Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma ktoś pomysł na adres strony www dla Tofika?
Będzie zakładana na serwerze pl.tl i mam kompletną pustkę w głowie, będzie to też strona o kocia.
Jakieś propozycje? Proszę o pomoc. :loveu:

Posted

Super fotki :loveu::loveu:

Cavy napisał(a):
ma ktoś pomysł na adres strony www dla Tofika?
Będzie zakładana na serwerze pl.tl i mam kompletną pustkę w głowie, będzie to też strona o kocia.
Jakieś propozycje? Proszę o pomoc. :loveu:

Ja tam robiłam stronkę :lol: Weź mu bloga załóż :eviltong:

Posted

deer_1987 napisał(a):
ale chodzi ci o pomysl na adres domeny?

Tak, bo Tofik jest zajęta, a na inną nie mam pomysłu. Żeby tez nie było o nim samym, bo w końcu to też będzie o kocie strona. :evil_lol:

Posted

iwcza napisał(a):
A tak wgl., w Przyjacielu Psie jest artykuł o Chodsky Pes :loveu::loveu::loveu:

No i jak, podobny do mojego kudłacza, nie? :evil_lol:

Posted

No i jak, podobny do mojego kudłacza, nie? :evil_lol:

Ba! Kudłacz nawet ładniejszy :diabloti:
http://i40.tinypic.com/2hqxl4i.jpg
Ale on jest potężny :crazyeye: Myślałam, że on jest taki drobniutki, a tutaj taki facet :cool1:

My musimy się tego uczyć, bo mówią, że bez tego nie dopuszczą do bierzmowania, ale znam osoby, które tego nie zdały i były bierzmowane.
bezsens. :roll:

A ja nie ide na bierzmowanie :eviltong: Moja mama najpierw miała wielkie "ale!", ale jak jej powiedziałam że nie mam czasu bo dla mnie nauka jest ważniejsza to już odpuściła :lol:

Posted

karola&gacek napisał(a):
Ba! Kudłacz nawet ładniejszy :diabloti:
http://i40.tinypic.com/2hqxl4i.jpg
Ale on jest potężny :crazyeye: Myślałam, że on jest taki drobniutki, a tutaj taki facet :cool1:

A ja nie ide na bierzmowanie :eviltong: Moja mama najpierw miała wielkie "ale!", ale jak jej powiedziałam że nie mam czasu bo dla mnie nauka jest ważniejsza to już odpuściła :lol:

On się tylko wydaje taki potężny, zobaczysz poniżej na zdjęciach jakież to to małe jest. :evil_lol:

Tez tak chce, ale moja mama jest wielce religijna i nie chce o tym słyszeć, a to ma być tylko mój wybór, ta. :shake: :roll:

"piękne" dzisiejsze zdjęcia śmierdziela, jak siedzi na moim brzuchu.
(mamy wyćwiczoną do tego komendę "brzuch" :cool3: )

jaki dumny. :lol:

zdjęcie grupowe. :lol:

(patrzcie na minę Tofika :evil_lol: )

Posted

Witamy i dziękujemy. :loveu:

Doszły do nas szelki od Foxowej, :multi: zaraz będę je ubierała Tofikowi i muszę je dobrze wyregulować, potem zdjęcia. :evil_lol:

Posted

Tadam! Są szelki. :evil_lol: Fajnie na nim wyglądaja, dobrze mi się go prowadzi. :loveu: Tylko ciągle zmieniam regulacje, bo za małe, to za duże. :evil_lol:

tutaj właśnie może się wydawać, że sa za bardzo ściśnięte i, że obcierają jego łapy, ale tak nie jest, bo jest tam dużo luzu. To tylko tak drastycznie wygląda. :eviltong: