tonacja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [url]http://i37.tinypic.com/10gagde.jpg[/url] Łiiiiiiiiiiiiiiiiii.... jaki słodki koteeek :loveu: kurde, sama chciałabym takiego puchatego drapieżcę :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Kootecek :loveu: Witanko, co tam u Was? :cool3: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 bianka19 napisał(a):Witamy się ;) Cuuudne fociaki :loveu: dzięki. :eviltong: tonacja napisał(a):http://i37.tinypic.com/10gagde.jpg Łiiiiiiiiiiiiiiiiii.... jaki słodki koteeek :loveu: kurde, sama chciałabym takiego puchatego drapieżcę :diabloti: A żebyś wiedziała, że drapieżca z niej. Drapie wszystko i wszystkich naokoło. Wspina się po zasłonach, krzesłach, skacze po meblach, po stołach i do wanny wskakuje, toż do diabeł wcielony! I Tofikowi chciała włosy z ogona powyrywać. :crazyeye: :evil_lol: wiki4 napisał(a):Kootecek :loveu: Witanko, co tam u Was? :cool3: Nic ciekawego :eviltong: Quote
zuzolandia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 http://i35.tinypic.com/2emlput.jpg hihihhi jaki zapatrzono-najezony :evil_lol::evil_lol: witamy sie wieczorowo :loveu: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cześć :cool3: Przybyłam też do Ciebie ! .Kochasz mnie prawda ? :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 zuzolandia dziękujemy i witamy. :loveu: wiki4 napisał(a):Cześć :cool3: Przybyłam też do Ciebie ! .Kochasz mnie prawda ? :evil_lol: Zostawię to bez komentarza. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):zuzolandia dziękujemy i witamy. :loveu: Zostawię to bez komentarza. :evil_lol: Ty wiesz, że czekam na odpowiedź :cool3: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Ty wiesz, że czekam na odpowiedź :cool3: Oh tak, kocham Cie, jesteś najcudowniejsza, najbardziej rozgadana, najszaleńcza, i w ogóle naj naj naj! :multi: Mam dalej wymieniać? :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
NATKA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 http://i34.tinypic.com/31447eg.jpg Tofik to chyba bardziej boi się kici niż kicia Tofika :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Oh tak, kocham Cie, jesteś najcudowniejsza, najbardziej rozgadana, najszaleńcza, i w ogóle naj naj naj! :multi: Mam dalej wymieniać? :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Dziękuję, dziękuję :loveu: Co ?! Jak to rozgadana :evil_lol: Hmm...chętnie posłucham :cool3: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):jesteś najcudowniejsza, najbardziej rozgadana, najszaleńcza, i w ogóle naj naj naj! :multi: tak, jasne, zaraz po mnie :lol!: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 wiki4 napisał(a):Dziękuję, dziękuję :loveu: Co ?! Jak to rozgadana :evil_lol: Hmm...chętnie posłucham :cool3: Nie wiem, czy chcesz :cool1: :diabloti: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 iwcza napisał(a):tak, jasne, zaraz po mnie :lol!: No to oczywiście! Ty jesteś najcudowniejsza i Tofik teeż! :evil_lol: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):No to oczywiście! Ty jesteś najcudowniejsza i Tofik teeż! :evil_lol: tak, wiem, wiem :B-fly: ale zaraz, zaraz, który tofik? :icon_roc: Quote
Foxowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):Oh tak, kocham Cie, jesteś najcudowniejsza, najbardziej rozgadana, najszaleńcza, i w ogóle naj naj naj! :multi: Mam dalej wymieniać? :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Cavy napisał(a):No to oczywiście! Ty jesteś najcudowniejsza i Tofik teeż! :evil_lol: Czuję się zdradzana! :placz::placz: Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 iwcza napisał(a):tak, wiem, wiem :B-fly: ale zaraz, zaraz, który tofik? :icon_roc: A którego wolisz? :cool3: Oups! Wpadłam! :scared: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Foxowa napisał(a):Czuję się zdradzana! :placz::placz: hmm... ostatecznie możesz być na trzecim miejscu :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 iwcza napisał(a):hmm... ostatecznie możesz być na trzecim miejscu :evil_lol: Zgadzam się ;) Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Foxowa napisał(a):Czuję się zdradzana! :placz::placz: Ale przecież Ty masz świadomość tego, że Cię zdradzam :evil_lol: Ale i tak Cie kocham. W końcu musze, bo jesteś ojcem mojego syna i córki. :diabloti: Quote
Foxowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 iwcza napisał(a):hmm... ostatecznie możesz być na trzecim miejscu :evil_lol: wiki4 napisał(a):Zgadzam się ;) Jako mąż?!?!:mad::mad: Oj pogadamy :angryy::mad::mad:' :diabloti::diabloti: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cavy napisał(a):A którego wolisz? :cool3: Muszę się zastanowić :PROXY5: Co proponujesz? :cool3: Quote
iwcza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Foxowa napisał(a):Jako mąż?!?!:mad::mad: Cóż... Czuję się jak kochanek :loveu: Quote
Recommended Posts