Cavy Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 deer_1987 napisał(a):pisalam na administacji tez o tym problemie wejde w 110 watkow cos odpisze w 80% i co mam jak wejde w p.a.? znow to ze sa tam posty nieprzeczytane i musze od nowa 110 watkow wchodzic :( Na razie skoncze agility - juz malo zostalo - i pewnie przerwe jakas zrobie bo bez sensu zagladac jak sie do konca nie ma ochoty.. Bo z dogo się teraz wszystko spieprzyło, dawniej było o wiele lepiej. :angryy: No racja, jak się nie ma ochoty to sie tego nie robi. Trzymaj się ;) Quote
Pusiakowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 heeej.:) cos ci chyba podpis nie wyszedl.:diabloti: pozdrawiamy.:loveu: i zapraszamy na foty.;) Quote
Cavy Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Pusiakowa napisał(a):heeej.:) cos ci chyba podpis nie wyszedl.:diabloti: pozdrawiamy.:loveu: i zapraszamy na foty.;) Dlaczego nie wyszedł? U mnie jest dobrze. :crazyeye: Znowu zmienilismy imie kotki na Mysia - Pysia. wymysł rodziców. :roll: Quote
Pusiakowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cavy napisał(a):Dlaczego nie wyszedł? U mnie jest dobrze. :crazyeye: Znowu zmienilismy imie kotki na Mysia - Pysia. wymysł rodziców. :roll: a u mnie jest, ze masz jedno obok drugiego.. :-o a Maja bylo ladnie.:eviltong: Quote
Cavy Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Pusiakowa napisał(a):a u mnie jest, ze masz jedno obok drugiego.. :-o a Maja bylo ladnie.:eviltong: Wiem, że maja ładne było, ale skoro ja wołam na nia Maja, a oni Mysia, to trzeba było zmienić, bo by zgłupiała biedna. :roll: A jaka przegladarke masz? Ja mam Mozille Firefox i dobrze jest. W IE tez sprawdzałam i tez dobrze jest. Quote
Cavalierkaa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cavy napisał(a):nie znikaj :placz: Będzie pusto bez Ciebie i bez fotek zwierzyńca. :shake: Mi też się czasami nie chce siedzieć. Ahoj. :evil_lol: Nie mam bannerka, bo nie mam loga, a nie mam loga, bo nie ma mi kto zrobić. :eviltong: Byłam już wcześniej na stronce Capriego i bardzo mi się podoba. :loveu: Już Ci w moim temacie pisałam. Taka jedna to robi całe szabloniki i wgl. suuper. Polecam xD :cool3: :evil_lol: :roll: Quote
Pusiakowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cavy napisał(a):Wiem, że maja ładne było, ale skoro ja wołam na nia Maja, a oni Mysia, to trzeba było zmienić, bo by zgłupiała biedna. :roll: A jaka przegladarke masz? Ja mam Mozille Firefox i dobrze jest. W IE tez sprawdzałam i tez dobrze jest. ja mam IE. :razz: Quote
bianka19 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jaki szczęśliwy :loveu::loveu: http://i36.tinypic.com/dbcjp.jpg Quote
Moniek193 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Hej Wam :multi: Te jesienne fotki śliczne :loveu: Quote
Cavy Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Dziękujemy i witamy. :lol: Mała rośnie, je i rozrabia :evil_lol: Tofik nie jest zazdrosny, doszło już do ich pierwszego spotkania. Popatrzyli tylko na siebie z daleka, kot się najeżył i wycofałam Tofika z akcji. :lol: Trzeba ich stopniowo do siebie przyzwyczajać. :eviltong: Taki jesienny widok widzę codziennie, przed domem mam go ciągle. :lol: Drzewko sąsiadów, z czego połowa liście jest u nas na kostce przed domem i oczywiście muszę to sprzątać. :roll: dawaj ciacho jesienny Pan nasz dzisiejszy komplet spacerowy. :cool3: Quote
QQk Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://i32.tinypic.com/2my55sj.jpg Złapać, przytulić i nie puścić :) Quote
Izabela124. Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cześć! Dawno mnie nie było, ale wszystko nadrobiłam:p Mała kicia jest urocza:loveu: Quote
Foxowa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Śliczne szelki skąd je masz? xDD A Tofisz piekniasty :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [FONT=Georgia]co mi tak każesz zadzierać głowę :mad: http://i38.tinypic.com/e5fxxl.jpg [/FONT] Quote
zmierzchnica Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 http://i36.tinypic.com/2mcdj4m.jpg Skąd ja znam ten hipnotyzujący wzrok...:evil_lol::loveu: Quote
Cavy Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Witamy i dziękujemy bardzo. ;) Ja jestem strasznie zaganiana, dlatego też mało bywam na komputerze i na dogo. Okazało się że kot ma robaki i musiałam dzisiaj po tabletki iść i do tego biegunkę ma. Boli ja pewno brzuch i miauczy, źle jej siedzieć na tyłku bo ją boli, Biedna, szkoda mi jej. :shake: :placz: Do tego jeszcze to Wszystkich Świętych, jutro mnie nie ma cały dzień w domu, a na poniedziałek mam same nauki więc dzisiaj wkuwam pomału. Wczoraj zdawałam to do bierzmowania i zdałam na -5 :multi: :multi: Jeszcze tylko 4 działy i aneksy i tyle. :eviltong: Quote
taxelina Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No to gratulacje i powodzenia na dalej!! Quote
Shel Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 http://i36.tinypic.com/2dhtheu.jpg Ale Tofik się postarzał :eviltong: Quote
Recommended Posts