóz, mogę się zgodzić ostatecznie za niewielką opłata miesięczną. :cool3: :cool1: Ile bierzesz ? :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Siostrzyczko :loveu::loveu::loveu: Cavy, mamusiu :diabloti: Dlaczego mój tatuś jest płci żeńskiej ? :cool3: No cóż, taki/a sie urodził/a, bywa. :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):tu tez :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Paulinko, już mam nową mamusię :eviltong: Ta co nas wyzywała od mafii :cool3: Maamuś !!! To z którego osobnika żeśmy się urodziły :cool3: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Ale macie powera, uspokójcie się. :evil_lol: A teraz uwaga, trzeba mi oryginalnego pomysłu na nowy tytuł galerii, w zamian nagroda. :cool3: :diabloti: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Siostrzyczko :loveu::loveu::loveu: Cavy, mamusiu :diabloti: Dlaczego mój tatuś jest płci żeńskiej ? :cool3: no właśnie! Dlaczego? :eviltong: No cóz, mogę się zgodzić ostatecznie za niewielką opłata miesięczną. :cool3: Okej! To ile nam płacisz? :razz: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Ale macie powera, uspokójcie się. :evil_lol: A teraz uwaga, trzeba mi oryginalnego pomysłu na nowy tytuł galerii, w zamian nagroda. :cool3: :diabloti: Proponuję:Ksiażę półkrwi i księżniczka na ziarnku grochu. Tofik i Myśka. Gdzie moja nagroda? :loveu: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Ale macie powera, uspokójcie się. :evil_lol: A teraz uwaga, trzeba mi oryginalnego pomysłu na nowy tytuł galerii, w zamian nagroda. :cool3: :diabloti: Tofik, Myśka i reszta damskiej rodzinki :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Tofik i Myśka... serwujesz mi prezent i iwczej :diabloti: :roflt: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 iwcza napisał(a):Proponuję:Ksiażę półkrwi i księżniczka na ziarnku grochu. Tofik i Myśka. Gdzie moja nagroda? :loveu: jakaś Ty mądra! To po mnie odziedziczyłaś. :laugh2_2: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):jakaś Ty mądra! To po mnie odziedziczyłaś. :laugh2_2: No ba! :D Gdzie mój prezent?! :cool1: Quote
Foxowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ty się czepiasz że ja być ojcem płci żeńskiej... Powiedz to teściowi (psiulce xD) Ahh.... ale mamy wielką rodzinke xD Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 No dziołchy, gdzie ta burza mózgów! :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ej no gdzie prezenty :mad: jestem materialistka nie bede cie lubic jak mi nie dasz prezentu :diabloti::evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Foxowa napisał(a):Ty się czepiasz że ja być ojcem płci żeńskiej... Powiedz to teściowi (psiulce xD) Ahh.... ale mamy wielką rodzinke xD :roflt: Hmm...trzeba by ją o tym powiadomić :cool3: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ej no gdzie prezenty :mad: jestem materialistka nie bede cie lubic jak mi nie dasz prezentu :diabloti::evil_lol: teraz sie ulatniam i idem gzecnie na nawśpójnej do Igoja i Majci. :evil_lol: A prezenty jutro! :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):No dziołchy, gdzie ta burza mózgów! :diabloti: trzeba najpierw miec te mozgi :siara: Quote
Foxowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a)::roflt: Hmm...trzeba by ją o tym powiadomić :cool3: Ależ ona o tym wie, jest moim ojcem! :diabloti: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):trzeba najpierw miec te mozgi :siara: No faktycznie, zapomniałam. :shake: Quote
Recommended Posts